Loepenshop Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb op 27 december een bestelling geplaatst en tot op heden nog geen levering. Op maandag 6 januari geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, geen gehoor. Dan maar mail gestuurd en tot op heden g... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet kopen. Loepenshop levert wel maar wanneer het hun uitkomt en niet zoals beloofd binnen een paar dagen. Contact is onmogelijk, telefoon wordt niet opgenomen en op e-mail wordt niet gereageerd. Cov... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een juweliersloep besteld voor mijn werk als botanisch onderzoeker. Hierbij is het soms essentieel om de meest minuscule kenmerken te kunnen bekijken om de plantensoort vast te kunnen stellen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden! We hebben binnen enkele dagen onze bestelling ontvangen, in België. De microscoop die we besteld hebben is geweldig! Hij is bedoeld voor de studie van onze oudste zoon, m... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

51 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gebrekkige service

"in voorraad en levering binnen 2 werkdagen" stond er op de site. Heeft meer dan een maand geduurd eer het in ons bezit was. Als de siteowner al antwoordde op de mails was het telkens dat het pakket onderweg was.

Ondermaatse service, we hadden liever eerlijk geweten hoe lang het zou duren dan waren we het toestel elders gaan ophalen. Hadden enkel hier gekocht omdat het sneller was. Niet dus!

28 de dezembro de 2016

Levertijd

Het product werd netjes afgeleverd maar dit duurde een week, persoonlijk vindt ik dat te lang omdat het 2 tot 3 werkdagen zou duren.

17 de outubro de 2016

Artikel wordt niet bezorgd

We hebben handloep bij deze onderneming besteld voor de verjaardag van ziek bejaard familielid maar na 6 dagen nog niets ontvangen, kortom we hadden geen cadeau voor zijn verjaardag. Deze onderneming had aangegeven dat product was verzonden en zegt na enkele dagen dat dit wellicht niet zo was maar later is verzonden kortom onbetrouwbaar internet webshop.

4 de abril de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

Webshop met een druk bestaan

Carson MM-200 Zakmicroscoop met LED gekocht bij Loepenshop.com.
De loep werd een aantal dagen later verstuurd maar kwam uiteindelijk toch aan. Net contact en ik zal zeker weer bestellen.

Niet alle goederen hoeven de volgende dag aankomen, toch?

14 de novembro de 2012
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze levering en communicatie gebrek.

Ook wat besteld bij de LOEPENSCHOP is op voorraad dus kan het binnen 48 uur geleverd worden MAAR wacht nu een week en hoor NIKS. En heb nog niks Op mail en telefoon wordt NIET gereageerd De service is ver te zoeken dus als waarschuwing als je daar wat besteld BEZINT EER GE BEGINT. F.G Mahieu. Ps zet een telefoon nummer op je website en dan wel opnemen hè geeft ook veel meer vertrouwen aan de toekomstige klanten. MvG Frans M

30 de novembro de 2011

Mooie beloftes...

"Vandaag besteld, overmorgen in huis"

Woensdag besteld (en direct betaald) zou dus betekenen: vrijdag in huis.
Pakketje uiteindelijk dinsdag ontvangen. Op mijn mail hierover wordt niet gereageerd.

13 de setembro de 2011