Lunzo Opiniões 59

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Podrobiona piłka do siatkówki. Kupiłem piłkę, która była oznaczona jako Mikasa V200W, a okazała się być podróbką - inny materiał i performance niż oryginału. Kiedy chciałem dokonać zwrotu, to dostał... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

W moim przypadku zakupy w tym sklepie były bardzo problematyczne. Anulowanie zamówienia nawet krótko po jego złożeniu okazało się niemożliwe, co oceniam bardzo negatywnie. Jak wyczytałem w sieci... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Nie polecam sprzedawcy. Towar otrzymałam,jednak ze zwrotem jest już problem. Lunzo pośredniczy w sprzedaży i kontakt jest przez to utrudniony z właściwym sprzedawca. Mój zakup okazał się towarem z Chi... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Podrobiona piłka do siatkówki.

Podrobiona piłka do siatkówki.
Kupiłem piłkę, która była oznaczona jako Mikasa V200W, a okazała się być podróbką - inny materiał i performance niż oryginału. Kiedy chciałem dokonać zwrotu, to dostałem adres sprzedawcy w Hong Kongu. Przesyłka tam przekracza wartość zamówienia.
Zdecydowanie nie polecam!

24 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Długa realizacja zamówienia. Brak możliwości anulowania zamówienia i zwrotu środków.

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Produkt niezgodny ze zdjęciem na…

Produkt niezgodny ze zdjęciem na stronie, osobiście było mi wstyd, gdyż produkt który zamówiłam miał być prezentem jako wsparcie osoby która z dnia na dzień zaczęła nosić peruki, po otwarciu paczki zostałam w szoku i nie wiedziałam jak jej to pokazać..

13 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Zamówiłam branzoletka magnetyczna na…

Zamówiłam branzoletka magnetyczna na początku grudnia 2025.jest 11 marca a ja nic nie dostałam. Pisałam maile, cztery co najmniej, ale dostawałam odp że przesyłka jest w drodze. Niestety zaplacilam za towar i to był błąd. Wolałabym to, ale chciałam ta branzoletka. Dziś też napisałam, że są złodziejami, bo to złodzieje. Żadnej firmy nie ma i oni niczego nie wysyłają. Taka jest prawda 😪

4 de dezembro de 2025

Firma pułapka

Jak wyczytałem w sieci - zwrot towaru do Chin odbywa się na koszt klienta, a informacja o tym - w mojej ocenie - nie jest wystarczająco jasno komunikowana przed zakupem. Przy tańszych zamówieniach koszt zwrotu może być nawet wyższy niż wartość produktu.

Całość sprawia wrażenie modelu, który jest bardzo niekorzystny dla klienta.

4 de março de 2026

FIRMA DRAMAT

FIRMA DRAMAT. Jeśli kusi się jakiś produkt dobrą ceną, a zdjęcie zachęca, to tylko PUŁAPKA!!!! nacięłam się i jedynie teraz mogę być sama sobie winna, ale jeśli tylko mogę przestrzec kogoś dalej to TO WŁAŚNIE ROBIĘ!!!! Chcesz towar godny uwagi, nie śmierdzący tanim plastikiem, TO NIE KUPUJ NA LUNZO.PL !!!!!!!

13 de fevereiro de 2026

Uszkodzone maty grzewcze

Zamówiłam maty grzewcze do samochodu. Zapłaciłam za nie ponad 300zł, po trzech użyciach włącznik na jednej z nich zaczął osiągać tak wysokie temperatury, że plastik na nim zaczął dosłownie się topić. Do tego mata zaczęła grzać nawet wtedy, kiedy wyłącznik wskazywał że powinna być wyłączona. Towar jest wadliwy i do tego bardzo niebezpieczny w użyciu, dlatego złożyłam prośbę o zwrot, czekam obecnie na odpowiedź.

29 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais