Niks hier kopen!!! Bestelling gedaan (volgers erbij) gelukkig geleverd. Helaas lopen de volgers vrijwel meteen al terug.. dit meerdere malen aangegeven, ook een paar keer aangevuld, maar het b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zsm oplossing en reactie
Ik heb 100+50 volgers gekocht. Ik begon met 41 en nu zijn het er 146. Dat is 100+5. Waar zijn de overige??
Daarnaast zijn in 2 dagen alle volgers verdwenen.
Ik vind dit niet netjes en terecht. Hoor graag wat jullie oplossing is.
Wat gaat er niet mis
Wat gaat er niet mis. Totaal 700 likes gekocht om videos omhoog te krijgen. Ja geleverd. Maar ja 2/4 dagen waren alle likes verdwenen. Heb klarna gemeld dat ze niet leveren... en niet reageren al 20x gemaild ze reageren niet!!
Leveren zoals beloofd
Ik wist niet of het zou werken en dat dat het waarschijnlijk nep was, maar!!! In eerste instantie wilde ik likes voor een bepaalde video, daarbij duurde het heel lang om de likes te krijgen. Toen ben ik toch maar van video gewisseld, dit kon gewoon zonder problemen. Waarbij de likes gelijk binnen kwamen zoals verwacht. Het kan soms paar dagen duren maar ze leveren zoals ze beloven!
ZEER SLECHT!!! 👎👎👎
Niks hier kopen!!!
Bestelling gedaan (volgers erbij) gelukkig geleverd. Helaas lopen de volgers vrijwel meteen al terug.. dit meerdere malen aangegeven, ook een paar keer aangevuld, maar het blijft teruglopen. Heel irritant!
Eerlijk, hier moet je niets kopen.. 👎👎
Zeer slecht!!!
Oplichters
Ze leveren niks, houden je aan het lijntje. Oplichters!
Betaald maar niets geleverd…
Betaald maar niets geleverd…. Pas op! Niet doen!
4000h watchtime gekauft 200h erhalten
4000h watchtime gekauft . waren es zusammen mit einem weiteren Anbieter 211h trotz Kontaktversuch keine Antwort. Erst sollte es neu gestartet werden aber dann gleich 0. Schade, aber Geld kassiert nun kommt die Mail dass es abgeschlossen ist. Sollte sich der Anbieter melden und weiter watchtime geben oder Geld erstatten, gibt es mehr Sterne aber so eine glatte 6
Ils vendent ce qu'ils ne peuvent fournir !
Commande du 17 novembre 2024, 78,87 €, pour followers Mixcloud. Réponse: nous ne pouvons pas vous fournir votre produit, choisissez une autre alternative ! Aucun remboursement malgré de nombreuses demandes. Si cela ce n'est pas de l'arnaque organisée. Le comble, le 5 avril, par un mail il me signale que ma commande a été livré... Mais aucun effet que du vent. Escroquerie, passez votre chemin et faites le savoir.
Order number: 836484
Order date: novembre 17, 2024
Niet mee in zee gaan!
Ik moet me helaas aansluiten bij de andere reviewers. Dit bedrijf levert niet, en is niet bereikbaar voor commentaar. Verloren geld!
Slecht
Slecht.
Je krijgt niet waar je voor betaald en je krijg gewoon geen reactie! Weggegooid geld!
Hier zeker niets kopen! De reviews op de website lijken mij niet echt.
Ik heb een bestelling geplaatst en niks…
Ik heb een bestelling geplaatst en niks ontvangen! En ze zijn niet bereikbaar via de mail.
FAKE
FAKE , do not buy likes or follows on this platform. they didn't deliver anything to me. support is not replaying my messages.
Werkt niet..
Werkt niet... en support is onbereikbaar!
Eerder heb ik wel mijn likes ontvangen voor een andere pagina. Nu helaas niet. Meerdere malen contact opgenomen met support, maar er word niet gereageerd...
Neppe service!!
Neppe service!!! Iedereen die hierover klaagt heeft meer dan 5 reviews geplaatst op trustpilot en degene die 5 sterren plaatst heeft toevallig maar 1..
13 dagen geleden gevraagd om een terug…
13 dagen geleden gevraagd om een terug betaling dit zal 7 dagen duren echter reageren ze niet meer en ook me geld nog steeds niet terug
Bedrijf levert niet en laat niets van…
Bedrijf levert niet en laat niets van zich horen
Echte en Blijvende Volgers van Likes-Kopen.nl!
Wat een geweldige ervaring! Ik besloot om Instagram-volgers te kopen bij Likes-Kopen.nl en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. De Insta volgers zijn echt en blijven constant, precies wat ik zocht! Bedankt voor de top service👌.
nep diensten!
Alles wat hun sturen is nep beter nooit iets kopen nep accounts neppe diensten nep scripts nep volgers nep nep en normaal nep ik adviseer om nooit iets met hun te doen ben je geld kwijt ook nog ! En bij shop staat er niet dat diensten nep zijn pas op
Hallo wel betaald maar ook bij ons niets geleverd
Hallo
Ik heb betaald voor deze pagina
Jullie hebben op een andere pagina Gelevert, maar dat is jullie probleem.
Graag normaal leveren conform betaling graag.
Heb 3,2 miljoen leden op Facebook als ik niet normaal mijn levering krijg,
maak ik een boost aan negatieve reclame voor jullie website.
Hopende hoeft het niet zo ver te komen???
Ga niet meer mailen, zie graag mijn bestelling tegemoet.
M.v.g. De Haan
Goede ervaring met het kopen van likes
Goede ervaring met het kopen van likes. Ben erg tevreden met de likes. Kom zeker terug.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.