L. V. Olsen Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Selvom jeg har brugt Loke mange gange tidligere, er det nu anden gang, jeg oplever at blive faktureret for noget, som ikke stemmer overens med det, der reelt er blevet leveret. Første gang blev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mathias har været ude over flere gange og skifte kraftstik ud med almindelig strømstik, har trukket ledning og sat ekstra stik op i et rum, monteret nogle løse kontakter. Grunden til det var over fle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electricista

Escrito pela empresa

Autoriseret el-installatør med speciale i renoveringer og nybyg, hvor der er fokus på kundens ønsker

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super oplevelse

Virkelig imødekommen og grundig i hans arbejde.
Fandt en hurtig dato og var positiv til er par ekstra ting jeg havde på min to do liste.
Kan anbefale ham til enhver der skal have lavet noget el.

21 de abril de 2024

Recommend

Loke helped us with some irregular outlets. He was very professional and friendly, explained everything in English. We are pleased with his good job.

12 de dezembro de 2023

Loke fixede vores el

Loke fixede vores EL i køkkenet. Yderst professionelt og tålmodigt - han gjorde det over flere måneder da vi ikke var klar til alle tingene på en gang - dette var intet problem for ham og det er vi meget glade for. Dette inkluderede strøm til opvaskemaskine, kogeplade, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og yderligere stik til almen brug.
Altid hyggelig og rar - tager tingene som de kommer og klager sig aldrig. Kan anbefales til alle som vil have noget godt stykke el arbejde udført på en behagelig måde.

24 de janeiro de 2024

Jeg har benyttet L

Jeg har benyttet L. V. Olsen nogle gange efterhånden og oplever hver gang en positiv og kompetent tilgang til arbejdet samt god kommunikation.

24 de agosto de 2023

Varm anbefaling

Loke var den eneste af håndværkerne, der gerne ville se vores entre, hvor vi ville have sat spots i loftet, for at kunne rådgive os om det korrekte antal spots. Allerede samme aften modtog vi et tilbud - som var fair - på arbejdet. Arbejdet blev udført hurtigt og som aftalt og til vores tilfredshed. Han ryddede også pænt op efter sig. Vi kan varmt anbefale Loke.

15 de junho de 2023

Super hurtig og hjælpsom

Super hurtig og hjælpsom. Opgaven var fixet 3 timer efter jeg kontaktede firmaet og prisen var ca. 700 kr. mindre end tilbud fra andet firma.

24 de maio de 2023

En dygtig elektriker

En dygtig elektriker, der går lang for at gøre kunden glad. Samtidig med at han er fleksibel og kommer med kort varsel. Klar anbefaling herfra!

24 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ligesom min nabo der anbefalede Loke

Ligesom min nabo der anbefalede Loke, har jeg været meget tilfreds med hans arbejde, holder en orienteret igennem forløbet og holder hvad han lover også har han et godt humør, så en varm anbefaling herfra

19 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Loke er meget venlig og tålmodig

Loke er meget venlig og tålmodig - også når kunden ændrer mening et par gange undervejs. Han lavede et fint stykke arbejde, og hvis vi en anden gang får brug for en elektriker, tager vi fat i ham igen

9 de fevereiro de 2023

3 lamper ingen problemer

Fik at sat 3 lamper op uden problemer.
Nem at komme i kontakt med, fandt gode løsninger, bliver her jeg ringer til igen hvis der er andet der skal laves 👍

9 de fevereiro de 2023

Dygtig elektriker - God kundeservice

Loke var venlig, hurtig til at svare, holdt aftalen, løste opgaven, gav god vejledning og holdt den aftale pris.

Alt sammen med god service og et smil - det er ikke en selvfølge længere, så jeg sætter pris på det.

14 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super venlig og professionel elektriker…

Super venlig og professionel elektriker som sætter kunden først! Gjorde en ekstra indsats for at vi kunne komme i mål til tiden, og det er vi uendelig glade for. Kommer med anbefalinger og spørger undervejs så man ender ud med et slutresultat som alle er glade for :)

24 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais