Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

DHR Keith van Deursen.. Grote Oplichter! woont schijnbaar op Grootschoterweg 112, 6024 AV Budel-Schoot. Likjeverf.com een grote oplichting DEZE VIEZE OPLICHTER! Verf Besteld, Niks geleverd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goede producten en service! Als eerst de Betonloft besteld voor een eettafel. We kregen goede uitleg en hebben een prachtige tafel als eindresultaat. Daarna nog meerdere keren verf besteld voor... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ongelooflijke bende bij deze club. Drie weken geleden een potje verf besteld. Ondertussen allerlei onzin verklaringen waarom dingen niet gelukt zijn... ow jee, we hebben het zo druk... bizar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas

LikjeVerf is de creatiefste in verf! Bezoek onze webshop voor de hoogste kwaliteit muurverf en meubelverf. Of neem eens een kijkje tussen onze unieke decoratieve effecten!

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

234 opiniões

Superblij

Super. Besteld.....op afspraak geleverd zonder enige problemen. Vandaag de geleverde verf gebruikt en reuze blij....precies de kleur zoals ik had gehoopt.
Bedankt

5 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Komen afspraken niet na en onbereikbaar

Levering te laat gekregen. Niet bereikbaar via mail, telefoon. Reactie op contactformulier pas na een maand waarin gezegd wordt dat ze mijn melding sluiten omdat het geleverd is (terwijl ik mijn bestelling geprobeerd heb te annuleren). Inmiddels heb ik het retour gestuurd, maar nog steeds geen geld terug. Echt een stelletje oplichters, koop hier nooit wat!!! Overweeg aangifte, want dit is schending van mijn consumentenrecht

5 de agosto de 2021

Beste Melissa,

Onze excuses voor de slechte bereikbaarheid. Dat is iets waar we hard mee bezig zijn om te verbeteren.

Echter willen we wel benadrukken dat je jouw bestelling 5 werkdagen na het plaatsen hebt ontvangen. Het is niet mogelijk jouw bestelling te retourneren om dat het hier gaat over een op maat gemaakt product (de verf moet worden gemengd naar jouw specifieke kleur). Dit klopt juridisch gezien volledig en er is daarbij geen schending van jouw consumentenrecht.

Team LikjeVerf

voor 130 euro besteld

voor 130 euro besteld, op 30 juni. Nog niks ontvangen en geen reactie op mailing en telefonie. Ik ga niet alleen aangifte doen maar ook consumenten zoals radar en frank visser inlichten. Heeft iemand nog meer tips hoe we deze (firma) kunnen stoppen?

15 de julho de 2021

Ordered on June 26

Ordered on June 26, not yet delivered. I filled out the contact form and wrote to several emails, but still no response. I probably lost money. So you better not choose this company.

14 de julho de 2021

1 ster is te veel...

1 ster is te veel....
Geen levering, geen antwoord op mails, geen telefoon opnemen...
Ik heb het ECC ingeschakeld (meldpunt voor frauduleuze websites)

7 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Levring meer uitzondering dan regel

Op 27 mei een bestelling gedaan bij Likjeverf.nl en tot op heden, 21 juni, geen levering. Verzending binnen 24 uur wordt er gezegd. Nou is dat niet de volgende dag in huis, dus geduld was er. Op het moment dat je navraag doet waar je bestelling blijft, begint het smoezencircus. Bestelling niet juist besteld, leverancier heeft het verkeerd begrepen, 2 kapotte verpakkingen, moeten we uitzoeken....en toen waren de smoezen op. Er wordt niet meer gereageerd op mails en telefonisch onbereikbaar. Kortom, hier niet bestellen!!! Levering is meer uitzondering dan regel.

21 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Sorry hoor maar ben helemaal klaar met…

Sorry hoor maar ben helemaal klaar met dit bedrijf!
Enige compensatie van het betaalde geld?

2 de junho de 2021

Beste John,

Als je ons nieuwe contact formulier invult kunnen we jou meteen helpen!

Tevreden terugkerende klant

Voor de tweede keer (in een jaar tijd) een bestelling geplaatst bij LikjeVerf. De verf werd wederom binnen ca. een week geleverd. Prima service, prima product!

30 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Beits besteld bij likjeverf en op hun…

Beits besteld bij likjeverf en op hun site staat aangegeven dat ze binnen 2 dagen afleveren van het bestelde artikel, maar na 10 dagen nog niks binnen en na meermalen geprobeerd te bellen of te mailen geen reactie dus heb ik maar met spoed ergens anders mijn beits gehaald omdat de klant ook zat te wachten totdat ik de vloer heb kunnen beitsen..uiteindelijk nog wel de beits binnen gekregen, maar nu is dat weer een probleem om retour te zenden.. weer geen reactie dus maar zien hoe dit gaat eindigen..

10 de maio de 2021

Beste Ruud,

Gelieve het vernieuwde contactformulier in te vullen zodat we jou kunnen helpen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Het product Jeger oxid komt uit Polen…

Het product Jeger oxid komt uit Polen en ondanks meerdere malen vragen om een Nederlandse vertaling, geen antwoord! Ook het gegeven dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn, vind ik slecht! Dus, likje verf? Laat maar!

8 de maio de 2021

Beste Hans,

Onze leverancier zit inderdaad in Polen daarom vandaar de poolse etiketten.
Wij zijn ondertussen druk bezig om Engelse etiketten te maken.
Gelieve het vernieuwde contactformulier in te vullen zodat we jou alsnog kunnen helpen.

Oplichting

Oplichting. Deze club levert alleen streken, geen verf. Aangifte gedaan.

4 de maio de 2021

Beste Yella,

Verkeerde verf geleverd

Verkeerde verf geleverd.
Er wordt niet gereageerd op mijn mail en telefonisch onbereikbaar ....

3 de maio de 2021

Beste M Kapla,

Support | Team LikjeVerf

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.