LimbraOpiniões

22 547
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunnig och lyhörd naprapat. Bästa Camilla Ripsjö, har hjälpt mig med fotproblem så jag nu kan gå obehindrat och senast med en skadad axel efter ett fall. Proffsig, trygg och väldigt kunnig! Rekom... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt! Maruis knäckte och masserade min käke så jag kunde bita ihop framtänderna för första gången på tre år. Även min konstanta huvudvärk har hållt sig borta helt sedan mitt andra besök. Väldig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid mån om att lyssna och förstå. Behandla problemet, kollar av hur jag mår efter en tid och ger mig råd om antingen fortsatt behandling eller övningar jag bör göra. Jag är nöjd med det jobb ni gör... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

23 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

(22 547)

5343 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kanonbra

Fick bra hjälp, av duktig personal

Resposta da Limbra

Vi är glada att du fick bra hjälp av vår personal. Tack för din feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bortkastade pengar

Okänslig massör som inte alls lyssnade eller kände in, mekanisk, schematisk, ointresserad. Bortkastade pengar.

Resposta da Limbra

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över våra rutiner.

Helheten

Helheten
Ann ger alltid tips på övningar att göra hemma, samt kollar av fler delar av kroppen, än det man kanske själv känner är det primära, det gillas!

Resposta da Limbra

Vi är så glada att höra att du uppskattar de helhetsinriktade tipsen och den noggranna genomgången. Tack för din fantastiska feedback!

Classificada 2 em 5 estrelas

Inte så kunniga för dyrt

Resposta da Limbra

Vi beklagar verkligen att du upplever det så och vi tar till oss av din feedback.
Du är välkommen att utveckla hur du upplevde besöket hos oss genom att maila till vår kvalitetsavdelning på quality@limbra.se.

Classificada 1 em 5 estrelas

Finns bättre

Varit nöjd förut men inte nu. Ingen behandling, bara tips på några få övningar och det var jag som sa vad som var fel och inte tvärtom. Går inte tillbaka. Chat GPT hjälper bättre

Resposta da Limbra

Vi beklagar att ditt senaste besök inte levde upp till förväntningarna. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över våra rutiner för att förbättra upplevelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra ocj trevligt bemötande.Braoch…

Bra ocj trevligt bemötande.Braoch kunnit behandlande.

1 de junho de 2026

Resposta da Limbra

Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och den kunniga behandlingen. Tack för din feedback!

Bra naprapat

Bra naprapat, bra råd

29 de maio de 2026

Resposta da Limbra

Vi är glada att höra att du är nöjd. Tack för din positiva feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag har fått ett bra engagemang när det…

Jag har fått ett bra engagemang när det gäller mina problem.
Förhoppningsvis kommer jag att bli hjälpt, vilket jag tror på.

Resposta da Limbra

Vi är glada att höra att du upplever ett bra engagemang från oss. Tack för din feedback!

Professionell och lyhörd

Professionell och lyhörd behandlare som lyssnar in kundens behov och anpassar behandlingen efter det. Efter ett besök var den trasiga ryggen avsevärt bättre.

Lätt att få tid också.

Resposta da Limbra

Vi är så glada att höra att behandlingen hjälpte din rygg och att du uppskattar vår lyhördhet. Tack för de vänliga orden!

Classificada 5 em 5 estrelas

I went to Napratlandslaget to get help with shoulder pain.

I went to Napratlandslaget to get help for shoulder pain. I got useful feedback and exercises to be able to use again my left shoulder and get back my strength. With the recommendation of using it, and be able to consider whether continue or stop.

1 de junho de 2026

Resposta da Limbra

Thank you for your kind review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.