Beställt luftfilter till luftrenare. I orderbekräftelsen står det att försändelsen kan följas i PostNords app. Får ingen information med spårningslänk om att försändelsen har skickats. Får ett sms fr... Ver mais
Jag har en liten papegoja som inte har mått så bra på grund av den dåliga luften i min lägenhet. Han har hostat och nyst en del. Jag är tacksam för att jag fick den leverat så snabbt, för annars hade... Ver mais
Beställde en luftrenare för 5800kr och fick ganska snart efter beställningen ett mail om att min beställda luftrenare var restad. Man erbjöd mig då en dyrare modell som kostade 8700kr för priset av d... Ver mais
Luftrenare.se drivs av Nordisk Luftmiljö AB som är ett familjeägt företag. Verksamheten har levererat luftrenare till privatpersoner och företag ända sedan 2008. Vår ambition är att leverera den bästa kundupplevelse som går inom segmentet ren luft och vi gör allt vi kan för att du som kund ska hitta de produkter som bäst passar dina unika behov. Vi har gedigen kunskap om luftrening och delar mer än gärna av oss av denna kunskap till dig. I vårt sortiment finns luftrenare i alla prisklasser och för alla miljöer, från hem till sjukhus, kontor och industrier. Till oss kan du alltid ringa eller mejla och ställa frågor - både före och efter ditt köp. För oss är det viktigt att finnas tillgängliga för våra kunder så vi svarar i telefonen de flesta tider på dygnet. På våran sajt kan du ta del av köpråd och artiklar om luftrenare om du vill lära dig mer. Vi säljer flera av marknadens ledande varumärken inom luftrening. Du som kund kan lita på att samtliga produkter i vårt sortiment håller hög kvalitet. Vi breddar vårt sortiment fortlöpande men endast med produkter som klarar våra höga kvalitetskrav.
Värmlands-Säby Gård 1 , 681 92, Kristineham, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Resposta da Luftrenare.se
Får ingen information med spårningslänk om att försändelsen har skickats. Får ett sms från DSV (Schenker) att jag har försändelse från Albion Nordic AB med länk där inloggning med bankid krävs för att få info. Naturligtvis klickar jag inte på länken då jag inte har fått någon information om att filtrena skulle skickas från annan avsändare än Luftrenare.se. Dessutom skickades inte filtrena med PostNord vars utlämningsställe finns på orten, utan till Schenkerombud ca 2,5 mil bort. Albion Nordic AB är tydligen återförsäljare till bl a Luftrenare.se.

Resposta da Luftrenare.se
Väldigt snabba med att svara och ge råd både på mejl och på telefon, vardag som helg. De verkar jobba jämnt! Ställde bra motfrågor för att hjälpa oss att hitta rätt val för oss. Snabba och lösningsorienterade när en av luftrenarna inte uppförde sig som den skulle. Vi är fantastiskt nöjda med hjälpen och bemötandet vi fått av Luftrenare.se!

Resposta da Luftrenare.se
Snabb och korrekt leverans. Jag hade varan på bevakning och fick meddelande om att nu fanns den i lager, så jag beställde direkt och fick den omgående. Nu är den monterad och min Ozoneair fungerar klanderfritt igen. 👍👏

Resposta da Luftrenare.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.