Leia as opiniões dos outros
LOAVIES is echt een fijne webshop met super leuke, trendy kleding. Ze spelen heel goed in op de huidige trends; veel van wat je op TikTok en Instagram ziet, vind je daar gewoon terug. De kleding zit... Ver mais
Super fijne website om van te bestellen. Komt altijd snel binnen en de kleren zijn in een goede staat. Retouren is snel en makkelijk gedaan en je geld kan je meteen terugkrijgen. Top website, echt een... Ver mais
Loavies is echt waanzinnig! 🛍️ Voor elke gelegenheid vind ik wel iets leuks! Inmiddels hangt mijn volledige kast er vol mee. Vriendinnen hoeven niet eens meer te vragen waarvan het is, het antwoor... Ver mais
Informações sobre a empresa
"At LOAVIES, we create on-trend and affordable fashion with a fun-loving attitude. We’re all about a fast, fierce & flexible way of working. Setting the trends with weekly new drops to inspire the young fashion-minded to be awesome, proud & confident. With over 100 passionate, ambitious team members, we can’t wait to take over the rest of Europe… and the world. #girlsgoneloavies #LOAVIES
Informações de contacto
Zwolle, Holanda
- www.loavies.com
- loavies.com
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De ontvangen leren broek met alle…
De ontvangen leren broek met alle fransjes. Zit echt fantastisch!
De manier van een bestelling maken is…
De manier van een bestelling maken is heel gemakkelijk, alleen duurt het soms wat langer voordat de mail komt maar dat is oké!
Heel tevreden!
Heel tevreden van de outfit en de service. Communicatie verloopt vlot in geval van vragen. Aanrader!
Leuke kleding met waardeloze kwaliteit…
Loavies heeft leuke kleding maar helaas van waardeloze kwaliteit. Nu al 3 (spijker)broeken waarvan de rits binnen 1 a 2 keer dragen kapot is of naden loslaten. De kleermaker is ondertussen mijn vaste adres na een bestelling bij Loavies. Aangezien het de 3e keer is toch maar aangekaart bij Loavies maar wordt afgescheept met een tegoedbon van 50% van het aankoopbedrag. Een broek hoort toch langer dan 16 dagen mee te gaan lijkt me...
Jammer dat er geen echte oplossing wordt geboden!!
Toch maar opzoek naar een webshop met leuke kleding die wel kwaliteit leveren...
Erg tevreden
App is duidelijk en makkelijk in gebruik. Ontzettend leuke kleding die op dit moment in de mode is.
Snelle en fijne service!
10/10
Super snelle levering ! Unieke kleding die je nergens anders ziet.& top kwaliteit!
Altijd tevreden
Ik heb altijd een hele goede ervaring bij Loavies. Altijd ben ik blij met mijn aankopen hier en loop ik weer in de nieuwste en leukste kleding rond!
Heel tevreden
Waaaanzinnige kleding waar ik heel graag in loop en een mooie kwaliteit. 😍😍😍
Super fijne website
Super fijne website om van te bestellen. Komt altijd snel binnen en de kleren zijn in een goede staat. Retouren is snel en makkelijk gedaan en je geld kan je meteen terugkrijgen. Top website, echt een aanrader
Heel snel online kunnen bestelen
Heel snel online kunnen bestelen. Op tijd toegekomen. Zit goed en lijkt precies op wat ik besteld had. Heel fijn x
Het pakketje was echt mega snel…
Het pakketje was echt mega snel verzonden! Echt super fijn en goeie kwaliteit.
Alles stond duidelijk op de site
Alles werkt snel snelle levering en top…
Alles werkt snel snelle levering en top kwaliteit
Goed en super duidelijk!!
Kwalitatief
Retourneren is super makkelijk en de klantenservice is goed bereikbaar. Verder is de kleding echt van goede kwaliteit!
Slechte kwaliteit kleding
Slechte kwaliteit kleding. Na een paar keer dragen laten de glitters los en gaat de gulp kapot van mijn spijkerbroek. Geen garantie gekregen hiervoor.
Zo’n broek hoort niet maar 60 dagen mee te gaan.

Resposta da LOAVIES
LOAVIES heel leuk merk!
De kleding zit mooi en is makkelijk te combineren, dus je hebt snel een leuke outfit. Ook echt een pluspunt: de broeken zijn top voor tall girls, ze vallen vaak precies goed in de lengte.
Bestellen gaat makkelijk en de levering is netjes geregeld. Echt een aanrader als je er leuk en on trend uit wilt zien 💕

Resposta da LOAVIES
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.