Banner for Loods 5

Loods 5 Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jongen achter de kassa was vriendelijk. Kassabon op mail, pluspunt voor het milieu, geen papieren kassabon. Ruim opgezet, dat is fijn. Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar ke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment. Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW! Tolles Möbelgeschäft! Sehr geschmackvoll und hochwertig aber zu realistischen Preisen. Gute und symphatische Beratung. Restaurant mit einfachen aber leckeren Speisen. Wir haben direkt ein Sof... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1013 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een aanrader

Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het nodige geduld geholpen.
Ik ga zeker nog eens terug.

20 de julho de 2026

Zeer geslaagd

Zeer geslaagd. Kwamen voor een bank en hebben die daar ook gevonden. Goede informatie en antwoord op al onze vragen kunnen krijgen

18 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Onverwacht lange levertijd

We hebben op 1 juli een tuintafel besteld bij Loods 5, omdat de tafel bij Loods 5 een kortere levertijd op de website had staan in vergelijking met andere winkels die dezelfde tafel verkochten, namelijk 1-2 weken. Inmiddels zijn we 7 weken verder en heb ik herhaaldelijk zelf contact moeten opnemen met Loods 5 om een update van de bestelling te vragen. We vinden het jammer dat het zo lang duurt, de levertijd op de website verre van overeenkomt met de werkelijke levertijd en Loods 5 de klant niet actief informeert nadat de bestelling is geplaatst. We hopen de tafel dan echt binnenkort te mogen ontvangen..

23 de julho de 2026
Opinião espontânea

Hi Laurie,

Bedankt voor je eerlijke feedback.

Wij kunnen enorm begrijpen dat een onverwachte langere levertijd erg vervelend is.
Hiervoor onze welgemeende excuses.

Wij zien dat onze collega's intern druk bezig zijn met het achterhalen van de status van je bestelling.
Zij gaan je op de hoogte brengen hiervan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze, mooie meubels, goed meegedacht

Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen en ging het heel snel. Al snel kregen we het bedrag weer van de geannuleerde meubel teruggestort op de rekening. Nog geen week later is het wel bestelde meubel geleverd gekregen, top!

18 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Hi Lies,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te lezen dat je niet geslaagd bent voor hetgeen waar je voor kwam.
Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn, want wij zien dat je een prachtige fauteuil gekocht hebt!

Alvast veel plezier met de fauteuil en hopelijk slaag je de volgende keer dubbel en dwars!

Kwaliteit van service

We zijn buitengewoon aardig en professioneel begeleid door medewerker Kees, die alle tijd nam en serieus de opties evalueerde en ook nog vol humor zat, chapeau!

21 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een fantastische winkel die design en…

Een fantastische winkel die design en interieur op één locatie verzamelt. Het personeel is behulpzaam en supervriendelijk. Eén negatief punt dat niet in de beoordeling werd opgenomen is de grote afstand voor de zuiderburen, maar anderhalf uur rijden hebben wij er wel voor over ;-)

Classificada 2 em 5 estrelas

Missing parts and slow response

I bought an outdoor dining table. The whole set of screws were missing in the package. When I reached out they doubted if I checked the box. Of course I did look for it everywhere. I asked them to send the parts. They said they would look for it in the warehouse. A few days later, I haven't received any updates. I don't know if they'll send it. What am I supposed to do without the parts... Really bad experience

17 de julho de 2026
Opinião espontânea

Hi,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear that your order isn’t complete.
We can see that you’re now in touch with customer care to work out a suitable solution together.

With kind regards,
Customer Care Loods 5

Classificada 3 em 5 estrelas

Weinig nieuws en weinig verfrissing in de artikelen.

Ruim opgezet, dat is fijn.
Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar keren en er waren best wat (bijna) lege plekken wat het shoppen minder aantrekkelijk maakte.

Hi Bianca,

Bedankt voor je review.

Wat leuk dat je dit specifiek punt benoemt betreft de kassabon op de mail!
Wij vinden milieuvriendelijkheid erg belangrijk.

Hopelijk kunnen wij je bij het volgende bezoek weer verrassen met een nieuw aanbod!

Top winkel

Heel aangename winkel, overzichtelijk, toffe spullen

Hi,

Bedankt voor je review!

Wij hopen je snel weer eens te zien shoppen.

Perfect geregeld allemaal!

Perfect geregeld allemaal!
Aardig geholpen,en heel netjes
Afgehandeld!

Hi Brigitte,

Wat een leuke review!
Bedankt voor het nemen van de tijd, om deze te plaatsen.

Tot snel!