A empresa respondeu
Bestilte en vare online til afhentning dagen efter i butikken. Fik en mail et par timer efter at det bestilte produkt desværre var udsolgt, men fik hjælp til at finde et lignende produkt med samme for... Ver mais
A empresa respondeu
Fin service! Venlig rådgivning og god betjening. Nu hvor Covid-19 lukning ellers gør shopping bøvlet var online bestilling og afhentning i butikken gjort nemt og praktisk. 5 stjerner er velfortjent.
Hos Loveshoppen finder du alt indenfor sexlegetøj, lingeri og BDSM. Vi afsender diskret indenfor 24 timer. Ellers besøg os i vores butik i Odense.
Store Gråbrødrestræde 11, 5000, Odense C, Dinamarca
Helt tilfreds med handlen, hurtig levering osv.
Købte en dildo af et (for mig) ukendt mærke, og den viste sig at være af rigtig fin kvalitet. Det er virkelig ikke en selvfølge, når det kommer til sexlegetøj.
Yders hurtig levering ville dog ønske i brugte anonymt navn tiljeres kort betaling så tror jeg der er mange flerer der vil handle hos jer knus jan

Resposta da LoveShoppen
Deres produkter er rigtig god kvalitet, og servicen der inde er helt i top, kan 100% anbefales

Resposta da LoveShoppen
Hurtig service on line! ....og dejligt med en sexkino, der tar folk alvorligt

Resposta da LoveShoppen
En meget velassorteret butik, med et imødekommende personale, der altid er behjælpelige med råd og vejledning.

Resposta da LoveShoppen
Dejlig butik med stor biograf i kælderen 👌
Jeg har handlet dvd film hos loveshoppen i langtid og de er altid så søde og fantastiske, hvis de ikke har den så bestiller de gerne, og ellers når jeg så ender vi med altid med en god snak. De er oprigtig talt nogle søde mennesker. Kate har virkelig styr på det

Resposta da LoveShoppen
God hjælp hvis man er lidt i tvivl, personalet er altid smilende og venlige.

Resposta da LoveShoppen
Jeg har besøgt butikken i Odense centrum adskillige gange. Stort udvalg og meget hjælpsom betjening. Butikken har en god erotisk stemning, som jeg ikke synes man finder i tilsvarende butikker, som kan føles lidt for "Føtex agtige" Loveshoppens butik er mere hyggelig og intim på en eller anden måde. Jeg nyder at komme der.
Hilsen Jakob

Resposta da LoveShoppen
Var inde i butikken i går med min kone. Vi fik en super god service, meget servicemindet personale, som virkelig er gode til at forklare, om produkterne i et sprog alle forstår. Vi fik en super god dialog omkring glidecreme, hvilke der passede til vores produkt osv. Super professionel og smilede medarbejder. Stor anbefaling!

Resposta da LoveShoppen
Kæmpe anbefaling herfra! Virkelig god service, og sikke en god vejledning man får derinde! Super imødekommende, og kæmpe sortiment! Så der er noget til alle!

Resposta da LoveShoppen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.