Oplichterij
Ik schrijf deze review om potentiële klanten te behoeden.
Het bedrijf ook bekend als SHA Bv gevestigd in de ten kate markt Amsterdam houdt zich niet aan de wettelijke garanties. Zeer teleurstellend.
Heb onlangs 3 koffers aangeschaft waarvan een direct bij gebruik kapot is gegaan. De wielen werkte niet goed, wordt dan erg lastig trekken op vakantie, tevens is de kofferslot kapot gegaan, vermoedelijk zeer slechte kwaliteit
Na de vakantie dit gemeld, want tijdens de koop hoefde ik me geen zorgen te maken, ik heb 2 jaar garantie.
Ik moest foto's opsturen naar de "baas" want de winkelier kon niks voor mij betekenen.
Bij de "baas" verliep de communicatie ook stroef. Alles wat mis was viel "helaas" niet onder de garantie. Op welke wijze een nieuwe koffer bij normaal gebruik zulke mankementen kon vertronen ging de baas niet op in.
Hij deed mij een enorm coulante aanbod, waartoe hij niet verplicht was. Namelijk 20% korting bij aanschaf van een nieuwe koffer. Ik heb een melding gemaakt bij de consumentenbond omdat dit bedrijf zich niet aan de wettelijke garantieregeling houdt.
Wilde in eerste instantie een Google review schrijven, maar het bedrijf opereert onder luggageshop.
Bespaar jezelf ellende en weggegooid geld!