Prachtig bed dat heerlijk ligt en er echt luxe uitziet. De prijs was heel eerlijk en de levering was zeer snel. Alles is vakkundig en netjes in elkaar gezet. Nasir is een zeer vriendelijke, nette, bet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Topbedrijf, supervriendelijk! Kundig en komen afspraken na! Een verademing! Nasir is echt een top man! Niet onbelangerijk...bed ligt heerlijk!
Inmiddels een week in het bezit van ons 200x200 Da Vinci model en erg tevreden! Bezorgers waren super vriendelijk, behendig en meedenkend. Enige kanttekening; bed zou met 5-6 weken bezorgd worde... Ver mais
Netjes tussen de aangegeven en aanrijding kwamen de 2 monteurs het bed brengen. Vriendelijke gasten die alles eerst naar boven brachten. Na ales uitgepakt te hebben alle verpakkingsmateriaal in 2 doze... Ver mais
Informações sobre a empresa
🚛SNELLE LEVERING 📌1500 M² SHOWROOM ⭕BETAAL PER MAAND* ⭐⭐⭐⭐⭐ ( BEOORDELING: 9,4 / 10)
Informações de contacto
Achthovenerweg 19b, 2351AX, Leiderdorp, Holanda
- Info@luxuryslapen.nl
- luxuryslapen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zo blij met ons bed
Zo blij met ons bed, snelle levering, via app makkelijk en goed contact! Bezorging en monteren super. Keken niet naar wat niet kon maar in oplossingen. Slapen eerste week even wennen maar daarna super.
En luxere boxspring
En luxere boxspring ! Uitstekend
Ik ben heel blij mee
En blij mens
In de winkel erg vriendelijk geholpen.
Bed werd gebracht en gemonteerd door 2 hele vriendelijke mannen.
Wauw wat een mooi bed, ben er zo blij mee!!
Excellent service
I am very pleased with the beds I have ordered from Luxury Slapen. The service was professional and excellent. Communication was clear and timely. The delivery time was one week, as promised. The delivery and montage was as well excellent! I would definitely recommend this company!

Resposta da Luxury Slapen
Binnen een week stond het bed…
Wij moesten binnen een week een nieuw bed ivm een verhuizing. Dit was allemaal geen probleem. Gekozen voor bezorgen en montage. Hele vriendelijke mannen.
Het bed is prachtig en ligt heerlijk.
Bedankt!
Het bed werd bij mij de volgende dag al…
Het bed werd bij mij de volgende dag al geleverd. Behulpzame meneer op locatie. Bezorgers werken hard tot laat in de avond. Dus ook naar hun mijn complimenten.
Een super goede ervaring
Een super goede ervaring! Een grote showroom, goed geholpen, snelle levering en prachtige bedden! Daarnaast ligt het bed heerlijk.
Erg blij!
Enige kanttekening; bed zou met 5-6 weken bezorgd worden, echter werden dit er 8. Wij gokken dat dit door drukte komt. Na hier zelf achteraan te moeten mailen, wel duidelijk en vriendelijk te woord gestaan.
Aanrader!
Bed via internet besteld
Bed via internet besteld, maar afwijkend. Kon gelijk via de WhatsApp doorgeven en werd aangepast. Bij aflevering jongens binnen half uur bed in elkaar en de rommel opgeruimd. Super service!
Ik heb een heel fijn en mooi bed…
Ik heb een heel fijn en mooi bed besteld bij dit bedrijf. En zij houden je goed op de hoogte wanneer je item bezorgd word. Helaas was er een klein defect en kreeg ik het bedrijf moeilijk te pakken. Dit door drukte. Het probleem is opgelost. En zij hebben perfect werk geleverd! Het voet board is vervangen. En ik ben heeeeel erg tevreden. Ze zijn vriendelijk en oplossing gericht. In de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen .
Wij zijn zeer tevreden over dit…
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, de levertijd van ons bed van 5a6 weken. Dit was correct want in de 6de week werd het bed geleverd. Alles werd netjes naar boven gebracht en gemonteerd. Zijn 2 vriendelijke mannen die ook willen meedenken in oplossingen, onze tv lift moest door het raam omdat deze te groot was. Een tilletje meehelpen deden ze graag!. Verpakkingsmateriaal konden ze niet meenemen, maar wel alles netjes verzameld in 1 zak. Kortom zeer tevreden!
“Ik ben zeer tevreden over de service
“Ik ben zeer tevreden over de service. Alles verliep zoals afgesproken en de afspraken werden netjes nagekomen.”
snelle levering, nette montage en alles strak opgeruimd
We zijn ontzettend goed geholpen door Luxury Slapen Ellda met een voorspoedige levering én montage van onze boxspring Emerald. Ondanks onze vrees voor lange wachttijden na de Black Friday deal en door onze eigen bedconfiguratie, verliep alles verrassend snel en soepel. De boxspring Emerald slaapt heerlijk en was in no-time gemonteerd door Merdan en zijn collega. Met al hun kracht hebben ze de grote onderdelen zelfs via het raam en het dak van de schuur naar boven getild, respect! We zijn ze ontzettend dankbaar. Het bed staat prachtig in onze slaapkamer en als kers op de taart hebben we daarna met z’n allen vliegensvlug al het verpakkingsmateriaal in kleine stukjes kunnen weggooien. Absolute aanrader!
Helemaal TOP!
Het contact met de klantenservice is zeer prettig.
De levering was ook met vriendelijke mannen. Alles netjes naar boven gebracht en het supermooie bed netjes in elkaar gezet.
Het enige kleine nadeel vond ik, dat al het verpakkingsmateriaal achter gelaten werd. Dit werd wel allemaal opgeruimd en naar beneden gebracht door de mannen. Maar lieten dit uiteindelijk staan buiten bij mijn voordeur.
Het bed is supermooi! Ligt heerlijk. Helemaal TOP!!!! Zeer zeker een aanrader om hier je bed te bestellen!
Heel mooi en kwalitatief goed bed
Heel mooi en kwalitatief goed bed. Communicatie was heel makkelijk en duidelijk, een echte aanrader.
Zeer fijn bedrijf
Zeer tevreden over dit bedrijf en bed.
Op tijd geleverd en in elkaar gezet door de toppers. Was het kleine beetje extra geld zeer waard.
Het bed slaapt heerlijk en is prachtig.
De opbergruimte is fantastisch.
Was een beetje verrast door de locatie van het bedrijf. Op een industrie terein maar de hulp in de winkel maakte dat helemaal goed.
Je kunt online echt bestellen zonder te gaan kijken ze leveren wat ze zeggen
Zal het zeker aanbevelen .
En een Top service
Wij raden luxury slapen zeker aan 👍🏼 ✅
Zorgeloos en luxe slapen
Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Luxury Slapen.
In de showroom werden wij netjes geholpen en zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Er was alle tijd voor uitleg en advies, zonder enige druk om te moeten beslissen.
Ook de bezorging verliep perfect: deze werd keurig gepland en de afspraak is netjes op de afgesproken datum bevestigd.
De bezorgers kwamen op tijd, hebben de bedden professioneel en zorgvuldig gemonteerd en dachten bovendien actief mee over de beste ligging en plaatsing in de kamer. Daarbij waren zij zeer respectvol en klantvriendelijk.
Alles bij elkaar een uitstekende service van begin tot eind.
Wij raden Luxury slapen dan ook aan iedereen aan. Top gedaan!
Goede service!
En goede klantvriendelijkheid