Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Loys.Laundry represents a fashion brand dedicated to upcycling suits, rooted in the belief that endless garments deserve endless stories. Through the creation of unique, versatile designs, we breathe new life into these garments, ensuring their stories endure. In doing so, we invite people to embark on a journey of exploration and self-expression.
Informações de contacto
Keizersgracht 560, 1017 EM, Amsterdam, Holanda
- +31623208575
- info@loyslaundry.com
- loyslaundry.com
Top service
Ik heb het item teruggestuurd
Mooie blazer ontvangen. Was me helaas veel te groot. Ik wacht nu tot er een andere mooie donkerblauwe op de site komt! Verder alles super gegaan!
Cadeau gegeven, super blij mee!
Voor m'n vriendin haar verjaardag een blazer laten customizen, super blij mee!
Super blij met mijn blazer!
De jasjes zijn one of a kind en…
De jasjes zijn one of a kind en de kwaliteit is geweldig. Heel blij met mijn aankoop! Echt een aanrader.
Onwijs blij met mijn one-of-a-kind blazer!
Onwijs blij met mijn one-of-a-kind customized blazer van Loys Laundry! Ik werd heel goed geholpen en zo nodig kon mijn blazer nog aangepast worden - ik kan dit alleen maar aanraden, vooral voor alle blazer lovers: hier moet je zijn!!
Super!
Ik heb al drie blazers van Loys.Laundry gekocht en dat zullen er zeker nog meer worden! Geweldige kwaliteit en originaliteit!
Mooie kwaliteit + fijne communicatie/service
Heel blij met mijn prachtige unieke blazer en super fijne service! Aanrader!
One of a kind and sustainable
Zo’n unieke, duurzame, mooie en goedzittende blazers vind je nergens! Je kan langs gaan om er een uit te kiezen en die volledig naar wens laten designen. Helemaal je investering waard: een item die je in je kast moet hebben en je heel lang plezier van hebt.
Wat een super fijne blazer!
Wat een super fijne blazer! Een tijdje geleden kocht ik deze blazer en ik heb er totaal geen spijt van. De blazer is makkelijk te combineren en van goede kwaliteit. Het is leuk dat je hem naar eigen smaak kan laten aanpassen en ze denken erg goed met je mee over de mogelijkheden. Aanrader dus!
Goede service en mooie kwaliteit…
Goede service en mooie kwaliteit blazers!
Super service en levering!
Duurzaam en persoonlijk
Mijn vrouw heeft met haar blazer een duurzaam en uniek product, helemaal afgestemd op haar persoonlijke wensen. Ze draagt haar jasje met zoveel plezier, elke week wel enkele keren, omdat ze het zo makkelijk kan combineren met haar andere kleding. En daar word ik weer blij van.
Hele toffe blazers en tops
Hele toffe blazers en tops! Ben heel blij met mijn aankoop. Mooi, duurzaam en een hele leuke ervaring om zelf te kunnen beslissen hoe het eruit ging zien!
Zo blij met m’n limited edition van Loys Laundry
Laatst een nieuwe blazer bij Loys Laundry gekocht. Niet alleen omdat de blazers prachtig zijn, maar ook omdat ze tweedehands worden ingekocht, met de hand gestyled en zo heb je altijd een limited edition! Krijg er mega veel reacties over als ik op straat loop! Heeel blij mee
One of a kind
One of a kind, alles aan loys laundry is uniek in de beste zin van het woord. Top service en tijdloos
Wat een prachtig concept!
Wat een prachtig concept is Loys Laundry! Heb mijn vriendin voor haar verjaardag een gepersonaliseerde blazer gegeven. Samen langs gegaan op het kantoor in Amsterdam om alles samen te stellen. Wet zijn er toch bizar veel toffe mogelijkheden. Ze is er ontzettend blij mee en bovendien is de blazer super uniek!
Kunnen we alvast een nieuwe afspraak maken voor volgend jaar? ;)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.