Lydbølgen Events Opiniões 15

3. Discoteca móvel
  4. Serviço de aluguer de artigos de festa
  5. Planeamento de festas

Escrito pela empresa

Lydbølgen Events er din pålidelige partner, når det kommer til at skabe uforglemmelige festoplevelser. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder professionel DJ-booking, lydudlejning, lysopsætning, fotografering, og dørmandsservice. Uanset om du planlægger en bryllupsfest, en 18-års fødselsdag, en julefrokost eller et større event som en gymnasiefest eller mindre koncert, har vi ekspertisen til at levere en skræddersyet løsning, der matcher dine behov. Vores dygtige DJs sikrer, at musikken altid er i top, og vi sørger for, at lydudstyr og lysopsætning skaber den perfekte atmosfære. Vi har et bredt udvalg af lyd- og lysudstyr til leje, så uanset om du har brug for et komplet setup til en stor scene eller blot ønsker at pifte en mindre fest op med fede lyseffekter og professionel lyd, har vi udstyret og den tekniske knowhow. Vi forstår, at hver fest er unik, og derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at vi leverer præcis det, de drømmer om. Med erfaring fra hundredvis af arrangementer, alt fra intime private fester til større events, er vi godt rustet til at skabe de bedste rammer for din fest. Vores fotografer sørger for at fange de magiske øjeblikke, så minderne kan bevares for altid. Som en virksomhed baseret på mange års venskab og en fælles passion for musik og events, stræber vi altid efter at levere en personlig og professionel oplevelse. Vi arbejder med fokus på kvalitet, pålidelighed og engagement – så du kan stole på, at vi leverer den bedste service hver gang. Uanset om du søger DJ-service, lydudlejning, eller hjælp til lysopsætning og effekter, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte fest. Kontakt os i dag og lad os gøre dit næste event til en uforglemmelig oplevelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for et brag af en skolefest!

Vi hyrede Lydbølgen Events til vores skolefest og man må sige at de leverede! Både et super lysshow men også nogle super kompetente DJ's - med stort engagement og fleksibilitet! Det er ikke sidste gang, at vi hyrer dem!

9 de abril de 2026

Resposta da Lydbølgen Events

Tusind tak Nicoline 🙏 Det gør os virkelig glade at høre, at både vi, lyd og lysshow levede op til forventningerne! Vi sætter stor pris på de flotte ord, og glæder os allerede til næste gang 🎉🎶

Den bedste anbefaling herfra

Den bedste anbefaling herfra. Alt har været en positiv oplevelse.
Lydbølgen spillede dansemusik til min fødselsdag, og der blev i den grad danset :) Havde egentlig ‘kun’ booket fire timer, men måtte forlænge med en time :o)
Hele oplevelsen var god. Har kun mødt god kommunikation, flinke sympatiske mennesker og imødekommenhed.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Lydbølgen Events

Tusind tak Grith 🙏 Det gør os virkelig glade at høre, at det hele var en positiv oplevelse – og at dansegulvet var fyldt! 😄 Tak for de flotte ord om både musik, kommunikation og imødekommenhed. Det var en fornøjelse at være med til at fejre din fødselsdag 🎉

Kan varmt anbefales

Vi havde fornøjelsen af at have en DJ til vores fælles 2 x 50-års fødselsdag, og det var en kæmpe succes! De koordinerede virkelig flot med bandet, så overgangen mellem de to fungerede gnidningsfrit. Efter bandets første sæt spillede DJ’en afslappet loungemusik, som skabte den helt rigtige stemning, inden bandet gik på igen.

Da DJ’en overtog efter bandets andet sæt, blev dansegulvet hurtigt fyldt – og sådan blev det ved! De spillede i alt i cirka 3,5 time og var super gode til at lytte til både ønsker og stemningen på gulvet, så energien blev holdt helt i top hele aftenen.

Vi giver de varmeste anbefalinger – tusind tak for at være med til at gøre vores fest uforglemmelig!

5 de setembro de 2025

Resposta da Lydbølgen Events

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Vi er super glade for at høre, at samarbejdet med bandet fungerede godt, og at vi kunne være med til at holde energien helt i top Det var en fornøjelse at bidrage til jeres fest – og vi sætter stor pris på jeres anbefalinger! 🎉

Hold dansegulvet varmt 👍🏻

Kæmpe tak til Dj’en fra Lydbølgen som satte den perfekte musik stemning til vores 2 x 50 års fødselsdag ⭐️👍🏻. Der blev spillet musik fra vores “yngre dage” blandet med nyere musik, så alle fik en super god musikoplevelse, og dansegulvet forblev varmt under hele festen. Vores Aller varmeste anbefalinger .
John & Linda

23 de agosto de 2025

Resposta da Lydbølgen Events

Tusind tak John & Linda 🙏 Vi er så glade for at høre, at musikken ramte stemningen, og at dansegulvet holdt sig varmt hele festen! Det betyder meget med jeres anbefalinger ⭐️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og gode udlejningsvarer

Vi holdte et studentergilde og lejede derfor højtalere og lys af Lydbølgen. Service var helt i top og højtalersystemet var fantastisk! Kan varmt anbefale Lydbølgen til alle som skal holde fest!

13 de julho de 2025

Resposta da Lydbølgen Events

Tusind tak Johannes 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at både service og udstyr levede op til forventningerne. Tak for de varme anbefalinger – og endnu engang stort tillykke med huen! 🎓🎉

Bryllup på højeste niveau! 🥳🎧🎵

Lydbølgens drenge leverede på øverste niveau, da vores bryllup blev afsluttet på smukkeste vis - nemlig på dansegulvet i 4 timer.
Alt fra opsætningen, som indrammede dansegulvet med festligt lys - til musik der passede perfekt til skaren af mennesker fra første til sidste nummer, samt drengens energi og forståelse af festen under hele seancen.
Vores bryllup havde ikke været ligeså uforglemmeligt uden dem.

Sublimt niveau og den største anbefaling herfra!
I vil faktisk fortryde, hvis I ikke booker dem…

28 de junho de 2025

Resposta da Lydbølgen Events

Tusind tak Anders! Vi er virkelig glade for at høre, at vi kunne være med til at gøre jeres bryllup uforglemmeligt i sommers. Det var en kæmpe fornøjelse at levere musik, lys og stemning til jeres store dag – og tusind tak for den flotte anbefaling! 🥳🎶✨

KÆMPE anbefaling!

I forbindelse med min fars 60 års fødselsdag, bookede jeg Lydbølgen Events til at stå for musikken til festen.

Vi fik mere end vi kunne forestille os - gutterne som kom var intet mindre end fantastiske!

Det var hele pakken vi fik og samtlige gæster har rost dem til skyerne. Jeg samt festens midtpunkt vil til enhver tid anbefale Lydbølgen. De sparkede festen i gang med musik, lys og røg - holdte festen kørende med alle de gode sange som alle kendte.

Der var bare styr på det hele og det var meget professionelt, alle kan i ro og mag booke Lydbølgen til deres fest 🥳

5 de junho de 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Cathrine! 🎉
Vi er virkelig glade for, at I havde en fantastisk fest – og at vi måtte være med til at sætte gang i stemningen. Det betyder meget at høre, at både du og gæsterne var tilfredse 💃🕺

Konfirmation

Vi holdt konfirmation for vores datter d. 17 maj og vi fik lydbølgen Events ud og spille de 3 unge gutter gjorde det helt fantastisk de fik folk ud på danse gulvet og de var super gode til at spille musik for både unge og ældre og havde man et ønske spillede de også det så kan helt klart anbefale dem hvis man skal holde en fest.

17 de maio de 2025

Kære Bettina,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi fik sat gang i festen til din datters konfirmation. Det er en ære at kunne skabe en god stemning for gæster i alle aldre, og det betyder meget, at både de unge og ældre nød musikken🕺
Tak for at anbefale os videre! Vi håber, at vi får fornøjelsen af at levere musik til jeres næste festlige begivenhed.

Fest

Helt fantastisk hvilken stemning det giver at have DJ. Dansegulvet sydede af skøn energi. Lydbølgen leverede en FEST - søde drenge der havde styr på det og lydhøre overfor diverse ønsker. Jeg vil uden tvivl anbefale Lydbølgen hvis man skal holde fest og gæsterne er danseglade 👌💃🏻🕺🎧🎤

26 de abril de 2025

Kære Tanja,
Tusind tak for din anmeldelse. Det var en fornøjelse at se dansegulvet fyldt med glade og danseglade gæster – netop den stemning elsker vi at skabe. Vi bestræber os altid efter at være lydhøre over for ønsker og at tilpasse musikken til jeres fest, så det betyder meget, at I følte jer taget godt imod.🪩🌊

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega søde, servicemindede og hjælpsomme drenge:)

20 de abril de 2025

Resposta da Lydbølgen Events

Hej Iris, Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at i nød Soundboksudlejningen.🙌

kanon fest

Lydbølgen leverede en stemning over alle forventninger.
Jeg havde dem hyret til mit gilde og sørgede for at festen var helt i top, til det sidste sekund.
Jeg kan klart anbefale dem til alle arrangementer🎉

11 de julho de 2024

Resposta da Lydbølgen Events

Hej Marius, tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne være med til at fejre dig, og glæder os til at se hvad fremtiden bringer for dig!🕺🌊

Stor succes

Jeg hyrede Lydbølgen til min 50 års fødselsdag. Fra første henvendelse til selve dagen var kommunikationen meget professionel.
DJ’s kunne mærke stemningen og satte musikken på derefter, så dansegulvet var fyldt fra start til slut.
Det er ikke sidste gang vi bruger Lydbølgen.

23 de novembro de 2024

Resposta da Lydbølgen Events

Hej Helle, det er vi vi glade for at høre! Tak for at vi måtte spille for jer i var en sand fornøjelse at arbejde med. Vi glæder os til næste fest. 🥳

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi benyttede Lydbølgen Events til en…

Vi benyttede Lydbølgen Events til en stor sommerfest i vores lokalområde for over 100 mennesker.
Alt spillede, fantastisk lyd- og lysshow.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen og kan kun give dem de varmeste anbefalinger!

28 de setembro de 2024

Hej Line
Tusind tak for anmeldelsen og tak for at vi måtte spille for jer, i var en sand fornøjelse! Nødebo kro's dansegulv har aldrig haft så god energi 🥳🕺

Bedste anbefaling herfra!

Bedste anbefaling herfra!
Spiller alt det musik der fylder gulvet op og er super professionelle!
Vi har nu booket dem for 3. gang og glæder os allerede til de kommer igen :o)

7 de setembro de 2024

Resposta da Lydbølgen Events

Hej Vibeke, tusind tak for de fine ord. De andre gange var en kæmpe fornøjelse, og vi glæder os allerede til at fyre op i dansegulvet igen.🥳🕺

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais