Lumira Opiniões 94

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik waardeer producten die niet onnodig ingewikkeld zijn. Deze lamp is duidelijk en effectief. De dimmer werkt soepel. De batterij gaat langer mee dan gedacht. Goede prijskwaliteit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb meerdere oplaadbare lampen geprobeerd en die vielen vaak tegen. Deze niet. De batterijduur klopt echt en het licht blijft stabiel. Hij voelt stevig aan. Zou hem zeker aanraden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik blijf deze lamp verplaatsen omdat hij overal past. Slaapkamer, woonkamer, soms balkon. Hij voelt niet kwetsbaar aan. De lichtkwaliteit blijft gelijk. Echt zo’n ding waarvan je later denkt: hoe deed... Ver mais

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

94 opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Alles gaat mis sinds november

Alles gaat mis sinds november, toe ik vooruitbetaald had, nu ruim 4 maanden verder en nog steeds niets bezorgd bij dhl servicepoint in Raamsdonksveer. Jullie zijn verschrikkelijk nalatig want jullie lossen niets op en bellen mij ook niet terug. Ik kan jullie niet telefonisch bereiken, zegt al genoeg.....hoedat jullie met klanten omgaan Waardeloos.
Dit noem ik oplichterspraktijken!!

25 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wacht al 4 maanden op een bestelling…

Mijn DHL punt heeft op 14 maart geen zending van Lumira ontvangen dus het klopt niet wat u beweerd.
Lumira is weer nalatig en lost het probleem niet op. Op mijn vraag om mij te bellen ook geen reactie.
Dit noem ik iemand bedriegen!!!

Ik wacht al 4 maanden op een bestelling van 2 lampjes. Is 2x "bezorgd" maar gelijk geweigerd bij DHL servicepoint in centrum van Raamsdonksveer. Ik kan Lumira niet bellen en DHL ook niet. Lampjes zijn nu weer retour naar China....ik heb spijt dat ik € 80,- vooruit heb betaald en geen enkele aktie vanuit Lumira of DHL.
Het boeit ze niet dat klant de dupe is.

11 de março de 2026
logótipo da Lumira

Resposta da Lumira

Het spijt ons dat dit het geval was. Volgens onze gegevens is er inmiddels een nieuw pakket verzonden en op 14 maart 2026 succesvol bezorgd.

Lumira

Classificada 1 em 5 estrelas

Symaskinen jeg modtog duede ikke

Symaskinen jeg modtog duede ikke! Ville returnere, men manglede returadresse! I stedet er jeg nu i to dage bedt om at optage video, som beviser at den er defekt. Da det var gjort skulle jeg ligeledes tage video af fodpedalen. Kort sagt jeg føler mig trukket rundt i manegen og kan næsten se personen i den anden ende more sig kongeligt! Hvis jeg ikke indsender video af pedalen kan processen ikke fortsætte og jeg har mistet 1100kr! Måske en sag for programmet “Kontant”

9 de março de 2026
logótipo da Lumira

Resposta da Lumira

Er lijkt sprake te zijn van een verwarring met een andere webshop. Wij verkopen alleen lampen, geen naaimachines. Controleer uw bestelgegevens zorgvuldig.

Lumira

Mooi én betrouwbaar

16 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kocht deze eigenlijk met het idee…

Ik kocht deze eigenlijk met het idee dat hij wel oké zou zijn en verder niks bijzonders. Maar inmiddels staat hij elke avond aan. Het licht is zacht en niet fel, en somehow voelt mijn woonkamer rustiger. De batterij gaat ook veel langer mee dan verwacht. Ik vergeet steeds om hem op te laden en toch blijft hij werken.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik hem tijdens mijn

Ik gebruik hem tijdens mijn avondroutine en dat is nu echt een gewoonte geworden. Thee maken, lamp aan, ontspannen. Het licht is warm maar niet geel. De batterij heeft me nog nooit in de steek gelaten. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik hem zo fijn zou vinden.

6 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

In het begin dacht ik dat het gewoon…

In het begin dacht ik dat het gewoon weer zo’n trendy online lamp zou zijn. Maar hij voelt echt degelijk en stabiel aan. Ik vind het fijn dat hij niet heet wordt, zelfs na uren. De dimmer is logisch, geen handleiding nodig. Hij werkt gewoon, en dat waardeer ik.

14 de fevereiro de 2026

Warmte die vanzelf komt

Dit is zo’n product dat ik meteen opnieuw zou kopen als hij kapot zou gaan. Hij geeft warmte zonder moeite. De batterij gaat ontzettend lang mee en hij wordt nooit heet. Hij staat goed in elke kamer. Eerlijk gezegd een topaankoop.

3 de fevereiro de 2026

Instant gezelligheid

Deze lamp heeft me positief verrast. Ik dacht dat die verhalen over batterijduur overdreven waren, maar hij gaat echt superlang mee. Ik verplaats hem steeds omdat hij overal past. Het licht voelt zacht en niet nep. Heel blij mee.

29 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Eindelijk eentje die klopt

Deze lamp past perfect in mijn setup. Geen kabels, strak uiterlijk en betrouwbare batterij. Ik gebruik hem bijna elke avond sinds hij binnen is. De dimmer werkt soepel. Voelt alsof hij lang mee zal gaan.

8 de fevereiro de 2026

Kleine lamp, groot verschil

1 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.