LuxeraamdecorOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer onze bestelling geleverd gekregen.(Raamhorren in frame) Geholpen met de inmeetmaten. Perfect geholpen. Snelle levertijd, prijs productkwaliteit top. Alles netjes verpakt, mon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer mooie horren. Onze ramen gaan naar buiten toe open en hebben 2 raamsluitingen waar de ramen mee dicht gaan waardoor een gewone hor niet past. De bestelde horren schuif je opzij. Super oplossing.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een bedrijf die het snapt. Pliseehordeuren besteld. Vandaag bezorgd en werkelijk in een paar minuten bevestigd. Alles zat al in elkaar en we hoefden alleen de sponningen even in elkaar te dr... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Pakket zou donderdag worden gebracht ik heel de dag thuis gewacht maar geen pakket, maar is gebeld met de vervoerder en wat blijkt: zat niet in de auto. Krijg s'avonds mail dat het nu dinsdag 28 ju... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

We streven ernaar om jouw leefruimte te verrijken met raamdecoratie die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. We geloven in maatwerk, vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor we een tastbare meerwaarde creëren in de dagelijkse levens van onze klanten. Ons doel is om een gevoel van luxe en comfort te bieden in elk huis, met op maat gemaakte raamdecoratie die voldoet aan de hoogste normen van esthetiek en kwaliteit.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

47 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie goede hor

8 de agosto de 2024

beste Gerrit,

We zijn u dankbaar voor het achterlaten van een positieve 4-sterren beoordeling op onze website. Ik wil u graag informeren dat u 10% korting krijgt op uw volgende aankoop voor het achterlaten van een beoordeling. De kortingscode die je hebt is geldig voor alle producten op onze website. Je kunt deze korting zelf gebruiken, of je kunt hem delen met een familielid die hem wil kopen en hen laten profiteren van de korting. Vergeet niet je kortingscode aan te vragen door contact met ons op te nemen via whatsapp of e-mail voordat je je bestelling plaatst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Was perfeckte klantvriendelijke hulo en…

Was perfeckte klantvriendelijke hulo en toezegging

30 de julho de 2024

beste jeanne,

We zijn u dankbaar voor het achterlaten van een positieve 5-sterren beoordeling op onze website. Ik wil u graag informeren dat u 10% korting krijgt op uw volgende aankoop voor het achterlaten van een beoordeling. De kortingscode die je hebt is geldig voor alle producten op onze website. Je kunt deze korting zelf gebruiken, of je kunt hem delen met een familielid die hem wil kopen en hen laten profiteren van de korting. Vergeet niet je kortingscode aan te vragen door contact met ons op te nemen via whatsapp of e-mail voordat je je bestelling plaatst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na verkeerde kevering was de 2de keer…

Na verkeerde kevering was de 2de keer wel de juiste maar, wauw wat een snelle levering en dat in de vakantie. Petje af hoir kei goed.

beste Dries,

Wonderful product

Wonderful product. Easy instructions to follow

26 de julho de 2024

Luxe Raamdecoraties team

Dubbele plissé hordeur besteld

Dubbele plissé hordeur besteld. Goed, snel geleverd. Antwoorden snel bij vragen. De beschrijving van het in elkaar zetten zou nog wat nauwkeuriger kunnen. Zo mis je wel het kruislings plaatsen van de bovengeleiding in de beschrijving op de website. Er zat wel een sticker op om erop te letten. Maar voor een leek zou een voorbeeld wel duidelijker kunnen. Maar verder is het een super mooie hordeur. Wij zijn er heel blij mee

7 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Beste Haasnoot,

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, hartelijk dank voor uw tijd en waardevolle opmerkingen. U heeft recht op 10% korting op uw volgende aankoop op onze website. U kunt de korting zelf gebruiken of samen met een familielid. Vergeet niet uw kortingscode aan te vragen door contact op te nemen met de whatsapp-lijn of per e-mail voordat u uw bestelling aanmaakt.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, precies de maten die besteld zijn.
Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen.
Snel geleverd

Beste Dirkje,

Mooie raam horren

Mooie raam horren, volgens afspraak geleverd.

Beste jan,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bedrijf niet akkoord met bedrag van online bestelling

Vanmiddag bestelling van €148 voor plissé hordeur geplaatst op de website. Even later gaat de foon met een vreemd nummer. Toch maar opgenomen: iemand van Luxe Raamdecor. Er waren problemen met de website. Het bedrag van mijn bestelling had €389 moeten zijn en of ik akkoord ging. Nou, nee dus. OK, dan gaat het niet door en wordt het bedrag teruggestort.
In de 30 jaar dat ik online bestel heb ik iets als dit nog nooit meegemaakt en ik zal bij dit bedrijf zeker niet meer bestellen. De beoordeling is met 1 ster nog veel te hoog.
Op dit moment, zo'n 6 uur na mijn bestelling, is de website nog steeds niet aangepast. Je kan "mijn" plissé hordeur voor €148 nog gewoon bestellen.

Opinião espontânea

Geachte Leen,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Onze excuses voor het ongemak door de technische storing op onze website, waardoor de prijs van uw bestelling onjuist was. Zodra we de fout ontdekten, hebben we direct contact met u opgenomen.

