Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har ingen klager overhovedet. Jeg bestilte søndag eftermiddag og fik min pakke 2 dage efter. Det er billigt men virkelig god kvalitet. Jeg syntes helt sikkert du skal bestille fra Looze

Classificada 5 em 5 estrelas

JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imødekommende sødt personale som lavede et hel danse hold s trøjer med logo og god pris og så venlige !! Jeg vil kun bruge mine penge der! 6 stjerner... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelhen det bedste firma at bestille fra - bestiller den ene dag, næste dag får jeg varen. Total luxsus service. Fik en trøje i forkert farve, næste dag lå den rigtige farve allerede klar til mig.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af størrelse og super fint tøj :) Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne ud... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

En butik som sælger det lækreste og hyggeligste joggingtøj. Vi tilbyder et udvalg af både Carhartt, Fruit of the Loom og LOOZE, så du kan finde det, der passer bedst til dit behov. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@looze.dk eller på Instagram @loozedk. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet anmeldelser af os.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

FANTASTISK SERVICE

Længe siden man har fået sådan en fantastisk service ❤️. Det sødeste hjælpsomme personale og det lækreste tøj. Helt klart en anbefaling herfra 😍

11 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt fra denne butik i et…

Jeg har købt fra denne butik i et stykke tid, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Produkterne er som beskrevet, priserne er konkurrencedygtige, og leveringen er pålidelig. Alt i alt har det været en problemfri og behagelig indkøbsoplevelse hver gang.

7 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Min pakke kom, og der var en plet på hoodien. Så skrev jeg til dem og de var så søde at sende mig en ny:)
Så mega god service:))

23 de fevereiro de 2024

mega god service

der var et problem med det produkt jeg modtog jeg skrev til dem og de svarede inde for 24 timer. Derefter sendte de mig en ny vare som var perfekt

22 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittig hurtig service 👍🏻 vi var lidt…

Vanvittig hurtig service 👍🏻 vi var lidt uheldige med et par bukser og en bluse . Vi kontaktede Looze de svarede med det samme og sendte et par bukser og trøje uden beregning og havde det dagen efter. Vi handler helt sikkert her igen !

24 de janeiro de 2024

Super service, hurtig levering

Stort udvalg, let og overskueligt at bestille. Og rigtig hurtig levering.
Kom til at bestille en forkert vare og skrev til dem, fik svar med det samme og problemet løst. Kan varmt anbefales og ikke sidste gang jeg køber herfra.

26 de janeiro de 2024

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fik en fejl vare. Sendte en mail med billede af fejl vare. Fik hurtig svar - og rigtig vare blev afsendt med det samme til mig.

24 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais