Iets langere levertijd dan gedacht/vermeld op de website, en helaas 2 items in de foute maat ontvangen. Na mailcontact word dit meer dan netjes opgelost! Heel blij met de bestelde items, die ook nog... Ver mais

🌟 5 sterren! Wat een heerlijke ervaring! Ik heb een prachtige pyjama besteld en die was niet alleen van topkwaliteit, maar ook heel mooi verpakt. Het persoonlijke kaartje erbij gaf het echt een extr... Ver mais
De bestelling was heel snel onderweg. Helaas nooit aangekomen. Misschien omdat de straat was opgebroken of omdat in Bolsward geen fietskoerier actief is. Jammer. Ik heb nog gebeld, Fijn dat jullie go... Ver mais
Wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote maten! Van cup A tot J en omvang 65 tot 105 Lingerie Badmode, is uniek in styling. We stellen een mooie collectie van lingerie, bad-& nachtmode van diverse merken voor jou samenstellen. Bij het samenstellen zijn hoogwaardige kwaliteit en pasvorm enorm belangrijk en streven we naar maximaal comfort. Daarom vind je uitsluitend hoogwaardige A-merken in onze winkel en webshop terug. Wij streven naar het perfecte comfort, hoogwaardige kwaliteit van A-merken, gespecialiseerd in grote en kleine maten! Naast onze online webshop hebben wij ook een prachtige winkel gevestigd in hartje Zwolle! Wil je dus advies? Kom gerust langs en wij helpen je graag! Het dragen van de juiste lingerie geeft je zelfvertrouwen een boost. Dit begint met een perfecte pasvorm, passend bij jouw lichaam en in een stijl waar jij blij van wordt. Daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Onze gecertificeerde lingerie specialisten helpen je graag en nemen alle tijd. Je vindt onze winkel in hartje Zwolle, aan de Diezerstraat 116. Met meer dan 15 jaar ervaring in lingerie geven we jou het beste advies.
Diezerstraat 116, 8011 RL , Zwolle, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Netjes verpakt en snel geleverd.
Ze hadden er zelfs een lief handgeschreven kaartje bij gedaan!
Weer correct en snel geleverd!
Prima Service!
Dank daar voor

Resposta da Lingerie Badmode
Goede website en beschrijving van het badpak en daarna een supersnelle levering. Ik vind de personal touch met een kaartje een leuke toevoeging.

Snel zaken gedaan
Snel op de post
Helaas was DHL de bezorgdienst,dit was vooraf niet bij mij bekend.
Snelle verzending, netjes verpakt, mooi product voor goede saleprijs. Dank!

Resposta da Lingerie Badmode
Heel blij met de bestelde items, die ook nog eens mooi ingepakt in vloeipapier zaten.

Resposta da Lingerie Badmode
Verzending heeft ff geduurd, maar mooi badpak en mooi verpakt.

Resposta da Lingerie Badmode
Duidelijke website. Er was ivm drukte iets uitverkocht, kreeg netjes een e-mail of ik de bestelling nog door wilde laten gaan. Fijn dat er met transparantie wordt gehandeld.

Resposta da Lingerie Badmode
Prachtige artikelen voor een scherpe prijs en vlotte verzending.
Hele snelle levering, mooie lingerie en zeer vriendelijk personeel aan de telefoon. Kwam met mijn bestelling gelijk in actie. 👍 Super. Ben blij met mijn lingerie. Mvg Christina Janssen. Een zeer tevreden klant.

Resposta da Lingerie Badmode
Duidelijke website. Gemakkelijk om aan te kopen. Bezorging prima geregeld. Mooie kwaliteit. Blij mee.

Resposta da Lingerie Badmode
Goed verzorgd ingepak en op de hoogte gehouden van het verloop

Resposta da Lingerie Badmode
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.