Lillaskobutiken Opiniões 19

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Strålande butik

De skorna jag hade beställt var slut. Fick då ett SMS från butiken med en bild på liknande skor. Som var lite dyrare men fick för samma pris. De var dessutom lite större i storleken (vilket var bra) samt mer bekväma. Så finns inget att klaga på här. Mycket bra 👍

5 de fevereiro de 2026

Snabbt leverans

Snabbt leverans, tofflorna var hos mig dagen efter. Bra pris! Kan inte annat vara än nöjd.

17 de outubro de 2025

Att jag är jätte nöjd

Fick det jag beställde 2 par skor tog 2 dagar,beställde 1 par skor för 2 månader sedan levererades på 2 dagar så jag är jätte nöjd ( kommer att köpa mera skor från butiken

18 de setembro de 2025

Bra sortiment och priser

Bra sortiment både vad gäller skor och storlekar. Jag söker alltid storlek 37,5 och det kan verkligen vara knepigt att få tag på, men här fanns det. Snabb leverans också, beställde en onsdag och på fredagen var paketet framme.

25 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Lovar hemleverans

Lovar hemleverans, men dee kommer på att just den produkt jag beställt kan de inte skicka med hemleverans. Utan att informera mig skickar de produkten till ett ombud. När jag klagar får jag svar som är avsänt från ett par medarbetare, inte från företaget. Detta svar hamnar därför i skräpposten och det är rena slumpen att jag upptäcker det. Nu väntar jag på att få tillbaka mina pengar så att jag kan handla från en seriös leverantör

5 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Bra priser.

Först beställde jag ett par skor, 3 dagar senare var de här! Beställde ett par till och samma sak, 3 dagar senare var de här! Smidigt, snabb leverans, inga problem! Bra priser!

25 de junho de 2024

Toppen!

Snabb leverans, allt fungerade perfekt!
Snygga sandaler förpackade med respekt för både skor och miljö. Helnöjd!!

12 de junho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Är det här verkligen ett seriöst…

Är det här verkligen ett seriöst ställe? Beställde 5 april, fick bekräftelse och "din order är påväg". Idag 8/ 4 makulerades ordern för det fanns inga varor. Plus är väl att dem swishade tillbaka pengarna samtidigt/direkt. Om man ska ha onlineförsäljning är det inte svårt att automatisera lagersaldot.

8 de abril de 2024

Kanon fin service

Kanon fin service. Var ett litet fel på skon. Skrev ett mail. Strax efter ringde dom. Å erbjöd mig att behålla dom för 50 procent rabatt. Eller skicka tillbaka. Helt otrolig snabb service Å även utan rabatten jötte bra priser. Återkommer igen.

16 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bra butik med bra priser

Köpte vinterskor med broddar till jättebra pris. Snabb leverans och inga som helst problem. Även skönt att kunna betala med Klarna 😊

1 de janeiro de 2024

Billigast och bra!

Jag ville köpa Scholl sandaler, och letade noga efter det lägsta priset. Det var här jag som de var billigast, och utan fraktkostnader. Jag betalade och nu, tre dagar senare, har de kommit. Allt var enkelt och smidigt.

24 de novembro de 2023

Rekomenderas.

Rekomenderas.
Köpte ett par inneskor i sommar där ena började ändra färg snabbt så mailade ang detta och de skickade inom någon timme returetikett och efter några dagar från att jag skickat inneskorna så återbetalades returen.
Otroligt smidigt och snabba.
Ska nu se om jag hittar några andra inneskor i annat yttermaterial samt mystofflor till vintern då de har superbra priser och snabb kundservice och leverans.
Helt klart min nya favoritbutik och kommer bara att köpa inneskor härifrån långt framöver.

2 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde 2 par och fick…

Beställde 2 par och fick bekräftelsemail på beställningen kl 16.54. Några timmar senare får jag mail kl 19.12 att sändningen är skickad och på väg,med bif retursedel, länk med spårning m m.
Dagen efter, kl 22.54 får jag mail att "Tyvärr var din order slut. vi beklagar detta och har nu makulerat din order" MEN den var ju redan skickad!
När man ringer numret som finns angivet, kopplas inte samtalet fram. Bedrövlig hantering!

19 de setembro de 2023

Treksta Hercules boa gtx

Bra pris jämfört med många andra och snabb leverans, anlände på två dagar. Kängorna är sköna och jag hoppas de håller mina frusna fötter varma när det blir kallt.

21 de outubro de 2022

Skor till Kalle Anka fötter

Ringde flera gånger men fick ej svar. Blev lite senare uppringd av en trevlig person.
Fick svar på mina frågor gällande skor för breda och besvärliga fötter.
Beställde ett par i en färg som passar utmärkt till mig.
Bara några dagar senare fick jag hämta på utlämningsstället.
Perfekt i storlek och bredd! Priset helt ok.
En bra affär helt enkelt.

17 de maio de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.