Ik heb op 19-12-2024 een winterjas besteld tot op heden ook niks gehad. Wel een stoffen armbandje. Dus ik ga aangifte doen van oplichterij
Lorena Outlet
Ik heb op 11 december ook 2 winterjassen besteld. Van €30 euro per stuk, plus Verzendkosten. Maar helaas nooit ontvangen.. Inplaats van mijn jassen, wel 2 rode touw armbandjes in de bus gehad. Rondu... Ver mais
2 dekbedden besteld, half februari, niks ontvangen, maar wel zoals bijna iedereen hier, een rood touwtje, wat voor armband door moet gaan. Bedrijf op geen enkele wijze te bereiken. Dus.... ikben... Ver mais
Ontvangen na 2 wekken ….
As pessoas também visitaram
Winterjas
Bestelling niet geleverd
Ook wij hebben 23/12/24 de winterjas besteld en vandaag een lullig stoffe armbandje ontvangen. Dit lijkt mij dus pure oplichting. Geld kwijt en bedrijf niet te bereiken
Verkeerd artikel plus 1 maand te laat geleverd
Na 1 maand wachten nu een armbandje ontvangen ipv de bestelde en betaalde winterjas! Normaal zou het na 2 dagen verstuurd en geleverd worden. Geen retouradres, geen enkele reactie op mails gedurende de laatste 3 weken. Dus geld kwijt en nutteloos prulletje ipv winterjas.