Informações sobre a empresa

1. SEO

Escrito pela empresa

Linkbuilding på abonnement. Vi sikrer danske kvalitetslinks som forbedrer din SEO-rangering, alt imens du kan fokusere på at vækste din virksomhed.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Linke-fy lever op til deres navn. De aner ikke hvad de laver!

Opdatering:
Direktøren tager meget dårligt imod negative opslag og henvendelser generelt, og derfor sviner han kunderne til på Trustpilot, som hævn for den negative respons han har modtaget, for dermed at afpresse hans "kunder" til at fjerne deres opslag fra hans Trustpilot side. Så pas på med at benytte denne "virksomhed"!!!!

Fusker firma, der laver backlinks uden trafik og laver Programmatic SEO, der ødelægger site ratings. Hold dig langt væk fra denne "virksomhed"

Direktøren, eller hvad man kan kalde ham, kommer garanteret med en søforklaring, at siden ikke er opdateret og derfor ødelægger deres PSEO vores site rating, da de links de har lavet på 1400 sider, er med fejl URL, så domænet mister rating, men man kan så undre sig, at de ikke laver en foranalyse, inden de smadrer siden.

Så nu kan vi rydde op efter deres makværk, da de fralægger sig ethvert ansvar, da de ikke mener at det er deres ansvar, da sitet ikke var opdateret og selvfølgelig skal man betale forud, da de er bange for at de ikke kan indkræve deres penge, når de er færdige med deres amatørarbejde.

Tåbeligt firma og direktør, der ødelægger mere, end de gør godt.

Så gør dig selv en stor tjeneste og find nogle andre, da der er rigeligt at vælge imellem og lur mig om denne såkaldte "virksomhed" ikke eksisterer ved årets udgang, når de har "presset" de penge ud, de kan løbe med.

7 de maio de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Linkefy

Resposta da Linkefy

Hej Dennis.

Det er lidt svært at tage kritikken helt seriøst, når du fremlægger forkerte data og blander ting sammen, som ikke har med hinanden at gøre.

Bare så der ikke opstår misforståelser – vi har ikke oprettet links på 1400 sider, som du påstår. Samtidig viser data fra Ahrefs, at din domæne-rating er steget med 111,1 % siden vi indledte samarbejdet.

Når det kommer til de fejl, du nævner, skyldes de den tekniske tilstand på dit site. Alt indholdet er lavet ud fra anerkendte SEO-principper. Men hvis selve fundamentet på hjemmesiden – f.eks. hastighed, struktur eller teknisk opsætning – halter, så kan det give udslag på tværs af alle sider. Det har vi forsøgt at forklare flere gange.

Vi gjorde dig både på mail og telefon opmærksom på, at din WordPress-version var forældet, og at mange plugins trængte til en opdatering. Vi anbefalede en backup og foreslog, at du måske fik den person, der havde lavet siden, til at kigge på det. Men det er svært at nå igennem, når man holder fast i en opfattelse, der ikke stemmer overens med virkeligheden – og ikke ønsker at lytte til den forklaring, der bliver givet.

Med det sagt, så er vi ærgerlige over den meget uforsonlige tone, vi har mødt både i mails og på sociale medier. Vi havde håbet på en saglig og åben dialog, hvor vi kunne finde en løsning sammen – men det har desværre ikke været muligt fra din side.

Held og lykke med din hjemmeside.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais