Linadamgaard Opiniões 16

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

TAPAS NÅR DET ER ALLERBEDST..!!

Kære Lina og ansatte
Vi bestilte tapas til 10 personer, og vi havde en super oplevelse med en fantastisk smagfuld tapas. Alle gæster var meget tilfredse og faktisk også imponeret over både den gode smag og den fine anretning på planker. Endvidere var der rigeligt mad.
Så vi kan kun stærkt anbefale Linadamgaard.
Mange hilsner
Jette og Leif

25 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde bestilt tapas til aften

Vi havde bestilt tapas til aften, 10 personer.
Vi har sjældent siddet så lang tid over maden, ( positivt ) kan kun anbefale line’s mad!!!.
Det er ikke sidste gang vi køber der kæmpe 😊😊
Stig Ansø

20 de setembro de 2025

Stor anbefaling

Lige fra første besøg hos Lina føler man sig i gode hænder. Vi bestilte mad til 65 personer, 8 forskellige retter. Alt var super lækkert og flot anrettet og smagte fantastisk. Lina (og hendes crew) er gode til at sammensætte smage, så hver ret er en oplevelse. Gæsterne var meget begejstrede; vi sagde ‘fra Lina Damgaard’ et utal af gange den aften 👌 Vi bestiller helt sikkert mad fra Lina igen 🥳

21 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan i den grad anbefale Lina…

Jeg kan i den grad anbefale Lina Damgaard. Alt var bare perfekt fra start til slut. Min datter kunne selv sammensætte menuen til sin konfirmation. Maden var over alt forventning - det smagte fantastisk og var så flot anrettet. De bedste anbefalinger herfra.

3 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig lækkert mad vi kunne afhente i…

Virkelig lækkert mad vi kunne afhente i dag efter nem bestilling og aftaleforløb.

Alt var super lækkert anrettet og lige så lækkert og smagfuldt som vi kunne håbe på.

Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad herfra.

16 de março de 2025

Dejlig madoplevelse

Havde bestilt Lina Damgaards juletapas. Det var simpelthen noget af det mest varierede og smagsfulde, man kan tænke sig. Mine gæster var begejstret. Tak til Lina Damgaard for en dejlig madoplevelse.

7 de dezembro de 2024

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, der levede op til alle forventinger. Der var rigeligt, det var smukt anrettet og det smagte fortræffeligt. Jeg har aldrig været til en fest, hvor så mange roste maden og spurgte ind til, hvor den kom fra. Det var fuldstændig lige så lækkert som det ser ud på Linas fantastisk indbydende hjemmeside.

28 de abril de 2024

Fantastisk vegetarmad

Fantastisk vegetarbuffet til min søns konfirmation - alt var bare lækkert!
Alt var bare topprofessionelt gennem hele forløbet ..... og med kun 5 dages varsel fik jeg ændret en kuvert til glutenfri, da jeg havde glemt at sige det ved bestilling.
Supernemt at levere alt service retur - fedt at vi som kunder selv bestemmer dag og tidspunkt for returlevering.

21 de abril de 2024

Super lækker mad

Bestilte Tapas ... og fik de mest delikate tapas, flot anrettet og meget velsmagende. Lækkert hjemmelavet brød dertil. Rigeligt af det hele. De varmeste anbefalinger og vi vender helt sikkert tilbage.

16 de setembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais