Lomax.se Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med den service jag fick från Lomax. Leveranstiderna var tydliga och snabba. Ett särskilt tack till kundkontakten Lisa på Lomax, som var superkunnig, professionell och mycket be... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Först blev jag väldigt besviken eftersom bilen jag beställde från Lomax kom fram trasig, skadad och ofullständig. Men kundtjänsten var fantastisk och hjälpte mig snabbt och professionellt. De löste pr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para escritório
  2. também em
  3. Fornecedor de material para escritório
  4. Grossista de materiais para escritório
  5. Loja de hobbies
  6. Loja de mobiliário de escritório
  7. Serviço de e-commerce

Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

734 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snabbt och kvalitet

Snabbt och kvalitet

Hej Panta

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra pris på det jag beställde

Mycket bra pris på det jag beställde. Bra information angående leverans status.

Hej Ola

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐
Vi blir jätteglada att du är nöjd med priset och leveransinformationen. Tack för din återkoppling, det betyder jättemycket för oss!

Pingis

Pingisbordet kom aldrig

Hej

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att leveransen inte gick som förväntat. Vi har försökt komma i kontakt med dig och hjälper dig gärna att reda ut vad som hänt och hitta en bra lösning.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 042 - 400 93 00 mån- fredag 08.30 - 16.00 så att vi får möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt.

Mvh
Aleyna

Classificada 2 em 5 estrelas

Undermåligt packat

Undermåligt packat. Varorna hade åkt omkring i lådan.

9 de janeiro de 2026

Hej Micke.

Tack för ett trevligt samtal tidigare och din feedback.
Det motsvarar inte den upplevelse vi eftersträvar.

Förhoppningsvis får vi chansen att visa en bättre upplevelse vid nästa köptillfälle.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fortfarande inte fått mina varor…

Har fortfarande inte fått mina varor efter order. Beställde 8/1 och inga varor är levererade. Kommer inte rekommendera någon att handla på detta företag

8 de janeiro de 2026

Hej Johan.

Ber verkligen om ursäkt att leveransen tog betydligt längre tid än önskat, det är inte så vi vill att det ska gå till.

Vi tar med oss din feedback och hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra kundtjänst.

Mycket nöje!

6 de janeiro de 2026

Hej Thamer!

Tack snälla för dina fem stjärnor! ⭐
Vi är väldigt glada över att höra att ni är nöjda med oss.

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans

18 de dezembro de 2025

Hej Lars

Tack för dina fem fina stjärnor! ⭐
Vi är väldigt glada över att höra att du är så nöjd med leveransen.
Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt enkelt och smidigt.

Snabbt enkelt och smidigt.

8 de dezembro de 2025

Hej Jose

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra pris på produkten och snabb…

Bra pris på produkten och snabb leverans.

5 de dezembro de 2025

Hej Christina

Tack för dina 5 fina stjärnor⭐
Vi är väldigt glada att du är så nöjd med våra produkter och att leveransen gick snabbt och smidigt.
Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Ni är seriös

Ni är seriös, kompetent och jag är mycket glad och nöjd .
Tack.

9 de dezembro de 2024

Hej Anna

Tack för dina 5 fina stjärnor⭐
Vi är väldigt glada att du är så nöjd med vår kompetens och service. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Nöjd kunder här

10 de outubro de 2025

Hej Peter

Tack snälla för dina 5 fina stjärnor!⭐
Så härligt att höra att du är så nöjd!

Ha en fin vecka och varmt välkommen åter!

Bra pris

Bra pris. Bra hantering.

7 de novembro de 2025

Hej Stefan

Tusen tack för dina 4 fina stjärnor!⭐

Classificada 3 em 5 estrelas

Blev lite fel i leveransen

Blev lite fel i leveransen. Förmodligen felplockning. Lomax har lovat att rätta till.

31 de outubro de 2025

Hej Niklas

Vi beklagar att leveransen inte var korrekt och är glada att vi fått möjlighet att rätta till detta och tackar för din återkoppling.

31 de outubro de 2025

Hej Margareta

Tack för dina 4 fina stjärnor!⭐
Det blir vi glada över.

Trevligt

Trevligt, snabbt och bra på alla vis, tack !

25 de outubro de 2025

Tusen tack för dina 5 stjärnor!⭐
Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med oss.

Super nöjd som alltid.

Super nöjd som alltid, Lomax/Jennie levererar alltid hög service.

21 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Hej Besnik,

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐
Vi är glada att du är så nöjd med vår service, det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete!

Oärliga om leveranstid.

Måste ju framkomma när man beställer och betalar i förskott att dom inte kan leverera vara förrän i januari nästa år. Sedan har man inte besvarat mailet jag skickade när jag så småningom fick veta detta.
Fortfarande ingen vara eller återbetalning.

6 de outubro de 2025

Hej Jonas

Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar att vi fick möjlighet att prata med dig direkt och hitta en lösning på ärendet.

Du är varmt välkommen åter!

Mvh
Aleyna

Högt porto 99 kr för ett brev

Högt porto 99 kr för ett brev. Lång leveranstid. Adresserat enbart till företaget utan att ange namn på mottagaren/beställaren. Posten kan inte hitta adressaten.

1 de outubro de 2025

Hej Monica

Tack för din feedback. Det uppskattar vi jättemycket!
Ser att du varit i kontakt med min kollega och jag hoppas ni löste det på bästa sätt.
Skulle det vara något mer är du varmt välkommen att kontakta oss igen så hjälper vi dig.