Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne anbefale lillekok. Elsker deres termobeholdere. Som vi alle 5 herhjemme kan bruge. De holder tæt og den varme mad forbliver varm helt indtil frokost. Køber gerne derfra igen 🤩

Classificada 4 em 5 estrelas

Lidt i den dyre ende. Men det hele holder simpelhent så tæt. Købte både madkasser og termokopper til alle børnene. Det holder tørt og varmt. Og er endda blevet tabt af børnene og holder stadig og ha... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg syntes de er fine de termobeholdere jeg har købt. Eneste minus er at de er lidt sværere at åbne og maden er kold når vi når eftermiddagskaffen men der burde det også være spist så alt i alt et go... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Loja infantil

Escrito pela empresa

Hos Lillekok laver vi udstyr, der gør det nemmere (og sjovere) at lave madpakker. Ikke fordi madpakken skal være perfekt – men fordi den gerne må være noget, børn faktisk glæder sig til at åbne, og som forældre rent faktisk kan overskue, right? Vi laver produkter, der holder (altså som virkelig holder), og som gør det nemmere at sende børnene afsted med mad, de rent faktisk har lyst til at spise <3 Ingen plastikmadkasser - ingen kedelige rugbrødsmadder dag efter dag. Bare lækre, holdbare løsninger – og inspiration til madpakker, der både gør børnene glade og hverdagen liiidt lettere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Lillekok - også til voksne 🤩

Lillekok thermo-beholdere er også til voksne 🤩 Jeg lader dem stå med kogende vand i om morgenen, mens jeg varmer maden, rester fra aftensmaden, frikadeller, lun leverpostej mm., og så er det dejlig varmt til frokost til min håndværker-mand👌 Helt sikker stor anbefaling herfra!

25 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne anbefale lillekok

Køber gerne derfra igen 🤩

18 de março de 2026

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og god information på det hele undervejs. Produktet er godt og lever op til forventningerne.

19 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Vi har købt termo beholder

Vi har købt termo beholder, børnene synes den holder maden varm helt hen til store pause ! 😉 men de nævner den er svært at åbne trods de er 7 og 9 år, den glider ud af deres hænder.

6 de abril de 2026

God hjemmeside

God hjemmeside. Jeg har ikke fortrudt mit køb af deres madkasser.
Gør frokosten nem og indbydende ud. Det har gjort at min søn får spist mere frugt og grønt, og at maden holder sig frisk og lækker.
Kan varmt anbefales

10 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil på det varmeste anbefale…

Jeg vil på det varmeste anbefale lillekok beholderne som har bevirket at min datter nu kan nyde et varmt måltid mad i løbet af sin skoledag. Et varmt måltid mad fyldt med kærlighed og velsmag som giver det bedste brændstof til en lang skoledag 🍝🍲🍳🫕❣️

18 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig glad for vores…

Jeg er virkelig glad for vores termobeholdere! Vores børn var trætte af rugbrødsmadder og derfor har det været en stor succes, at vi nu kan variere med varme retter i madpakken i løbet af ugen! De fungere også super til fx yoghurt og chiagrød 👍🏼☺️

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De holder alt inde, varme, kulde og væske ❤️

Termobeholderne er af fantastisk kvalitet og der står at de tåler opvaskemaskine OG DET GØR DE!!
Jeg laver madpakker til 3 børn om dagen og de er slet ikke til brød, men det at jeg kan give dem varm mad med er bare lykken. Den holder også væsker inde, som yoghurt og supper. Det er fedt, når man har 2 på 8 år, der smider rundt med deres tasker.

Vi mistede en lille dims til den ene af dem, så skrev jeg til lillekok og de er så søde at de har sendt en ny på deres regning.

Det er ikke sidste gang jeg benytter dem.

14 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais