Livera Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Livera Shield is gemakkelijk in te nemen. Ik heb de afgelopen 2 jaar voor veel stress eigenlijk gewoon teveel gedronken en begon me zorgen te maken. Livera Shield een aantal maanden ingenomen in kre... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een bloedtest laten doen en de resultaten zijn zeer bevredigend... Ik slaap beter en heb geen last meer van de bijwerkingen van alcohol drinken de dag ervoor. Veel meer dan “placebo effect “…

Informações sobre a empresa

Livera biedt wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten voor ondersteuning en bescherming van de lever.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

30 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekend opgelost door goede klantenservice

In eerste instantie was ik erg teleurgesteld. Mijn bestelling leek spoorloos verdwenen en na een periode zonder reactie had ik weinig vertrouwen dat het nog goed zou komen. Daarom heb ik destijds een negatieve review geplaatst.

Na verder contact heeft Marieke de situatie zorgvuldig uitgezocht. De oorzaak bleek te liggen in een afwijkende tenaamstelling en het ontbreken van mijn e-mailadres bij de bestelling, waardoor deze niet direct gevonden kon worden. Hiervoor zijn oprechte excuses aangeboden.

Mijn bestelling is inmiddels in goede orde ontvangen. Daarnaast kreeg ik als blijk van waardering ook nog een extra product toegestuurd. Dat waardeer ik enorm.

Fouten kunnen gebeuren. Voor mij maakt vooral de manier waarop een bedrijf zo'n situatie oplost het verschil. In dit geval is dat netjes, vriendelijk en professioneel gedaan. Daarom pas ik mijn beoordeling met plezier aan naar 5 sterren. Bedankt Marieke voor de goede service en de correcte afhandeling.

4 de julho de 2026

Beste Robert,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw review aan te passen.

Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat u uw bestelling inmiddels in goede orde heeft ontvangen. We waarderen uw begrip enorm en zijn blij dat Marieke u goed heeft kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring die is ontstaan. We doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en uw mooie woorden over onze service betekenen dan ook veel voor ons.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Classificada 4 em 5 estrelas

Livera communiceert helder en duidelijk

Livera communiceert helder en duidelijk. Geeft interessante informatie. Als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het netjes op. Ik gebruik de Livera shield nu een aantal weken en merk wel verschil met de periode ervoor. Je moet het product wel consequent/regelmatig gebruiken. Anders is het effec5 minder.

24 de maio de 2026

Hi Daniëlle,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, service en uw ervaring met de Livera Shield. Bedankt ook voor het delen van uw ervaring en tip over het consequent gebruiken van het product.

Wij waarderen uw vertrouwen enorm!

Goede uitleg van producten

Goede uitleg van producten, snelle levering. Doen wat ze zeggen. Na levering regelmatig ondersteunende berichten via e-mail. Prima focus op klanten!

5 de maio de 2026

Hi Marcellus,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, snelle levering en service. We vinden het belangrijk om onze klanten ook na de aankoop goed te blijven ondersteunen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben zeer tevreden over het product

Ben zeer tevreden over het product. Voel mij goed daardoor.
Snelle levering en steeds goede feedback

18 de maio de 2026

Hi Natashja,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het product en dat u zich er goed bij voelt. Ook leuk om te lezen dat u onze snelle levering en communicatie waardeert.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne pillen en werkt goed voor je…

Fijne pillen en werkt goed voor je lever. Ik zou het gewoon proberen. Dus een aanrader

1 de maio de 2026

Beste meneer A. Haage,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. Bedankt dat u deze met ons deelt en voor uw aanbeveling. Dat waarderen wij enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het product is goed voelde mij na een…

Het product is goed voelde mij na een aantal weken stukken beter en fitter doet wat het zegt dat het doet ook na alcohol gebruik heeft ook invloed op het afvallen ben al heel wat buikvet kwijt wat de bedoeling was in mijn ogen wil ik niet meer zonder ik gebruik ook medicatie en heb laten uitzoeken of het geen probleem was dit ernaast te gebruiken dit was positief .

