Vandaag bestellen de volgende dag binnen, het ging mis door fout bij de DHL. Lost screat hebben heel vriendelijk een nieuwe pakket gestuurd. Luchtjes zijn lekker en mooi verpakt 👌.
Leia as opiniões dos outros
Voor mijn verjaardag kreeg ik Bella Vie kado en wat was ik blij verrast van dit geurtje. Het is subtiel en zeker aanwezig maar absoluut niet opdringerig. Wat ik er zo uniek aan vind is dat de geur hee... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Lost Secrets staat de klant altijd op de eerste plaats. Geen marketingpraatje, gewoon hoe we elke dag werken. We zijn een klein Nederlands bedrijf met een grote passie voor geur. We maken exclusieve geïnspireerde parfums, dezelfde luxe beleving als de bekendste designermerken, maar voor een eerlijke prijs. Met 40% parfumolie blijft de geur 8 tot 12 uur hangen, en dat merken onze meer dan 8.500 tevreden klanten dagelijks. Wat ons echt onderscheidt is persoonlijk contact. We zijn altijd bereikbaar via WhatsApp op 06 20786892, ook gewoon in het weekend. Heb je een vraag over een geur, of weet je niet welk parfum bij je past? Stuur ons een berichtje. En ben je ergens niet tevreden over, om welke reden dan ook, wij lossen het altijd netjes op. Geen gedoe, gewoon eerlijk en persoonlijk. We zijn er niet op uit om snel te verkopen en te vergeten. We willen dat je nog jaren met plezier een Lost Secrets parfum draagt en altijd bij ons terecht kunt. Dat zie je terug in onze 30-dagen geld-terug garantie en de manier waarop we met elke vraag en review omgaan. Jij verdient een parfum waar je trots op bent. Wij zorgen dat je het vindt.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
people can smell me already from a distance…
Door dit merk krijg ik tog wel door mijn favoriete geur genoeg complimenten🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lekkere parfums met een goede service
Lekkere parfums met een goede service

Zeker een aanrader
Zeker een aanrader. De parfums zijn van hoge kwaliteit en blijven lang hangen. Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding.

Veel besteld van Lost Secrets Parfum
Veel besteld van Lost Secrets Parfum. Snelle verzending altijd, dus dat is fijn. Parfums blijven de hele dag hangen en ruiken identiek als de authentieke versies. Mijn to go website als ik parfums nodig heb.

Resposta da Lost Secrets Parfum
Gisteren heb ik mijn eerste bestelling…
Gisteren heb ik mijn eerste bestelling parfum Heavy Oud ontvangen en ik wist eigenlijk al van tevoren dat de geur bij me zal passen. Een geur om verliefd op te raken!

Uitstekende service en kwaliteit
Uitstekende service en kwaliteit. Totaal niets te klagen👌👌👌

Resposta da Lost Secrets Parfum
Heerlijke geuren en mooie prijzen
Heerlijke geuren en mooie prijzen, aanrader !!!

Resposta da Lost Secrets Parfum
Ik heb meerdere malen besteld
Ik heb meerdere malen besteld , en keer op keer ben ik verbaasd wat voor top kwaliteit geurtjes en betaalbare prijzen ze op de markt brengen . Ik ben ook zeer positief te spreken over de klantenservice 👍

Echt een top geur
Echt een top geur! Ik gebruik al dik een jaar verschillende parfums van dit merk, allemaal heerlijk! Super snelle levering en ik krijg verassend veel positieve reacties op de geur. Ik spray over de dag 1 a 2x bij om de sterke geur te behouden, maar dat kan ook makkelijk voor de prijs ten opzichte van vergelijkbare geur in de winkel. Dikke vette aanrader!

Lost Secrets is top!
De geuren zijn heerlijk, blijven lang hangen en heb al meerdere complimenten ontvangen! Mooie verpakking en een uitstekende service!

Resposta da Lost Secrets Parfum
Zeer goede en nette service.
Zeer goede en nette service.
Kwaliteit van de geuren zijn super. Aanrader.

Heerlijke parfum
Heerlijke parfum, snel geregeld, mega goede kwaliteit.

Top parfum
Top parfum! Had er goede verwachtingen bij maar ik had niet verwacht dat ik de parfum zelfs de volgende dag en soms nadat mijn kleding is gewassen nog steeds zou ruiken!

Resposta da Lost Secrets Parfum
Pure Cocos; meteen vakantiegevoel!
Ik viel meteen voor de Pure Cocos, zo'n heerlijke geur die ruikt naar vakantie en zomer! Ik kreeg hem snel geleverd, en op een terras met vriendinnen kreeg ik allemaal complimenten. Dus nog 3 flesjes als kadootjes besteld, en wederom lekker snel in een prachtige verpakking geleverd. Leuk om te geven! Echt een aanrader voor dit seizoen en de zomer :-)!

Resposta da Lost Secrets Parfum
Dit zijn oprecht de beste parfums die…
Dit zijn oprecht de beste parfums die ik ooit heb gekocht. Aanrader!

Top van de top
Want een snelheid en kwaliteit zit er in dit bedrijf.
Hij regelt je precies met wat je zoekt, en de geuren blijven goed hangen.
Ik kwam op werk en kreeg gelijk 4 complimenten van mijn collega’s en ze wouden weten wat het was.

Perfecte aanrader
Inmiddels een paar parfums besteld en ik heb er een hele goede ervaring mee. Parfum ruikt erg goed en blijft lang hangen. Krijg er veel complimenten over. Zeker een aanrader!

Resposta da Lost Secrets Parfum
Heerlijke geur met uitstekende houdbaarheid
Ik ben ontzettend tevreden over deze parfum. De geur is echt heerlijk: fris, verfijnd en tegelijkertijd warm genoeg om de hele dag door aangenaam aanwezig te blijven. Wat mij vooral opviel, is hoe lang de geur blijft hangen. Zelfs na vele uren kon ik de parfum nog duidelijk ruiken, zonder dat ik hoefde bij te sprayen.
Daarnaast kreeg ik meerdere complimenten van mensen in mijn omgeving over hoe lekker de geur was. De parfum ontwikkelt zich mooi gedurende de dag en blijft constant aangenaam ruiken.
Voor mij absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een parfum met een geweldige geur én een uitstekende houdbaarheid. Ik zou deze zeker opnieuw kopen!

Beste parfum wat er is
Beste parfum wat er is , blijft langer hangen dan alle andere en goedkoper dan alle andere ;)