LØS Studios  Opiniões 22

4,6

Lynlåsen på min taske gik desværre i stykker efter kun 14 dage, hvilket jeg var rigtig ked af, da jeg ellers havde været meget glad for tasken. Jeg kontaktede LØS Studios, og Niklas svarede hurtigt! H... Ver mais

A empresa respondeu

Jeg modtog min taske fra LØS Studios for en uge siden, og jeg er virkelig godt tilfreds. Kvaliteten overraskede mig positivt, materialet føles solidt, slidstærkt og eksklusivt uden at tasken bliv... Ver mais

A empresa respondeu

Behagelig, praktisk og super stilet. Endelig har jeg fundet en skuldertaske jeg kan bruge til alt og som ikke er irriterende at bære. Fantastisk produkt til en fremragende pris. Vink farvel til din ga... Ver mais

1. Loja de malas

Escrito pela empresa

LØS Studios er et dansk brand stiftet af to unge gutter fra Århus. Vi har udviklet en taske, der er skabt til at holde, som du kan bruge til absolut alt, du foretager dig - alt i alt mens den kun gavner dit outfit. Vores taske er gennemtestet helt ind til benet, og vi har givet den alt, hvad den kan trække - uden den har formået at skuffe. Så om du skal på indkøb, weekendtur, i fitness, på festival, bruge den som håndbagage, i skole, på arbejde, i byen eller blot bære den for at fuldende dit outfit, så er vores taske der for dig.

4,6

Excelente

God kvalitet

God kvalitet, dejlig plads til alle mine ting og virker til den holder mange år. Alt i alt, god oplevelse.

12 de fevereiro de 2026
logótipo da LØS Studios

Resposta da LØS Studios

Mange tak for at anmelde os her på Trustpilot, det er vi mega mega glade for! Og endnu gladere er vi for, at du er blevet glad for dit køb ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

Top klasse taske

Tror aldrig jeg vil gå tilbage til et traditionelt net igen. Det er guld værd at have begge hænder fri

12 de fevereiro de 2026
logótipo da LØS Studios

Resposta da LØS Studios

Tusind tak for at dele din oplevelse med os her, det hjælper os rigtig meget. Vi er meget glade for, du er tilfreds med vores taske ❤️