Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställt luftfilter till luftrenare. I orderbekräftelsen står det att försändelsen kan följas i PostNords app. Får ingen information med spårningslänk om att försändelsen har skickats. Får ett sms fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har en liten papegoja som inte har mått så bra på grund av den dåliga luften i min lägenhet. Han har hostat och nyst en del. Jag är tacksam för att jag fick den leverat så snabbt, för annars hade... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en luftrenare för 5800kr och fick ganska snart efter beställningen ett mail om att min beställda luftrenare var restad. Man erbjöd mig då en dyrare modell som kostade 8700kr för priset av d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos
  2. Fornecedor de artigos hospitalares
  3. Fornecedor de material para escritório

Luftrenare.se drivs av Nordisk Luftmiljö AB som är ett familjeägt företag. Verksamheten har levererat luftrenare till privatpersoner och företag ända sedan 2008. Vår ambition är att leverera den bästa kundupplevelse som går inom segmentet ren luft och vi gör allt vi kan för att du som kund ska hitta de produkter som bäst passar dina unika behov. Vi har gedigen kunskap om luftrening och delar mer än gärna av oss av denna kunskap till dig. I vårt sortiment finns luftrenare i alla prisklasser och för alla miljöer, från hem till sjukhus, kontor och industrier. Till oss kan du alltid ringa eller mejla och ställa frågor - både före och efter ditt köp. För oss är det viktigt att finnas tillgängliga för våra kunder så vi svarar i telefonen de flesta tider på dygnet. På våran sajt kan du ta del av köpråd och artiklar om luftrenare om du vill lära dig mer. Vi säljer flera av marknadens ledande varumärken inom luftrening. Du som kund kan lita på att samtliga produkter i vårt sortiment håller hög kvalitet. Vi breddar vårt sortiment fortlöpande men endast med produkter som klarar våra höga kvalitetskrav.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

571 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Excellent service

Excellent service. Fast delivery. Highly recommended.

25 de março de 2026

Resposta da Luftrenare.se

Thank you for your feedback, Gina! We're really happy to hear that you're satisfied with your purchase. 😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Bristande info rörande leverans av luftfilter

Får ingen information med spårningslänk om att försändelsen har skickats. Får ett sms från DSV (Schenker) att jag har försändelse från Albion Nordic AB med länk där inloggning med bankid krävs för att få info. Naturligtvis klickar jag inte på länken då jag inte har fått någon information om att filtrena skulle skickas från annan avsändare än Luftrenare.se. Dessutom skickades inte filtrena med PostNord vars utlämningsställe finns på orten, utan till Schenkerombud ca 2,5 mil bort. Albion Nordic AB är tydligen återförsäljare till bl a Luftrenare.se.

30 de março de 2026

Resposta da Luftrenare.se

Hej Anneli, tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår verkligen att situationen kändes otydlig och att det skapade osäkerhet, särskilt när leveransen kom från en annan avsändare och via en annan transportör än vad som nämndes i orderbekräftelsen.

I vissa fall, till exempel när en vara tillfälligt är slut i vårt eget lager, skickas produkter direkt från en av våra samarbetspartners. I detta fall skickades din order från Albion Nordic AB, som är distributör för Coway i Sverige. Då kan både avsändare och fraktbolag skilja sig, vilket vi håller med om att vi behöver bli tydligare med i vår kommunikation.

När det gäller sms:et från DSV med länk och BankID förstår vi helt att du reagerade, det är viktigt att vara försiktig i sådana situationer.

Vi arbetar just nu med att förbättra vår spårningsinformation och kommunikation kring leveranser, så att det framöver blir tydligare vem som skickar, vilket fraktbolag som används och hur du kan följa din försändelse på ett tryggt sätt.

Tack för att du uppmärksammade detta, din feedback hjälper oss att bli bättre.

Kontakta oss gärna när det är dags för nya filter igen så kan vi se över möjligheten att erbjuda en liten rabatt som kompensation. Du når oss alltid på info@luftrenare.se

Luftrenare.se

Fantastisk service

Väldigt snabba med att svara och ge råd både på mejl och på telefon, vardag som helg. De verkar jobba jämnt! Ställde bra motfrågor för att hjälpa oss att hitta rätt val för oss. Snabba och lösningsorienterade när en av luftrenarna inte uppförde sig som den skulle. Vi är fantastiskt nöjda med hjälpen och bemötandet vi fått av Luftrenare.se!

7 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Luftrenare.se

Tack för er feedback Annika! Vi jobbar inte jämt, men nästan. 😇 Skönt att ni känner att ni fått den hjälp ni behöver med era luftrenare. /Jannice

Classificada 1 em 5 estrelas

Fel produkt

29 de novembro de 2025

Hej Asli!
Vi beklagar verkligen att fel produkt plockades från vårt lager. Vi har försökt nå dig via mejl sedan den 6 december, men har tyvärr inte fått något svar.
Som kompensation har vi erbjudit ett prisavdrag och skickat ut rätt filter. Försändelsen har dock kommit i retur till vårt lager och är märkt med "Ej uthämtat".
Vi vore tacksamma om du kan kontakta oss via mejl eller telefon så att vi kan lösa ärendet så snart som möjligt.
Mvh Luftrenare.se

Snabb och korrekt leverans

Snabb och korrekt leverans. Jag hade varan på bevakning och fick meddelande om att nu fanns den i lager, så jag beställde direkt och fick den omgående. Nu är den monterad och min Ozoneair fungerar klanderfritt igen. 👍👏

30 de outubro de 2025

Tack för din återkoppling Birgitta! Fint att lagernotisen hjälpte dig. 🌸

30 de outubro de 2025

Resposta da Luftrenare.se

Skönt att höra att grejerna kom fram ordentligt. 😃 Ha en fin helg!

Faktura

Hej. Jag saknade pappersfaktura. Krångel med Appar när man blir äldre.

29 de outubro de 2025

Resposta da Luftrenare.se

Hej Bo! Tack för din recension. Vi beklagar att du tycker det var krångligt att få fakturan från Svea. Fakturakopian skickas både med e-post och går att nå, och betala, genom att logga in på antingen Sveas hemsida eller ner deras app. Vi kan även bistå och skicka en faktura om det skulle behövas. Vi erbjuder även betalning med Swish om man vill undvika faktura helt och hållet. Hör gärna av dig för personlig hjälp om du väljer att beställa filter och lampor hos oss igen, du kan ringa oss och få guidning via telefon om du önskar det. 🌸

Snabbt och smidigt

Lätt att beställa!

30 de agosto de 2025

Resposta da Luftrenare.se

Skönt att höra, Lillin! Hör av dig innan nästa gång det är dags att beställa. 😉 /Jannice

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans! Bra sortiment.

27 de julho de 2025

Resposta da Luftrenare.se

Tack för att du fortsätter välja vår butik! 🙏🏻

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.