Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Loqater laten plaatsen in de fiets van mijn dochter . Deze is voor de tweede keer gestolen en voor de tweede keer terug gebracht door loqater. Dank daar voor . Fijn contact met de medewerkers en goede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We kochten in november 2025 een fatbike voor onze dochter als Sinterklaascadeau. Helaas werd de fatbike al binnen een week uit onze garage gestolen, ondanks dat hij goed op slot stond. Dat was een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fatbike na 1 week teruggevonden met hulp van de peinzender van Loqater en de meldkamer van Loqater die ons steeds van een update hebben voorzien betreft de gestolen fatbike. Enorm tevreden en zeer goe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn fiets was gestolen en het team van loqater heeft er alles aan gedaan om mijn fiets weer terug te halen! Petje af voor de goede service zelfs de politie gaf aan dat de gps de locatie nauwkeurig aa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de guardas de segurança

Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

298 opiniões

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn fatbike is nu al 17 dagen gestolen…

Mijn fatbike is nu al 17 dagen gestolen met een tracker van loqator er in.
Vandaag naar loqator weer gebeld en nog kunnen ze niet zien waar mijn fatbike is.
Meneer verteld mij dat als mij fatbike in een garagebox staat ze niet kunnen zien dat de fatbike daar staan want in een garage box kunnen ze geen contact maken met de GPS tracker.

Als ik dit wist had ik de loqator nooit genomen.

Mensen denk goed na loqator wordt mooi verkocht als dan vinden ze je fatbike gelijk terug.
Ze vergeten alleen te vertellen dat dit weken maanden kan gaan duren.
En als het een in loods of garagebox terecht komt
Ze geen GPS contact kunnen maken.

15 de outubro de 2025

fatbike gestolen

Zaterdag nacht (26-10) fatbike gestolen, vrijdag gebeld door de politie dat we hem op konden halen. Contact met het bedrijf via telefoon en mail verliep super goed en ze hielden ons hiermee op de hoogte wat de status inmiddels was, helaas waren ze in de tussentijd ook al op. Locatie geweest maar toen was de fatbike niet traceerbaar maar ze bleven monitoren en uiteindelijk binnen een paar dagen toch gevonden. Had er een hard hoofd in maar loqator doet wat ze beloven ze doen er alles aan om de fatbike terug te vinden en bij de 97% wat ze terug vinden daar zaten wij gelukkig tussen, super bedankt!!!!

1 de novembro de 2025

Beste tracking bedrijf

Mijn fiets was binnen drie dagen na de diefstal weer terecht! Ze hebben hem opgespoord, gevonden en teruggebracht — en dat niet één, maar twee keer! Ongelooflijk snelle en professionele service. Ze zijn 24/7 bereikbaar en echt betrouwbaar. Absoluut een topbedrijf, ik kan ze iedereen aanraden!

17 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn fiets was helaas gestolen

Mijn fiets was helaas gestolen, maar dankzij de tracker van Loqater heb ik mijn fiets weer terug. De fiets stond gewoon bij de dief in zijn schuur!

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik hem nog terug zou zien, maar het systeem werkte perfect. De locatie was nauwkeurig en de opvolging ging snel. Ik kon daarna de fiets bij de politie ophalen. Gelukkig deed verzekering daarna ook helemaal niet moeilijk om de schade te herstellen. Dat kwam omdat ik beide sleutels nog had en de Loqater had aangeschaft.

Ik ben echt super blij en tevreden met de service en het product. Een echte aanrader voor iedereen die zijn fiets goed wil beveiligen!

22 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

We werden goed op de hoogte gehouden en…

We werden goed op de hoogte gehouden en onze scooter werd al na een paar dagen uitgepeild vlak bij ons in de buurt. We hadden ‘m binnen vijf dagen terug! We gaan er weer n nieuwe inzetten, want was tweede gestolen scooter in 3 maanden! Eerste had helaas geen Loqator :( de aanbeveling kwam van onze scooterdealer.. ik kende het niet maar goede tip!

17 de outubro de 2025

98% kans op terugvinden FB

Contact was goed. Info was juist. Fatbike van mijn zoon was meegenomen van de schoolplein op een woensdag. Na Contact en instructies vanuit Loqater alles in gang gezet om de FB terug te vinden. Snel schakelen was hierbij van belang. Op de vraag hoe groot is de kans dat die wordt teruggevonden? Gaf loqater 98% kans als antwoord. Helemaal WAAR! De Fatbike van mijn zoon is de volgende dag in de avond teruggevonden. Dankzij Loqater!

24 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldig en fijn bedrijf

Wat een geweldig en fijn bedrijf. Heel klantvriendelijk personeel die goed naar je luisterd en met je meedenken. Mijn fatbike was gestolen op een station dankzij loqater en samenwerking met politie is mijn fiets terecht. Diefstal hier in Nederland is met de tijd extreem toegenomen. Ik adviseer iedereen met
een voertuig om bij loqater aan te
sluiten.

27 de setembro de 2025

Toppers!

Op vrijdag klaarlichte dag werd onze fatbike gestolen en de maandag erop was hij al gevonden. Ze hebben een hele goede klantenservice, ze zijn erg behulpzaam en leveren topwerk. Ik raad hun aan iedereen aan in mijn omgeving die een fiets of fatbike heeft.

26 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!

Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!! Hele fijne klantenservice ook, kon ze elk moment bellen om de status te checken. Enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze pas na 2 dagen de locatie konden uitlezen, terwijl de fiets 200 meter van de gestolen locatie bleek te staan, gewoon op straat. Maar super blij dat ze ‘m hebben teruggevonden!

26 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Via de loqater hadden ze de fat bike van me dochter vrij snel gevonden, en mocht deze snel weer ophalen bij het politie bureau.

Binnen een week hadden we de fat bike terug.

Ik heb heel wat afgebeld of ze al meer wisten, omdat me dochter natuurlijk graag haar fat bike terug wilde.

Ondanks de vele telefoontjes van ons namen ze bij elk telefoontje de tijd om mee te kijken en ons gerust te stellen.
Allemaal heel vriendelijk ook.

Bedankt voor jullie geduld en het terug vinden van mijn dochter haar fat bike !

1 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.