I ordered an electric toothbrush for my toddler, shipping was super fast however the courier company failed to deliver. I contacted customer service and they resent another one super quick and changed... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mijn kleintje had de tandenborstel perongeluk laten vallen waardoor het brak. Mailtje gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe. Wat een top service zeg! En een geweldige tandenborstel voor mijn kleine l... Ver mais
Tandenpoetsen met een peuter is niet altijd gemakkelijk, maar deze tandenborstel vindt zij geweldig. Alleen onze kleine meid , gaat er soms wat hardhandig mee om het laatste stuk brak af toen , deze... Ver mais
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog le... Ver mais
Informações sobre a empresa
Als er een kleintje komt gaat een wereld voor je open. Bij team Loby streven we er naar ouders een aangename tijd te bezorgen in deze bijzondere periode. Wij van team Loby staan klaar om je in deze tijd te begeleiden en ondersteunen met onze producten. Onze medewerkers beschikken over deskundig advies en staan klaar om jou persoonlijk te helpen. Liefs team Loby
Informações de contacto
9711GA, Groningen, Holanda
- 085 303 1259
- info@lobyshop.nl
- loby.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Een leuke tandenborstel die een dreumes…
Een leuke tandenborstel die een dreumes van twee jaar met plezier zijn tanden laat poetsen.
De tandenborstel werd snel geleverd.

Resposta da Loby
Hele snelle levering en product ziet er…
Hele snelle levering en product ziet er goed uit. Fijne zachte borstel en mooi design. Ligt ook prettig in mijn kindje haar handen.

Resposta da Loby
Snelle levering en leuke tandenborstel!
Snelle levering en leuke tandenborstel!

Resposta da Loby
Ons zoontje vindt sinds we deze…
Ons zoontje vindt sinds we deze Tandenborstel gebruiken een feestje om te poetsen! Super bedankt!

Resposta da Loby
Vlotte bestelling en snelle levering
Vlotte bestelling en snelle levering! Ik heb 2 elektrische tandenborstels aangeschaft voor mijn 11 maanden oude tweeling. Ze lachen hun tandjes bloot als ik de tandenborstel uithaal en het poetsen gaat super vlot!

Proberen
We gaan hem vanavond uittesten maar denk zeker dat het goed gaat zijn , snel binnen heel fijn
Update , getest en zeer fijn ervaren

Resposta da Loby
Snelle levering! De kids vinden het geweldig

Snelle levering netjes verpakt
Snelle levering netjes verpakt! Precies zoals beschreven

Zeer goede service
Bij Loby 2 electrische tandenborstels gekocht waarbij ik later zag dat ze bij BOL.com goedkoper waren. Contact gehad met Loby en het verschil is netjes terug gestort. Een super snelle service en heel positief klant gericht. Een goede aanbeveling!!

Super leuk design
Super leuk design, ideaal qua grootte voor kleine handjes en kleine mondjes. Helemaal fan!

Onze kleine man vind het 10x beter
Onze kleine man vind het 10x beter dan het handtandenborsteltje. Hij vond het wel wat gek maar liet nu goed toe dat wij zijn tanden poetste. Hopelijk zet dit door!

Super leuk design
Op zondag besteld, maandag al in huis! Fantastisch.
Mijn dochter van 14 maanden wil nooit echt tandenpoetsen, maar is nu heel erg geïnteresseerd in de lichtjes. Super leuk design ook. Ik hoop dat ze nu wel wilt poetsen maar aan de tandenborstel zal het niet liggen!!

Resposta da Loby
Snelle levering en leuk product
Snelle levering en leuk product! Me zoontje vind tandjes poetsen weer leuk en is boos als ik hem afpak haha..

Resposta da Loby
Tandenpoetsen is geen struggle meer
Mijn zoontje van bijna 2 jaar vond tandenpoetsen vreselijk; iedere avond drama. Met de Loby gaat tandenpoetsen stukken beter! Hij laat het goed toe en vindt het zelfs leuk.

Resposta da Loby
Nadat mijn pakketje op zich liet…
Nadat mijn pakketje op zich liet wachten (DHL) is er snel en adequaat gehandeld waardoor ik alsnog snel de elektrische pinguïn kinder tandenborstels heb ontvangen. Kleinzoon van bijna 1,5 vind t nu prima om zijn tandjes te poetsen 👏👏👍

Resposta da Loby
Supersnelle levering en product ziet er…
Supersnelle levering en product ziet er geweldig uit en werkt ook zeer goed.

Tandenborstel bevalt goed
Tandenborstel bevalt goed. Fijn dat er ook kleine borsteltjes bij zitten die in de mond van een 1 jarige passen. Nu hopen dat hij heel blijft.

Resposta da Loby
Snelle levering en heel leuk ontwerp
Snelle levering en heel leuk ontwerp.
Helemaal compleet, we konden meteen poetsen. Onze dochter is blij!

Tandenpoetsen zonder strijd!
Eindelijk tandenpoetsen zonder strijd! Onze dochter is heel blij dat zij nu net als ons een elektrische tandenborstel heeft, ze beschouwd hem zelfs als een vriendje vanwege de leuke vormgeving.

Tandenpoetsen is leuk!
Super leuk design en ook handig te gebruiken. Dankzij deze tandenborstel is het tandenpoetsen nog leuker geworden!