Trots att det inte var några personliga möten så upplevde vi ett personligt och tryggt mottagande från Lova. Vi blev lotsade genom processen och de val vi behövde ta ställning till för att begravninge... Ver mais

Absolut fantastisk kontakt,stöd och samarbetsvillighet utav Cathrine Berntzon på Lova begravning samt dess medarbetare/representant. Allt fungerade förträffligt enbart via telefonsamtal & mejl . Absol... Ver mais
Allt fungerade mycket bra med Lova begravningsbyrå Vår representant Jocke Stefanius helt underbar i sitt bemötande vid kontakt via mail, telefon och personligen i kyrkan noga kolla att all... Ver mais
Super professionellt bemötande, allt gick så smidigt. Något som jag trodde skulle bli både jobbigt och ta tid gjordes på bara några samtal och mail. Och snabba svar. Tjejerna visade både omtanke och... Ver mais

Odengatan 102, 113 22 Stockholm, Stockholm, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Andra gången jag anlitar Lova begravningsbyrå och de uppvisar samma professionalitet och flexibilitet.
Jag fick så fin och personlig hjälp av Cathrine Berntzon. Allt gick så smidigt och lätt.
I en svår tid behövs människor med ett stort hjärta. Tack Cathrine ❤️
Lätt komma i kontakt med. Vänliga och hjälpsamma.Bra pris.
Personligt och inkännande bemötande. Professionellt på alla plan vilket hjälpte familjen i sorgearbetet.
Väl bemött, förstående, löser situationen när det behövs. Det ända var när det kommit blommor som lämnats innan begravningen som lades sidan om kistan, de var inte ens nära anhörig. De som var representanter på begravningen skulle ha frågat oss mig framför allt eftersom det var maken som begravdes. Det är inte ok att markera under en begravning, men det är er uppgift att se till att det inte blir ett sådant misstag under en begravning. Rekommenderar varmt Lova begravningsbyrå.
Bemötandet på Lova var inlyssnande och respektfullt, vilket uppskattades mycket i den känsliga situation man är, då man kontaktar en begravningsbyrå. Tack!
Guidade oss i vad man behöver tänka på inför begravningen, lugnt och sakligt.
Flexibla
ringde ofta och hörde hur jag mådde om jag ville ha mer hjälp jättenöjd med lova till halva kostnaden och en jättefin och minnesrik begravning kan verkligen rekomendera Lova
Trevligt bemötande och väldigt smidigt att få justeringar och externa önskemål införda
Super proffsigt bemötande och utförande av Madeleine fem av fem möjliga
Bästa begravningsentreprenören, billigt och bättre än andra, inga påhittade kostnader. Välj denna först. 😊
Väldigt proffsigt bemötande och förstående, har varit väldigt nöjd med Lova
Bemötande som var personligt i tonen. Detta är ju "snabb-begravning" men känslan var ändå att personalen gav av sin tid och var hjälpsamma. Så varmt Tack!