LIVAPROXY.COM Opiniões 6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaliteli proxy ve destek A++

Reklam ve SEO işleri için proxye ihtiyaç duyuyorduk. R10 üzerinden gördük yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz. Sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabildik. Destek taleplerimize genellikle hızlı dönüş alıyoruz. Kaliteli hizmet A++

13 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Livaproxy den mobil proxy aldım

Livaproxy’den mobil proxy aldım, açık söyleyeyim hiç memnun kalmadım.

Bağlantı sürekli kopuyor, düzgün stabil kullanmak neredeyse imkansız. İş yaparken bir anda düşüyor, tekrar bağlan, tekrar kop… sürekli aynı döngü.

En garip kısmı da şu: aynı proxy sanki birden fazla kişiye verilmiş gibi davranıyor. IP bazen saçma şekilde değişiyor ya da aynı anda başka biri kullanıyormuş hissi veriyor. Bu yüzden de bağlantı iyice dengesiz hale geliyor.

Mobil proxy alıyorsun ama ne stabil var ne güven.
Destek de pek yardımcı olmadı açıkçası.

Benim için kötü bir deneyimdi, tekrar almam.

5 de fevereiro de 2026
logótipo da LIVAPROXY.COM

Resposta da LIVAPROXY.COM

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz bağlantı ve stabilite sorunları, altyapımızda yapılan anlık izlemeler ve sistem kayıtları ile örtüşmemektedir. Tüm hizmetlerimizde uptime oranları %99.9 seviyesinde olup, müşterilerimiz kullandıkları ürünlere ait uptime verilerini yönetim panelleri üzerinden şeffaf şekilde görüntüleyebilmektedir.

Ayrıca tüm hizmetlerimiz kişiye özel olarak hazırlanmakta ve otomatik teslimat sistemimiz ile aktif edilmektedir. Aynı IP’nin birden fazla kullanıcıya eş zamanlı olarak tahsis edilmesi söz konusu değildir. Ürün yönetim paneli üzerinden IP geçmişi dahil olmak üzere tüm kullanım verileri görüntülenebilmekte olup, süreç tamamen şeffaf ve kullanıcı kontrolü altındadır.

Destek tarafında 7/24 aktif hizmet sunulmakta olup, tüm taleplere ortalama 15 dakika içerisinde ilk müdahale sağlanmaktadır. Tarafımıza iletilmiş ve yanıtsız bırakılmış herhangi bir destek kaydı bulunmamaktadır.

Yaptığımız kontrollerde, bahsettiğiniz duruma ilişkin sistemlerimizde herhangi bir destek talebi veya kayıt ile eşleşme sağlanamamıştır. Konunun detaylı incelenebilmesi adına sipariş numaranız veya kayıtlı e-posta adresiniz ile bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

LİVAPROXY Destek Ekibi

Classificada 1 em 5 estrelas

Hizmet kalitesi çok düşük, destek yetersiz

R10 üzerinden görüp bu firmadan proxy hizmeti satın aldım ancak deneyimim maalesef oldukça olumsuz oldu.

Öncelikle hizmet kalitesi beklentinin çok altında. Proxy performansı stabil değil, IP tekrarları ve verimsizlik ciddi seviyede. Özellikle scraping veya çoklu kullanım senaryoları için kesinlikle uygun değil.

Daha da önemlisi destek tarafı. Yaşadığım sorunları ilettiğimde çözüm odaklı yaklaşım yerine ilgisiz ve zaman zaman ters bir tutumla karşılaştım. Müşteri memnuniyeti konusunda ciddi eksiklik var.

12 de março de 2026
logótipo da LIVAPROXY.COM

Resposta da LIVAPROXY.COM

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Tüm altyapımız A-Tier veri merkezlerinde barındırılmakta olup, yüksek standartlarda ve kesintisiz hizmet sunacak şekilde yapılandırılmıştır. Belirtmiş olduğunuz performans ve verimsizlik durumu, sistemlerimizdeki genel hizmet kalitesi ile örtüşmemektedir.

Destek süreçlerimizde ise 7/24 aktif hizmet sunulmakta ve tüm taleplere ortalama 15 dakika içerisinde ilk müdahale sağlanmaktadır. Bugüne kadar tarafımıza iletilmiş ve çözümsüz bırakılmış herhangi bir talep bulunmamaktadır.

Gerçekten yaşadığınız bir sorun mevcut ise, detayları ile birlikte bizimle iletişime geçmeniz durumunda gerekli kontroller sağlanarak tarafınıza hızlıca destek sunulacaktır.

LİVAPROXY Destek Ekibi

Classificada 5 em 5 estrelas

Gayet kaliteli

Türkiye 'de birçok firmayı deneyimlemiş bir proxy kullanıcısı olarak kendilerinden çok memnun kaldım.

17 de outubro de 2025

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais