Ieder jaar is het weer een moeder-dochter uitje voor ons en vertrekken we beide weer met een aantal nieuwe oorbellen voor onze collectie. Doordat ze niet te veel mensen toelaten tot het tijdslot heb... Ver mais

prachtige vergulde bolletjes armband gekocht eind mei. 65€ Aaantal x gedragen op zomerverlof voor s 'avonds (niet mee gezwommen of in de zon gedragen) en ook in zn verpakking bewaard ..... Het... Ver mais
Hele leuke winkel in Den Bosch. De halfjaarlijkse sample sale is ook geweldig en goed geregeld! En altijd vriendelijke service en snelle reactie op mails of chat. En dan heb ik het nog niet over de s... Ver mais
Mooie oorbellen. Inmiddels een ware verslaving geworden. De dames en heer zijn heel vriendelijk, vrolijk en behulpzaam. In een hele korte tijd weer 3 paar gescoord. Hier heb ik weer jaren plezier van.... Ver mais
Sinds 2010 creëert LOTT. gioielli met passie en vakmanschap sieraden die net zo uniek zijn als de vrouw die ze draagt. Elk stuk uit onze collectie is handgemaakt in ons eigen atelier, met een scherp oog voor detail, kwaliteit en innovatie. Wij geloven dat schoonheid in de details zit. Of je nu kiest voor een tijdloze klassieker of een gedurfd statement piece: met LOTT. gioielli draag je een sieraad dat met zorg, aandacht en liefde is vervaardigd.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Mooie oorbellen die zeer feestelijk staan. Ook zeer mooi verpakt en enorm snel geleverd

Resposta da LOTT.gioielli
Ik vind ze erg mooi alleen zijn ze niet mooi in mijn oorlellen en hangen te veel af .

Resposta da LOTT.gioielli
Lott heeft prachtige oorbellen, altijd een feestje. Bezorgdienst was niet goed. Pakje werd op heel ander pakketautomaat afgegeven. Toch 5 sterren voor de oorbellen!!

Resposta da LOTT.gioielli
Tolle Serviceleistung, alles war sorgfältig und hochwertig verpackt. Die Ohrringe haben eine sehr gute Qualität. Ich bin begeistert und werde wieder bei LOTT bestellen und euch weiterempfehlen!

Resposta da LOTT.gioielli
Mooie oorbellen. Alleen wordt er bezuinigd op de sluitstukjes. Die passen niet goed en vallen er gewoon uit. Voor deze prijzen vind ik dat niet kunnen.

Resposta da LOTT.gioielli
Mega schöne Ohrringe. Sehr gute Qualität.
Besitze mittlerweile ganz viele verschiedene Modelle und Farben. Es werden nicht die letzten sein!!!!

Resposta da LOTT.gioielli
Opnieuw een prachtige oorbel van Lott Gioielli gevonden, die zorgvuldig verpakt en geleverd is. Blij mee!

Resposta da LOTT.gioielli
Zoveel keuze, goede kwaliteit en mooi verpakt. Een cadeautje voor jezelf.

Resposta da LOTT.gioielli
Prachtige jewel. Fantastisch ingepakt en toen ik het doosje opende kwam er een heerlijke geur van bloemetjes uit de doos.
Ik hou van dit merk!

Resposta da LOTT.gioielli
Was vlot geleverd, de sieraden van Lott vind ik sowieso prachtig, mooie kwaliteit, en het armbandje cadeau was een pluspunt
Was een cadeau voor mijn schoondochter, zij was er heel blij mee, en volgens mij zullen ze haar schitterend staan: lang krullend blond haar, blauwe ogen, daar passen deze oorbellen perfect bij

Resposta da LOTT.gioielli
Prachtige oorbellen van een hele mooi kwaliteit en leuk verpakt!
Snel verzonden 👌🏻

Qualitative gute Ware, schnelle Lieferung
Leider wurde beim Ring nicht die genaue Größe angegeben! Aber auch dieser war von sehr guter Qualität

Resposta da LOTT.gioielli
Geweldige duidelijke website, zeer intuïtief, enorm assortiment met high end sieraden. zo in huis tegen een alleszins redelijke prijs!
Daarnaast ben ik nog vriendelijk en deskundig geholpen door de klantenservice voor een probleem wat ikzelf had veroorzaakt!

Resposta da LOTT.gioielli
Helaas een erg teleurstellende ervaring met dit bedrijf.
Bij het uitzoeken van een paar oorbellen stond op het artikel een prijs van €115 vermeld. Pas bij het afrekenen werd mij verteld dat de prijs volgens de winkel €190 zou zijn, omdat het prijskaartje “niet klopte”. De prijs op het artikel bleek dus simpelweg niet te kloppen.
Dit werd pas duidelijk toen ik al had besloten de oorbellen te kopen. Uiteindelijk heb ik ze toch betaald, maar wel direct aangegeven dat ik het niet eens was met de prijsafwijking.
Wat mij vooral teleurstelt is hoe daarna met mijn klacht is omgegaan. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een foutieve prijsvermelding, bleef de winkel herhalen dat ik akkoord zou zijn gegaan omdat ik uiteindelijk heb betaald en de oorbellen ben gaan dragen.
Er werd wel een armbandje en een bos bloemen gestuurd, maar dat voelt meer als een symbolisch gebaar dan als een oplossing voor het daadwerkelijke probleem. Om het netjes af te sluiten heb ik zelf nog een compromis voorgesteld (een paar oorbellen van €45), maar zelfs dat werd afgewezen.
Voor een merk, waar vertrouwen en transparantie juist belangrijk zouden moeten zijn, vind ik dit een bijzonder teleurstellende manier van omgaan met een klant en een foutieve prijsvermelding.
Jammer dat er ondanks meerdere pogingen geen redelijke oplossing mogelijk bleek. Mocht de winkel deze kwestie alsnog willen oplossen, dan sta ik uiteraard open voor contact.

Resposta da LOTT.gioielli
Goed geholpen door klantenservice.
Prachtige oorbellen . Leuk cadeau erbij . Snel verzonden.

Resposta da LOTT.gioielli
Ze kleuren mooi bij mijn outfit, alle gasten waren enthousiast

Resposta da LOTT.gioielli
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.