Uwaga, oszuści! ATTENTION PLEASE! High RISK SCAM
Uwaga! Występują na tym kasynie manipulacje bonusami, przy wypłatach są robione problemy które są bzdurą i nigdy nie miały miejsca, jest to kuzyn lemon Casino i oszukują tak jak oni. Zdecydowanie nie polecam, zaprosiłem tam sporo użytkowników a z bonusu "1125€" nie wypłaciłem ani złotówki. Robili problem nawet przy wypłacie 100 złotych. Odradzam i nawet edytując, dopisze zdecydowanie odradzam! Dostałem kolejny bonus za polecenie który przepadł w mgnieniu oka, kończąc obrotami 36% (bonus 500PLN) i 44% (bonus 1500PLN) - saldo zarobków zwiększyło się do 1625€ (a ja dalej nawet złotówki nie wypłaciłem na swoje konto, jednokrotnie wykonałem obrót tego bonusu lecz saldo jakie miałem w chwili końca nie zakwalifikowało się do kwoty minimalnej wypłaty 😂😂 rozumiecie? Reklamowałem kasyno, które nawet za polecenia ma problem zapłacić, a przy wypłacie szuka problemów. Jestem od niedawna zdecydowanym wrogiem tej strony oraz wszystkich innych powiązanych z nimi kasyn. UWAGA! (Do tej samej rodziny kasyn należy lemon casino, bidon casino, fireball czy watchmewin -działają na tym samym interfejsie, a w stopkach nazwy firm są te same. Lemon kasyno kiedyś godne polecenia, dziś prowadzą kampanię manipulacji współczynników wygranych przy slotach kasynowych (wpłaty regularne od kilku miesięcy, a od stycznia żadnej wyplaconej wygranej (nie było co wypłacać) jak i od niedawna każda wpłata kończy się szybkimi przegranymi, praktycznie bez wygranej lub ewentualnie groszowej i po chwili znika wszystko, przy grze na jak najniższych kwotach zakładów. Nie wiem co jest takim stanem rzeczy ale po prostu, jest to niewiarygodne względem braku ingerencji osób i losowego współczynnika nagród. Pomijając koło fortuny na lemon kasyno, które od czasów zmiany gier bonusowych zamknęło nadzieję i złudzenie, że z darmowych spinów cokolwiek można wygrać, dostając codziennie max po 5 spinów, wyjątkami 7, chociaż dziś pierwszy raz dostałem 15 takich spinów i powiecie... To powinien być zadowolony, a wiecie ile wygrałem z tego? Hahaha, mając po te 5-7 spinów potrafiłem wygrać 3 razy większa kwote niż te śmieszne 1,20pln z 15 spinów! Uważajcie, nie dajcie się obdzierać i okradać z waszych pieniędzy.
25 de março de 2026
Opinião espontânea