We waarderen uw feedback en hebben de problemen inmiddels opgelost. Als blijk van waardering bieden we u graag een kortingscode van 30% aan voor uw volgende aankoop. Neem contact met ons op via info@luxeraamdecor.nl om deze te ontvangen.

Nogmaals onze excuses en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Luxe Raamdecor Team

Prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit. Strak aluminium profiel, goed passend en binnen de afgesproken tijd geleverd.

14 de julho de 2024

Resposta da Luxeraamdecor

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, dank u voor uw waardevolle commentaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

ik werd netjes geholpen en ze gaven me…

ik werd netjes geholpen en ze gaven me advies met het opmeten en ze hebben me reuze snel geholpen aan een hor voor een balkondeur, Dank!

1 de julho de 2024

Topkwaliteit horren

Alles klopt
Perfect geregeld
Top kwaliteit tegen een goede prijs

Staat werkelijk fantastisch.

Kom zeker bij jullie terug.

Dank nogmaals

Vrgr

Loesje en Marc

7 de junho de 2024

goede kwaliteit hordeur

toenik het pakket in goede staat ontving miste ik alleen de bouwtekeking om het geheel in elkaar te zetten

25 de maio de 2024

beste paul

uw opmerkingen en meningen zijn zeer waardevol voor ons, de video die nodig is voor de installatie is beschikbaar op onze website, kunt u ook toegang krijgen tot de installatie video door het scannen van de QR-code op het pakket dat wordt geleverd aan u, als u nog problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op, dank u voor uw interesse in luxeraamdecora.

Super snel

Super snel, mooie kwaliteit en goede service

15 de maio de 2024

Classificada 2 em 5 estrelas

Plissé schuifdeur

Artikel gekocht zonder montage instruktie en/of gebruiksaanwijzing.
Geen reactie op WhatsApp
naar klantenservice.
Inmiddels reactie gehad met excuses.
Over de kwaliteit van het product geen opmerking, is goed.

28 de maio de 2024

Beste Kuiper,

de materialen die nodig zijn voor de montage worden noodzakelijkerwijs met het product meegestuurd, u kunt de montage voltooien door de montage-instructies op onze website te volgen, onze excuses hiervoor als we u niet konden antwoorden op whatshap, er is dichtheid te wijten aan de opening van het seizoen, we doen ons best om al onze klanten tevreden te stellen, ons technisch team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen

Groeten
luxeaamdecor team

Classificada 4 em 5 estrelas

Perfecte service

Perfecte service

14 de maio de 2024

Resposta da Luxeraamdecor

je opmerkingen en meningen zijn erg waardevol voor ons, bedankt voor je bijdrage, Pam

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij dit bedrijf een rolhordeur besteld.

Bij dit bedrijf een rolhordeur besteld.
Toen we hem geleverd kregen door het vervoersbedrijf bleek de hordeur beschadigd te zijn, waardoor we hier niks mee konden (dit is duidelijk tijdens het vervoer gekomen)

Via WhatsApp contact gezocht, foto's opgestuurd via WhatsApp. Kreeg snel reactie van de medewerker dat er een nieuwe hordeur opgestuurd zou worden. De medewerker stond mij vriendelijk te woord en kwam snel met een oplossing.

Nu is het dus wachten op de nieuwe hordeur en als dat daadwerkelijk binnen is verdienen ze zeker 5 sterren.

Snel werd de nieuwe hordeur geleverd, deze was wel netjes vervoerd en heel bij aankomst.
We genieten nu van een prachtige hoor deur top en bedankt voor de super service 👍👍

11 de maio de 2024

beste anne,

Uw waardevolle opmerkingen zijn erg belangrijk voor ons, het vrachtbedrijf is gecontacteerd over het onderwerp, het nieuwe product dat we zullen maken is nog steeds in productie, we zullen het u zo snel mogelijk toesturen, bedankt voor uw commentaar en geduld.

Duidelijke website
Goede hulp bij advies en problemen
Plissé hor deur is van uitstekende kwaliteit
Zeker een aanrader

27 de maio de 2024

Resposta da Luxeraamdecor

je opmerkingen en meningen zijn erg waardevol voor ons, bedankt voor je bijdrage, Robert.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bezorging door vervoerder is echt hopeloosloos, allet zat in de verkeerde auto. Zou donderdag worden bezorgt, nu wordt het dinsdag en geen belletje met sorry.

Krijg s'avonds mail dat het nu dinsdag 28 juni wordt bezorgd.balen zeg.
En wat ik nu zo erg vindt is geen excuus van de vervoerder of van de verzender.
Dus dinsdag maar weer wachten en hopen dat het pakket wel wordt bezorgt.

6 de maio de 2024

Resposta da Luxeraamdecor

uw meningen en rapporten zijn waardevol voor ons, we verontschuldigen ons voor het ervaren ongemak, het is te wijten aan een fout gemaakt door het vrachtbedrijf, we zullen dit in overweging nemen en contact opnemen met het vrachtbedrijf.

Met vriendelijke groeten
luxe decor team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.