Little Helpers.com Opiniões 241

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ging vorig jaar oktober na 19 jaar weer terug naar mijn geboorteland Suriname. Ik wilde ook kunnen genieten van het heerlijke eten daar. En dat heb ik gedaan met mijn Little Helpers. Ik heb een on... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 7 ziektes waardoor ik chronisch ziek ben en chronische pijn heb. Daarnaast ben ik lactose intolerant en mag ik geen gluten eten. Naar het terras gaan met vrienden of familie brengt mij altijd v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na jaren van erg ziek geweest te zijn en meer dan een jaar lang bedlegerig geweest te zijn kwam ik erachter met onderzoek dat ik coeilakie had en ernstig verzwakt was. Met behulp van het gluten dieet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een verschil, uit eten met little helpers op zak! Of zelfs eten bij vrienden. De kans dat hun keuken niet goed glutenvrij is, of dat ze niet zorgvuldig genoeg weten te werken is immers best gr... Ver mais

Informações sobre a empresa

Little Helpers' Anti-Gluten Pills help you break down unwanted gluten in your food. That way, you can worry less about unpleasant reactions in your body and enjoy delicious food again!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

241 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Geeft meer vrijheid, communicatie/service kan beter

Capsules zijn prima om in te nemen. Iets kleiner was fijner geweest, maar dit formaat gaat ook.
Ik heb inmiddels een paar keer uit eten geweest zonder klachten. Dat betekent dat het desbetreffende restaurant alles goed deed of dat de helpers echt helpen. In elk geval zit ik rustiger in de wetenschap dat kruisbesmetting minder uitmaakt. Het mentale effect is al goed,!

Mijn eerste bestelling had een veel te korte houdbaarheid maar dit is opgelost. Ik mocht na verstrijken van de houdbaarheidsdatum een nieuw gratis potje aanvragen. Echter werd de mail een week lang niet beantwoord en na nogmaals mailen kreeg ik ineens twee keer post met een nieuw potje toegestuurd. Voorlopig heb ik genoeg Helpers in huis!

14 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn dochter is erg blij met deze…

Mijn dochter is erg blij met deze capsules. Met haar gluten intolerantie kan ze nu ook zonder buikpijn dingen eten die gluten bevatten. Zeer handig ook bij een avondje uit of op vakantie als je niet zeker weet of iets glutenvrij is. Regelmatig is er een kortingscode beschikbaar zodat de prijs redelijk betaalbaar is.

9 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Kunnen genieten van een restaurant!

Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze zijn ontworpen. Ik heb coeliakie en het is heel fijn dat ik me wat minder zorgen hoef te maken over kruisbesmetting in bijvoorbeeld een restaurant. Hopelijk kan het ooit zo ontwikkeld worden dat het een medicijn word tegen coeliakie!

29 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Levens verandering door deze pillen

Zonder deze pillen ga ik echt niet meer de deur uit! Nu ik eindelijk in Amsterdam woon wil ik ook zonder buikpijn kunnen genieten van uiteten gaan en deze pillen zijn na jarenlang altijd glutenvrij te moeten eten echt een cadeau uit de hemel🥹 kan nu zonder zorgen eten en dat is gewoon alles😭❤️ ook op vakantie

1 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Uit eten gaan is nu makkelijker!

Uit eten gaan is nu makkelijker met de capsules van Little Helpers!
Door inname van de capsules heb ik geen last meer van kruisbesmetting. Heel fijn!
Het is nu nog kijken hoeveel capsules kan ik innemen zodat ik geen last heb van gerechten waar soja/ketjapsaus inzit, hier zit namelijk ook een klein percentage gluten in, maar het begin is er!

Super fijne capsules!

28 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super dat dit is uitgevonden

Super dat dit is uitgevonden. Nu kan ik zonder stress uiteten. Het geeft een vertrouwd gevoel, omdat het standaard in mijn tas zit. Ik kan een aantal dingen eten dankzij deze pillen echt fantastisch

20 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend blij met dit hulpmiddel

Sinds kort begonnen met Little Helpers. Ik baal enorm dat ik last heb van glutenallergie. Maar deze capsules maken het leven weer een stuk makkelijker. Als ik weet dat er mogelijk gluten in de maaltijd kunnen zitten zijn 1 of 2 capsules genoeg en heb ik veel minder last van een opgeblazen gevoel en/of buikpijn. Bedankt!

