4,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,2

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Locarize. Servicen har været professionel, hurtig og imødekommende. De skiller sig især ud ved deres evne til at lytte til vores behov og levere løsninger, der virker i praksis. Jeg kan varmt anbefale Locarize til andre virksomheder, der ønsker en pålidelig samarbejdspartner.

5 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft et rigtig godt samarbejde…

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Locarize. De leverer en hurtig og effektiv service, og vi har fået hjælp til både SEO-optimering og en reklamevideo. Hele vejen igennem har kommunikationen været god og nem, hvilket har gjort processen god og tryg. Locarize formår at kombinere faglighed med en personlig tilgang, og det har været det rigtige for os. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker professionel hjælp til synlighed og markedsføring.

12 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt Locarize for nogle…

Jeg har brugt Locarize for nogle måneder siden til vores hjemmeside og Facebook, hvor vi kort tid efter fik en del henvendelser og kunder. Pengene var godt givet ud og vi kan derfor kun anbefale Badi. En rigtig god fyr der har styr på sit arbejde. Har generelt et godt omdømme også.

6 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har et samarbejde med Locarize

Vi har et samarbejde med Locarize, hvor han hjælper med at få vores forretning til at gro på en måde, som vi ikke kan.
Det har de rigtig godt styr på og har hjulpet os med at komme ud til nye kunder.
Da vi er en større firma og har travlt, har det været rart at have Badi på sidelinjen.
Hilsen
Keymate ApS

1 de junho de 2025

Locarize omkring SEO

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Locarize omkring SEO og markedsføring, og jeg er ekstremt tilfreds med resultatet. Badiar er utrolig professionel og skarp til at finde frem til præcis, hvad min forretning havde brug for. Han fik optimeret min synlighed på Google markant og gav mig konkret og brugbar rådgivning, som jeg allerede har set stor effekt af.
Jeg følte mig set og forstået hele vejen igennem – det er sjældent, man oplever så personlig og ærlig sparring.
Jeg kan varmt anbefale Locarize til alle, der har brug for en seriøs samarbejdspartner inden for SEO og digital markedsføring!

5 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Locarize.dk! Servicen er helt i top, og holdet bag er både yderst professionelt og altid imødekommende. De holder mig løbende opdateret om det arbejde, de udfører, hvilket skaber stor tryghed og tillid.
Kan klart anbefale dem!

5 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais