Voor ons oudste zoontje een dekentje besteld met naam geborduurd, super mooi en heel goeie kwaliteit!! 2 jaar later wilde ik voor ons jongste zoontje hetzelfde dekentje bestellen, helaas uit voorraad.... Ver mais
Top top top! Keer op keer ontvang ik prachtige, perfect afgewerkte, kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde spulletjes. We hebben 3 zoontjes. Ze kregen afgelopen jaren bij de geboorte een eigen dekentje... Ver mais
Al enkele keren bij Little steps besteld, en elke keer prachtige artikelen ontvangen. Mijn bestelling werd vaak dezelfde dag nog gemaakt, dus méga snelle levering. Ik geef dit adresje door aan alle mo... Ver mais
De communicatie met Sara verliep heel vlot! Ze stuurde me filmpjes van de dingen waarover ik twijfelde. Ik bestelde er een gepersonaliseerde deken en voetenzak! Ook de verzending ging best snel en... Ver mais
PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.
Beulk 61, 2275, Wechelderzande, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Al ontelbaar veel keren besteld bij Little Steps! Telkens opnieuw ben ik zo tevreden van hoe perfect alles loopt en is! Dankjewel Sara! You’re the best!
Erg mooi en verzorgd borduurwerk. De website is duidelijk en overzichtelijk, met voldoende informatie. Mijn bestelling was heel netjes ingepakt, met een kleine attentie erbij. Ik kan Little Steps alleen maar aanbevelen!
Reeds meermaals besteld en steeds opnieuw prachtige en kwalitatieve stuks aangekregen, netjes verpakt en snel geleverd. En steeds een fijne communicatie!
Bedankt Sara!
Weer een pakketje mogen ontvangen , en alles was zoals altijd tiptop inorde !
Dankjewell !
Dit is de tweede keer dat ik er bestelde, en net zoals de eerste keer ben ik súper tevreden over de producten en de service!

Resposta da Little Steps
Mooi product, snelle verzending, netjes geborduurd en erg mooi verpakt (ik vind dat altijd een leuke extra, alsof je een cadeautje uitpakt - ook al was het in dit geval voor mijn dochtertje :D)
Alles heel mooi.
Heel mooie producten, snelle service.
Zeer mooi verpakt. Aangenaam om het pakketje te ontvangen.
Tip: wat meer combinaties/voorbeelden van de stof en de borduurgaren op de website zou handig zijn om de keuze te maken.

Resposta da Little Steps
Heel vlot en heel mooi dekentje gekregen voor onze kleinste spruit!
Op woensdagavond een bestelling geplaatst, op vrijdagavond in mijn brievenbus! WAUW!
Heel tevreden van het dekentje. We moesten niet zo super lang wachten en werden beloond met een prachtig cadeautje om uit te pakken.
Super snelle levering ondanks de huwelijksreis. En heel blij met het resultaat!
Zeer mooie afwerking, vriendelijk ontvangst. Super vlotte bestelling, direct klaar. Een grote aanrader!
Het is niet de eerste keer dat ik bij Little Steps bestel en het zal zeker niet de laatste keer zijn 🥰 Vlotte communicatie, mooie service en vooral prachtig afgewerkte producten met véél oog voor detail. Aanrader!
Super service en zeer correcte prijs!! We kregen er zelfs doopsuiker bij :)
Voor 3 van mijn 4 kindjes dekentje(s) en babymuts besteld.
Zo snel geleverd! En zo mooi afgewerkt en deftige kwaliteit. Heel tevreden.
Op de website heb je zo veel keuze. Bij onze eerste dochter geen dekentje omdat we little steps ng niet kenden, had het zeker ook gedaan. Conclusie: super!