Jestem naprawdę ogromnie rozczarowana…
Jestem naprawdę ogromnie rozczarowana tym zakupem. Sukienka faktycznie jest taka jak na zdjęciu, ale tylko na zdjęciu wygląda dobrze. W rzeczywistości jakość materiału jest tragiczna, bardziej przypomina szmatę do podłogi niż sukienkę, za którą zapłaciłam niemałe pieniądze. Materiał jest bardzo kiepskiej jakości, sukienka wygląda tanio i absolutnie nie sprawia wrażenia produktu wartego swojej ceny.
Największy absurd zaczyna się jednak przy próbie zwrotu. Okazuje się, że aby odesłać sukienkę, trzeba samemu pokryć koszt międzynarodowej przesyłki do Chin. Przy drogiej sukience jest to po prostu skandaliczne. Czyli człowiek płaci sporo za produkt, który okazuje się kompletnym rozczarowaniem, a następnie ma jeszcze ponosić wysokie koszty, żeby się go pozbyć.
Stosunek ceny do jakości - dramat. Obsługa zwrotów - jeszcze większy dramat. Gdybym wiedziała wcześniej, że w przypadku niezadowolenia będę musiała odsyłać produkt na własny koszt aż do Chin, nigdy nie zdecydowałabym się na zakup.
Zdecydowanie nie polecam. Za tę cenę oczekiwałam produktu dobrej jakości, a dostałam coś, co wygląda jak najtańsza szmatka i jeszcze czlowiek zostaje obciążony problemem oraz kosztami zwrotu. Żałuję zakupu i na pewno więcej nie zamówię z tego sklepu.
7 de agosto de 2026
Opinião espontânea