Reizen en restaurants

Voor mijn diagnose heb ik nooit stilgestaan bij de mogelijkheid dat eten een belemmerende factor kon zijn in het kiezen van restaurants en het plannen van reizen. Nu weet ik wel beter! En wil ik mijn leven zo min mogelijk laten beperken. De little helper capsules helpen me hierbij. Eerlijk is eerlijk, het blijft extra tijd en effort vragen om passende restaurants te vinden en tijdens mijn reis door Mexico was ik er ook heel blij mee. Want communicatie en/of een kleine misser kan een groot effect hebben. En dan kunnen de capsules een vangnet zijn. Ik heb de eerste paar keer 1 capsule geprobeerd, maar dat was niet voldoende. Sindsdien neem ik, als ik ze gebruik, standaard 2 capsules, onder het motto “better save than sorry”. Heel blij dat ze bestaan en ook het reisdoosje is handig. Ik heb het standaard mee in mijn reisetui. En ik droom ervan dat er een nog sterkere variant komt zodat we in de toekomst af en toe helemaal zorgeloos en gedachteloos iets van een menukaart kunnen bestellen. Tot dat moment ben ik nu al heel blij met little helpers, Saludos Anna

25 de outubro de 2024

Positieve ervaring!

Voor ik mijn ervaring hier deel, heb ik dit product eerst een aantal maanden getest. Wat mij positief heeft verrast is dat ik nu met meer rust kan gaan uiteten en eten bij vrienden. Dit gaf mij altijd veel stress. De pillen zorgde ervoor dat ik amper tot geen klachten heb gekregen en als ik klachten had na het eten van glutenvrij met sporen en ik nam ze na het eten de klachten veel minder zijn.
Zelf maak ik de capsules open en doe ze dan in water.. Wat het ideaal maakt voor mensen die niet goed pillen kunnen slikken.
Ben er erg enthousiast over en neem ze dan ook altijd mee in mijn handtas. Ik heb coeliakie en ik neem deze alleen in bij eten waarvan ik twijfel ivm sporen, kruisbesmetting.

24 de outubro de 2024

de little helpers pillen

Ik heb de little helpers pillen inmiddels meerdere keren uitgetest en bij kruisbesmetting of een kleine hoeveelheid gluten heb ik helemaal geen klachten gehad! Ideaal om te gebruiken bij buiten de deur eten.

24 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn dat ik me nu niet zoveel…

Super fijn dat ik me nu niet zoveel zorgen hoef te maken over sporen. Let op, je kunt niet opeens saucijzen broodjes gaan vreten bij het leven, maar het maakt je leven wel een stuk makkelijker! Het werkt ook wel echt goed.

23 de outubro de 2024

Helpt bij PDS!!

Ik heb sinds 1,5 jaar last van het prikkelbare darm syndroom, daarbij reageert mijn lichaam slecht op gluten.

Sinds een jaar eet ik glutenvrij, maar dit is niet altijd makkelijk op vakantie of in restaurants.

Ik heb al een aantal keer de glutenpillen gebruikt voor bijvoorbeeld croissantjes en geen last gehad!! Enorm blij hiermee, want nu kan ik toch af en toe iets lekkers met gluten eten, zonder daar achteraf spijt van te hebben!! :)

17 de outubro de 2024

Altijd voorbereid op pad

super fijn om altijd het kleine reisdoosje in m'n tas te hebben met enkele pillen. Zo ben ik altijd voorbereid bij het uit eten gaan en kan ik altijd genieten van uit eten gaan.

19 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

little helpers heeft mij al meerdere…

little helpers heeft mij al meerdere keren bij twijfel geholpen. geen klachten gehad na het nemen van de pillen. uiteraard niet bewust gluten gegeten maar soms gaat het in de horeca wel eens mis en gelukkig heb k dat wel snel door. door little helpers ben ik niet een week ziek maar ben ik eigenlijk klachtvrij. het geeft me een veiliger gevoel als ik uit eten ga.

7 de outubro de 2024

Lifesavers

Heel fijn om weer gluten te kunnen eten zonder buikpijn. Op vakantie, tijdens uit eten enzovoort heel handig. Deze pillen zijn echt lifesavers!

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel fijn dat dit is uitgevonden

Heel fijn dat dit is uitgevonden. Best lastig te zeggen of en in welke mate het werkt aangezien ik een glutenintolerantie heb (geen coeliaki) en de ene keer heftiger reageer op gluten dan de andere keer. Maar ik ga ervan uit dat het werkt en neem het bv in als ik een keertje wil zondigen omdat er heel lekker brood is bv. Tot nu toe dan geen klachten gehad.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.