Lumeneskin Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lumene's night cream has worked wonders for my skin. I love that it uses Nordic ingredients and feels natural.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ordinaire haartrimmer ontvangen die bij bol.com 8 euro kost. Na contact met selena vroegen ze of ik 10 procent wilde betalen. Belachelijk natuurlijk ik ga helemaal niet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben er ook ingetrapt vrees ik! Heb twee laserapparaten besteld en zou een bevestigingsmail ontvangen! NIET DUS! Naar allebei de mailadressen die in de advertentie staan een mail gestuurd maar kre... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

45 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

In september 2 x bestelling gedaan

In augustus bestelling gedaan, geen lumiskin of bericht terug ontvangen.

Een zending van je bestelling #14451 wordt binnenkort verzonden

Dat was 28 augustus en ik heb gemaild, geen bericht!

Wil graag de producten!

28 de agosto de 2024

Net zoals iedereen hier

Net zoals iedereen hier , ook ik opgelicht!
Geen besteld produkt gekregen alleen een klein potje en wie mag het weten waarvoor dit dient… mail gestuurd maar mail adres foutief 😡

3 de outubro de 2024

Opgelicht

Opgelicht, voor € 43 pillen besteld. 16 september besteld, uiteindelijk 1 oktober "bestelling" binnengekregen, maar was een heel verkeerd product. E-mail gestuurd en deze kwam direct retour omdat het e-mailadres niet bereikbaar was.

1 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had de pillen besteld maar nooit…

Ik had de pillen besteld maar nooit ontvangen. Net een klein potje ontvangen en geen idee waarvoor het is. Maar niet hetgeen ik besteld heb. Dus oplichters want email adres is ook niet meer actueel.

25 de setembro de 2024

Opgelicht

Opgelicht. Heb alleen 2 opzetstukjes gekregen en daar betaal je dan rond de €36,00 voor.
Nu nergens meer te bereiken om het terug te sturen en m,n geld terug te krijgen😡

24 de setembro de 2024

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht . Heb net als de andere klanten de dexa pillen besteld en betaald
Wel mail gehad maar via track en trace niks te traceren . Heb mail gestuurd maar adres klopt niet . Vrees dat ook ik er met open ogen ben ingetrapt. Wat een hufters heb je toch ook rondlopen . Verdien gewoon op een eerlijke manier je geld en niet op deze wijze . Geen goed woord voor over 😬

16 de setembro de 2024

GROTE OPLICHTERIJ

GROTE OPLICHTERIJ! Daar detox pillen besteld, betaald maar nooit ontvangen….. Helaas doen ze een ander bedrijf met bijna dezelfde naam daardoor schade aan! Schandalig dat iemand een ander zo op kan lichten. Fatsoen is een woord wat dit bedrijf/oplichtersbenden niet kent! NOOIT bij kopen!

8 de setembro de 2024

Grote Oplichters Ever.

Hun zijn oplichters op 6 september Darm Detox besteld en nooit gekregen. Hun gemaild en een reactie. Op FB gereageerd en ook geen reactie. Vieze hufters dat Hun zijn. Allemaal rapporteren aub.

Nooit meer iets daar bestellen.

Op FB is het ook neppe account die reageren op het product.

6 de setembro de 2024

Oplichters

Oplichters! Stom dat ik niet eerst had gekeken naar deze reacties…

12 de setembro de 2024