Lunã Menstruatie Ondergoed Opiniões 971

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had 4 broekjes besteld en toe gestuurd gekregen, maar die helaas te klein vielen. en niet allemaal de zelfde grote hadden. Na 1 mailtje, direct nette mail terug, met een oplossing vanuit L... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior

Menstrueren hoort geen belemmering te zijn, maar een natuurlijk proces waarin je je vrij en zelfverzekerd voelt. Lunã’s menstruatie ondergoed biedt ultiem comfort en betrouwbare bescherming, zonder doorlek angst of ongemak. Herbruikbaar, duurzaam en ontworpen om jou door elke fase van je cyclus te ondersteunen. Geen gedoe, geen compromissen – alleen jij, op je best.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

971 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Niet kopen!

Goedkope kwaliteit, is de prijs niet waard. Nadat je je bestelling geleverd krijgt zit er een seal op de verpakking, waarna je je geld niet meer terug kan krijgen als je hem openmaakt om bijvoorbeeld te passen. De maten kloppen ook niet. Op de website staat dat als je twijfelt je een maat groter moet nemen, maar niets is minder waar. Je moet zeker twee maten groter nemen, waardoor hun advies niet klopt. In het kort: na bestellen ben en gegarandeerd je geld kwijt, dropship producten en slechte kwaliteit.

14 de abril de 2026

Vlotte communicatie

Ik bestelde hier voor het eerst en kon gebruik maken van de pasgarantie. Fijne en vlotte communicatie met de klantendienst.

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog steeds niks ontvangen. Status postNL blijft staan

Bestelstatus bij postNL blijft op wordt vandaag bezorgd en met de kanttekening bezorgmoment niet gehaald staan. Heb een bericht gestuurd via website maar tot op heden blijft status hetzelfde en nog geen bericht gekregen. Broekjes twee weken geleden besteld… ga ik nog iets krijgen @lunacyle?

Hey Ramona!

Wat vervelend dat je pakket nog niet is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken.

Stuur ons een mailtje op info@lunascycle.nl met je bestelnummer, dan nemen we direct contact op met PostNL en zorgen we dat je snel duidelijkheid hebt.

Superfijne service van Luna

Superfijne service van Luna! De broekjes (bikini) gelijk na ontvangst uitgetest en werken top. Geen zorgen meer in het zwembad over doorlekken enzovoort. De maten die niet pasten mochten we houden en iets anders voor uitkiezen. Hiervoor hoefden we alleen de verzendkosten te betalen. Echt super en voor de niet passende broekjes gaan we een mooie bestemming vinden!

Hey Elina!

Wat een leuk bericht om te lezen! Fijn dat de bikini zo goed bevalt en dat je nu zorgeloos het zwembad in kunt. Blij dat de omruiling ook soepel is verlopen. Dankjewel voor je lieve woorden!

Aanrader

Fijn bedrijf, fijne menstruatie onderbroeken. Had 2 modellen besteld waarvan de naadloze brief meteen goed zat, heerlijk zacht voor de zwaardere dagen. Het andere model de hipster was helaas te klein en heb voor deze vervangende modellen gehad in een maar groter, doordat ze pasgarantie bieden op je eerste bestelling. In verhouding tot mijn vorige menstruatie onderbroeken vind ik de absorberende laag een stuk dunner, terwijl het evenveel absorbeert, dus zeker een aanrader.

Hey Yvon,

Wat fijn om te lezen! Blij dat de naadloze brief meteen goed zat en dat de pasgarantie goed van pas is gekomen voor de hipster. En wat leuk dat je de dunne absorptielaag als een pluspunt ervaart, daar zijn we trots op! Dankjewel voor je uitgebreide review.

Fijn product

Fijn product, mooie aanbieding!

3 de abril de 2026

Hey Jessica!

Dankjewel voor je fijne review! Blij dat je zo tevreden bent.

Oplichterij

Er wordt geschermd met enerzijds menstruatieondergoed en anderzijds ondergoed voor urineverlies. In the end blijkt dit precies hetzelfde ondergoed te zijn. Bij navraag spreken ze zichzelf continu tegen. “Menstruatie en urine zijn verschillend. Daarom zijn de producten ook anders ontworpen en getest voor ieder doel.” En een paar mails later: “Menstruatieondergoed en incontintentieondergoed zijn bij ons exact hetzelfde product, dus daar zit geen verschil in.” Wat is het nou? Iets anders of toch hetzelfde? Hetzelfde zou het nooit kunnen zijn. Ik gebruik toch ook geen tampon voor urineverlies of een inlegkruisje voor m’n menstruatie? Het zit ook allemaal in 1 zak waardoor je na openen niet meer kan retourneren. Als je hier naar vraagt dan geven ze aan dat ze niet aan ieder individueel bestelverzoek kunnen voldoen. Dat hoeft ook niet, verpak gewoon per stuk zodat iedereen er 1 kan passen en als het niet bevalt de rest kan terugsturen. Het is ook absoluut geen “gewoon ondergoed”, er zitten enorm dikke lagen in en heeft niets te maken met een dun inlegkruisje. Bestel hier absoluut niet, het is pure oplichterij.

Hey Daniëlle,

Jammer om te horen dat je je zo voelt, en we begrijpen dat de communicatie verwarrend is geweest. Dat hadden we duidelijker moeten doen.

Ons ondergoed is inderdaad geschikt voor zowel menstruatie als licht urineverlies. Bloed en urine zijn van nature verschillend, maar de absorptielaag is zo ontworpen dat het beide effectief opvangt en vasthoudt. Het product zelf is hetzelfde, maar het is getest en geschikt bevonden voor beide situaties. We hadden dit eerder en duidelijker moeten communiceren, en het spijt ons dat dit verwarring heeft veroorzaakt.

Wel goed om toe te voegen: binnen onze urineverlies collectie maken we onderscheid in absorptie. De modellen voor zwaar en extra zwaar urineverlies zijn anders opgebouwd en kunnen ongeveer 100–200 ml absorberen. Deze vallen dus buiten onze menstruatie ondergoed collectie.

Het door jou bestelde model is ontwikkeld voor licht urineverlies en absorbeert tot ongeveer 50 ml, zoals ook op de webshop staat aangegeven. Dit staat gelijk aan meerdere inlegkruisjes. Daarom heeft dit model ook een iets dikkere absorberende laag, zodat het dit goed kan opvangen.

Wat betreft de verpakking, bij elke eerste bestelling bieden we onze pasgarantie aan. Als de maat of het model niet bevalt, kun je omruilen door alleen de verzendkosten te betalen. We begrijpen dat online shoppen het soms lastig maakt om de juiste keuze te maken, en daar is de pasgarantie precies voor bedoeld.

Mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag verder.

Aanrader

Fijne hulp, goede service en super fijne omruilgarantie bij de 1e bestelling. Vriendelijk en mee denkend.

Hey!

Dankjewel voor je lieve woorden! Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Daar doen we het voor!

Retour volledig geweigerd

Ik heb een bestelling geplaatst bij Lunascycle, maar helaas een slechte ervaring gehad met hun retourbeleid.

De producten (strings) werden geleverd als een multipack van 6 stuks in één verzegelde verpakking. Om de pasvorm te beoordelen moest ik de verpakking openen en één item passen. De pasvorm bleek niet goed, maar omdat de verzegeling was verbroken, werd retour volledig geweigerd.

Hierdoor moest ik betalen voor producten die ik niet kan gebruiken. Uiteindelijk kreeg ik na veel mailcontact slechts 50% terug.

Mijn advies: let goed op bij multipacks, want je kunt de pasvorm niet beoordelen zonder risico dat je je geld kwijt bent.

Wat betreft hun antwoord: Ik heb het niet zo ervaren, het is zo. De pasvorm van de strings is niet goed. Daar gaat een andere maat geen verandering in brengen. Eindresultaat is dat ik flink veel geld heb neergeteld voor producten waar ik niks aan heb en die ik niet kan gebruiken. Trap er niet in dus.

Hey Marie,

Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Zoals we je in onze mailwisseling meerdere keren hebben uitgelegd, kunnen we helaas geen retour accepteren zodra de verzegeling is verbroken. Dit geldt voor al ons ondergoed, omdat het om hygiëneproducten gaat. Deze informatie staat ook duidelijk vermeld op de verpakking zelf.

We hebben je daarnaast uitgebreid uitgelegd hoe onze verpakking werkt en wat onze pasgarantie inhoudt. Bij een eerste bestelling kun je altijd omruilen voor een andere maat door alleen de verzendkosten te betalen, zodat je toch het juiste ondergoed vindt.

We begrijpen dat dit niet de uitkomst is die je had gehoopt, maar we hebben ons best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen binnen ons beleid.

Super convenient!

The concept of a fit guarantee is extremely useful! I often don't shop online for clothes or undergarments because it's always tricky getting the right size and then there's the hassle of sending back the items for return or exchange. With fit guarantee, you don't have to worry about any of that plus you can donate the wrong sizes to someone who can benefit from them! It's a win win!

Hey Fatima,

Thank you for such a lovely review! That's exactly the thinking behind our fit guarantee. Online shopping for underwear can be tricky, and we wanted to make sure sizing worries never get in the way. Really glad it works so well for you, and love that you appreciate the donation aspect too!

Goede omruilgarantie

Goede omruilgarantie. Snel contact.

Hey Marloes!

Dankjewel voor je fijne review! Blij dat alles snel en goed is verlopen.

Hoge kwaliteit

Lunã heeft een geweldig aanbod aan ondergoed en zwemkleding. Zeer hoge kwaliteit en superfijne klantenservice. Aanrader!!

14 de abril de 2026

Hey!

Wat een leuke review, dankjewel! Fijn dat zowel het ondergoed als de service zo goed bevallen. Daar doen we ons elke dag voor in!

Classificada 4 em 5 estrelas

Incontinentieslips absorberen goed en…

Incontinentieslips absorberen goed en zijn lekvrij maar na een paar uur zijn ze toch niet geurvrij.

Hey Jolanda!

Dankjewel voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat de absorptie en lekdichtheid goed werken. Wat betreft de geur na een paar uur, dat kan soms te maken hebben met de wasroutine. Een periodieke onderhoudsbeurt kan hierbij helpen: wrijf wat vloeibaar wasmiddel in het kruisje, spoel goed uit en was daarna op 30 graden met een beetje natuurazijn in het wasverzachterbakje. Hang het ondergoed daarna op met het kruisje naar buiten.

Mocht je er verder vragen over hebben, stuur ons gerust een berichtje!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb deze speciale ondergoed voor…mijn tienerdochter besteld en erg tevreden

Ik heb deze speciale ondergoed voor mijn dochter als ze ongesteld is besteld, en ze is erg super blij mee zit goed en het werkt ook nog eens.

Hey Denise,

Wat fijn om te horen dat je dochter er zo blij mee is! Fijn dat het goed zit en doet wat het moet doen. Dankjewel voor je lieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi ondergoed waar je je zeker in…

Mooi ondergoed waar je je zeker in voelt. Online veel onderzoek gedaan en dit is inderdaad met vlag en wimpel het beste product dat er te verkrijgen is. Daarnaast ook fijn geholpen met de passervice!

Hey!

Wat een lief bericht, dankjewel! Fijn dat je je zo zeker voelt in het ondergoed en dat de pasgarantie goed van pas is gekomen. Daar worden we echt blij van!

Pasgarantie

De pasgarantie en snelle service zijn heel fijn.

Hey Sien,

Dankjewel voor je fijne review! Blij dat de pasgarantie en onze service goed bevallen. Daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een geweldige ruilservice bij de…

Een geweldige ruilservice bij de verkeerde mag je gratis omruilen.
De slips voelen zacht en vertrouwd aan, een aanrader

13 de abril de 2026

Hey!

Wat fijn om te horen! Blij dat de omruiling goed is verlopen en dat de slips zo prettig zitten. Dankjewel voor je lieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden van comfortabel ondergoed

Zeer tevreden van het menstruatieondergoed! Het voelt niet alsof je je menstruatie hebt. Ik heb ze gekocht enkele weken na mijn bevalling want ik had veel last van weken aan een stuk eerst de kraamverbanden en daarna maandverbanden te dragen, dus beslist van deze onderbroeken aan te schaffen en zo blij mee! Helemaal geen last meer van schurend maandverband, maar een comfortabel zittende onderbroek. Geen lekken of geurtjes. Super vriendelijke en snelle service ook, want ik had enkele onderbroeken die niet pasten en het omruilen gaat zonder problemen.

Hey!

Wat een fijn bericht, en allereerst gefeliciteerd met je bevalling! Na zo'n periode is comfort echt het allerbelangrijkste, dus blij dat we daar een beetje bij hebben kunnen helpen. Fijn ook dat de omruiling soepel is verlopen. Dankjewel voor je lieve review, daar worden we echt blij van!

X Lunã 💕

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.