16 de maio de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo een positieve ervaring heeft met het product en dat u zich fitter voelt. We waarderen het ook dat u uw ervaring deelt en dat u vooraf heeft laten controleren of het product naast uw medicatie gebruikt kon worden.

Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw verhaal!

Fijn product

Fijn product , op tijd binnen en makkelijk in te nemen !!

16 de maio de 2026

Hi Françoise,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, de snelle levering en het gebruiksgemak. Bedankt voor uw vertrouwen!

Binnen 2 maand leverwaarden

Erg tevreden

15 de maio de 2026

Hi Piet,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en uw ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer te spreken over het product en…

Zeer te spreken over het product en zeker ook over de snelle levering !

13 de maio de 2026

Hi Elroy,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het product én onze snelle levering. Bedankt voor uw vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn Livera shield gaan gebruiken…

Wij zijn Livera shield gaan gebruiken in combinatie met een koolhydratenarm dieet.(verhoogde lever waardes)
Hierdoor inmiddels 16kg afgevallen en een prima stoelgang ,ook de lever waardes zijn weer prima in orde.
Bestelling ook altijd op tijd geleverd zonder rondslomp.

12 de maio de 2026

Hi Nomar,

Hartelijk dank voor het delen van uw mooie ervaring!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat uw bestelling steeds op tijd wordt geleverd. We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Je merkt echt wel het verschil ten…

Je merkt echt wel het verschil ten opzichte van andere producten. Dus positief !!!

8 de maio de 2026

Hi Elion,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u een duidelijk verschil ervaart ten opzichte van andere producten. Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons deelt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Livers shield bevalt mij prima.

Livers shield bevalt mij prima.
Na een weekend stappen ,geen kater meer en lichamelijk fitter gevoel.
Zeker een aanrader als je wat ouder wordt en toch fit wilt wakker worden na alcohol consumptie.

Hi Rene,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met Livera Shield en dat u uw positieve ervaring met ons deelt. Bedankt voor uw aanbeveling en uw vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik Livera shield nu een aantal…

Ik gebruik Livera shield nu een aantal maanden. Ik voel me duidelijk beter na een avondje alcohol, maar vooral de werking van Livera shield spreekt me aan.
Ook de positieve reviews van dit product hebben mij overtuigd.
Ik gebruik het nu elke dag.

Hi L. van der Veen,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met Livera Shield en dat u zo'n positieve ervaring heeft. We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt en zijn blij dat de reviews u hebben geholpen bij uw keuze.

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de Livera supplementen. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam het goed opneemt, en dat het werkt. De Livera Shield is voor mij perfect.

Hi Daan,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze supplementen en dat Livera Shield zo goed bij u past. We waarderen het enorm dat u uw positieve ervaring met ons deelt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een bloedtest laten doen en de…

Veel meer dan “placebo effect “…

1 de maio de 2026

Hi P. Simsic,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Fijn product

Fijn product, sta s’morgens helder op na het drinken van wijn, slaap beter. Heb echt t gevoel dat het mijn lever reinigt.

Hi Miek,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Goede leverfuncties

Livera Shield een aantal maanden ingenomen in kreeg bij toeval een bloed onderzoek. Mijn leverfuncties waren uitstekend.
Ik heb ook nauwelijks klachten de dag nadat ik iets teveel gedronken heb.

Hi Clantine,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het gebruiksgemak van Livera Shield en dat u uw ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een natuurlijke product die echt werkt!

Ik neem sinds een paar maanden dagelijks Livera Shield en ik heb het gevoel dat ik meer energie heb een ondanks dat ik af en toe een borrel neem, voelt mijn lichaam de volgende dag fit.
Mijn bestellingen komen ook heel snel aan en er zijn regelmatig aanbiedingen. Ik zeg: dit moet je proberen als je van een drankje houd!

Hi Klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over Livera Shield, de snelle levering en onze aanbiedingen. We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt.

Prima product

Top product. Ik voel me fitter de dag na een avond met wat meer alcoholische drankjes. Ik neem elke ochtend een capsule na t ontbijt.

5 de maio de 2026

Hi Dennis,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met Livera Shield en dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.