LOU Opiniões 30

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ja osobiście jestem zadowolona z sukienek Lou , są bardzo wygodne niecodzienne są wyjątkowe na różne okazje Jest wiele wzorów i można sobie cos naprawdę wybrać. Dział obsługi bardzo miły i pomocny Dz... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

W sukienkach ze sklepu Lou chodzę od kilku lat.Produkty są świetnej jakości ,szyte w Polsce ,dopracowane w każdym calu.Dziękuję panią z obsługi klienta za zaangażowanie i cierpliwość, zawsze zaangażo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Obsługa na wysokim poziomie, suknia piękna, pięknie zapakowana. Jedna mała , osobista uwaga - wolałabym troszkę cieńszą tkaninę na sukni wieczorowej.

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa
  3. Loja de lingerie
  4. Loja de roupa em tamanhos grandes

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lou to marka, która powstała, aby sprostać największym wymaganiom pięknych kobiet. U nas znajdziesz modne sukienki, które sprawią, że będziesz wyjątkowa ❤

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Zabrudzenia, wady i fatalne pakowanie

Pierwsza sukienka, którą otrzymałam, miała zabrudzenia, dziurę i była fatalnie zapakowana – złożyłam reklamację. Mimo obietnicy poprawy, druga przesyłka przyszła w takim samym, zniszczonym pudełku, a sukienka wyglądała jak wyjęta z dna pralki. Nie była nawet porządnie złożona.

Tuż przed weselem musiałam szukać kogoś, kto ją wyprasuje – bez tego nie nadawała się do założenia. Niestety, nawet wtedy zauważono zabrudzenia na podszewce, a ramiączka były tak niewygodne, że drapały mnie przez cały wieczór.

Zdjęcia i opinie w internecie tworzą wrażenie jakości premium, ale rzeczywistość to zupełnie co innego. Zawiodłam się dwukrotnie – nie warto ryzykować.

17 de julho de 2025

Negatywna opinia o sklepie

Negatywna opinia o sklepie
Niestety muszę wystawić bardzo negatywną opinię o tym sklepie. Oto moje doświadczenia:
Niska jakość produktu
• Zamówiony produkt wygląda na tanią, chińską produkcję – już po wyjęciu z pudełka zaczął się dosłownie rozpadać.
• Materiały są kiepskie, a wykonanie pozostawia wiele do życzenia – absolutnie nie jest towar wart nawet połowy swojej ceny.
• Mimo wysokiej ceny jakość jest bardzo niska i nieadekwatna do kosztu zakupu.
Koszt nieadekwatny do jakości
• Cena produktu jest mocno zawyżona względem oferowanej jakości – to czyste wyciąganie pieniędzy za tandetę.
Reklamacja — kompletna klęska
• Dział reklamacji to istna porażka.
• Obsługa w postaci dwóch pań (blondynek), które nie znają podstawowych przepisów konsumenckich, nie potrafiła rozwiązać żadnego problemu ani wyjaśnić podstawowych kwestii prawnych.
• Poziom profesjonalizmu oraz kompetencji jest skandaliczny.
Podsumowując: Nie polecam tego sklepu nikomu, kto ceni swój czas, pieniądze i nerwy. Produkty są niskiej jakości, ceny nieadekwatne, a obsługa reklamacji pozostawia bardzo wiele do życzenia.

25 de julho de 2025

Niestety bardzo się zawiodłam

Niestety bardzo się zawiodłam. Sukienka, mimo wysokiej ceny (800 zł), przyszła brudna w dwóch miejscach. Rozmiar okazał się za duży – to akurat moja wina, ale sposób, w jaki sklep rozwiązuje takie sytuacje, jest nie do zaakceptowania. Potrzebowałam pilnie nowego rozmiaru na wesele, więc poprosiłam o szybką wymianę – w odpowiedzi usłyszałam, że muszę złożyć nowe zamówienie i zapłacić kolejne 800 zł. Mimo że natychmiast odesłałam sukienkę i przesłałam potwierdzenie nadania, nie było żadnej chęci pomocy czy elastyczności. Jak na tak drogi sklep, oczekiwałabym zupełnie innego podejścia do klienta. Nie polecam i na pewno nie wrócę.

24 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sukienki Lou kocham od zawsze, mam kilka w swojej szafie. Tym razem niestety jestem bardzo rozczarowana zakupem i podejściem obsługi. Sukienka prześliczna, jak marzenie, jednak po dwugodzinnej gali zauważyłam zahaczenia w wielu miejscach. Złożyłam reklamację, którą ku mojemu zdziwieniu została rozpatrzona negatywnie, podobnie jak odwołanie z komentarzem uszkodzenie mechaniczne. Podejście obsługi tragiczne, zero chęci podjęcia polubownego rozwiązania „decyzja definitywna, niezmienna”. Sukienka za 700 zł po dwóch godzinach jest do wyrzucenia. Nie polecam

23 de junho de 2025

Ostrzeżenie przed tą ,,firmą''

Ocena 1 to za dużo biorąc pod uwagę produkty, obsługę i podejście do klienta. Nie polecam. Proszę nie popełnić mojego błędu i potencjalni klienci tej ,,firmy'' czytajcie opinie w Internecie.

5 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais