Lundholms gjorde delarna som behövdes för att jag skulle kunna modifiera inredningen till ett skåp. Komponenterna passade som om det var originaldelar och arbetet gick lätt att genomföra. Som and... Ver mais
Vi är mycket nöjda med Lundholms Byggservice! Professionella, lyhörda och noga med att ha en tät dialog under arbetets gång. Vi kommer att anlita Lundholms igen när vi nu planerar inför nästa projek... Ver mais
Lundholms Byggservice AB är baserat i Rollsbo industriområde i Kungälvs kommun och omnejd som huvudsakligt arbetsområde. Vi har lång erfarenhet inom snickeriyrket och åtar oss allt från nybyggnation av fastigheter till små servicesnickerier. Vår ambition är att utföra arbeten med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och att alltid ha nöjda kunder. Våra kunder är både företag och privatpersoner. Arbeten vi utför för privatpersoner är mestadels ROT-jobb, vilket ger dig som kund halva priset på arbetskostnaden. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt på fakturan och tar hand om resten gentemot skattemyndigheten. Oavsett vad du har för projekt så är vi alltid intresserade av att hjälpa dig,
Bultgatan 16, 442 40, Kungälv, Suécia
Mycket bra utförande i varje detalj. Samtliga hantverkare har mycket hög erfarenhet och kompetens.

Resposta da Lundholms Byggservice AB
Lundholms bygg är bäst! Smidigt, välorganiserat, trevligt. Mycket noggrant utförande och tydlig kommunikation. Rekommenderas!

Resposta da Lundholms Byggservice AB
Bra service, trevlig och professionell personal som kan sina saker!
Mycket trevlig och hjälpsam.
Hade problem med slutbläcket på min dörr där jag var rädd att behöva byta ut karmen.
Han kom ut och analyserade problemet och löste det strax därefter utan konstigheter.
De gör alltid ett bra jobb och kommer med idéer.

Resposta da Lundholms Byggservice AB
De kan sin sak! Var tydliga hela vägen i vår takrenovering och spelade in oss i vad som pågick. Och dessutom så trevliga!

Resposta da Lundholms Byggservice AB
Som andra redan skrivit är de mycket trevliga att ha att göra med. Det fanns inte minsta spår efter några "arga snickare" i verkstan.
Det känns som ett företag som jag tryggt skulle kunna anlita även i större projekt.

Resposta da Lundholms Byggservice AB
Bra utfört jobb, flexibla och snabba med hög kvalitet.
Trevlig personal,

Resposta da Lundholms Byggservice AB
Proffsiga och otroligt duktiga och trevliga kan varmt rekommendera👍
Kommunikativa och proffsiga!
Vi är supernöjda med totalrenovering av mindre tvättstuga och gästtoalett.
Vi kommer definitivt kontakta Lundholms igen när nästa projekt väntar här hemma.
Vi har nu ett riktigt bra tak och det var bra kommunikation från början till slut. Taket har många sektioner och vinklar och skulle isoleras "ovanpå" men vi var i trygga händer. Både konstruktion och finsnickeri blev jättebra!

Superbra!
Lätta att kommunicera med, kunniga och gjorde ett bra jobb. Rekommenderas!
Mycket bra jobb med att montera ventiler. Den yttre ventilen som skulle vara koppar med var slut och en plast variant sattes dit provisoriskt. Sedan byttes de ut när de i koppar kommit utan att vi behövde ligga på. Mycket bra och trevligt bemötande, rekommenderas varmt
Lundholms byggservice gjorde ett professionellt arbete vid renoveringen av sargen runt vårt tak. De gav goda råd inför arbetet, de höll tidsplanen och resultatet är mycket snyggt och välgjort.
Tack!

Resposta da Lundholms Byggservice AB
Grymt bra företag!super nöjd med alla plan!riktigt bra kan varmt rekommendera!
Inget att klaga på. Kommer använda er fler gånger.
Trevliga, duktiga, snabba, glada, kreativa och prisvärda.
Har anlitat dem flera gånger.
Kan varmt rekommendera Lundholms Bygg!!!
Superbra utfört arbete, trevliga o mycket kompetenta hantverkare!!
Auktioneronline i Skåne rekomenderar er bara hört gott om er från våra auktionsbesökare
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.