God kundeservice, hurtig levering, bløde håndklæder.. men.. selv efter jeg har lagt det hele i blød i 24 timer, vasket og tørret 4 gange oplever jeg stadig at det fnulre helt enormt. Har vasket næsten... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har købt varer hos Lykia ad to omgange. Første gang fordi jeg var vild med de multifarvede håndklæder, så primært pga. udseendet. Men anden gang købte jeg, fordi kvaliteten er så lækker. Jeg els... Ver mais
Fra bestilling til modtagelse gik der bare ganske få dage.. Tak for den personlige hilsen I havde givet Jer tid til at skrive, I gør meget ud af, at vejlede i behandling af håndklæderne, således de f... Ver mais
Jeg må IGEN rose LYKÏA - ikke kun for deres lækre og flotte håndklæder, men så sandelig også for deres kundeservice. Sjældent har jeg oplevet en lille virksomhed være så imødekommende og hjælpsom... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
LYKÏA tilbyder håndvævede produkter såsom håndklæder, traditionelle hamamhåndklæder samt puder af vintage kelimtæpper. Vores mission er, at dele vores stolte arv gennem luksuriøse tekstilprodukter til hyggelige og stilfulde skandinaviske hjem. Nutidige produkter med stærke referencer til den tyrkiske hamamkultur.
Informações de contacto
Vestergårdsvangen 92, 8260, Viby j, Dinamarca
- contact@lykia.dk
- lykia.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Vi har en airbnb
Vi har en airbnb, som vi elsker og sætter en stor ære i at gøre lækker i alle henseender. Håndklæderne fra LYKIA er kommet for at blive, alle gæster kommenterer dem.
Største anbefalinger fra Nina og Kim
Super service og hurtig levering
Modtog de lækreste håndklæder
Modtog de lækreste håndklæder, godt nok nogen dage over den forventede leveringstid. Men fik en mail om at leveringen var forsinket, og det er da service. Derfor de 5 stjerner!
Disse håndklæder er virkelig
Disse håndklæder er virkelig, virkelig bløde og lækre og farverne virkelig flotte!
De mest vidunderlige håndklæder jeg har…
De mest vidunderlige håndklæder jeg har haft ind til nu. Bliver glad i låget af farverne og blødere håndklæder skal man lede længe efter.
Lækre håndklæder og lynhurtig levering
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service - og ikke mindst virkelig lækker kvalitet og skønne farver - helt sikkert kvalitet:-)
Fantastiske farver og kvalitet
Fantastiske farver og kvalitet - elsker alt ved dem! God service og levering!
Virkelig god kvalitet
Jeg har igen købt håndklæder hos Lykia. Kvaliteten på håndklæderne er lige som sidste gang rigtig god. De er vævet, så de er dejligt tykke. Jeg er meget tilfreds.
Den ultimative badekåbe
Den ultimative badekåbe - tyk, blød og regnbuefarvet!
Nem bestilling og ingen dikkedarer.
De LÆKKERSTE håndklæder
De LÆKKERSTE håndklæder - ever! Lynhurtig levering og jeg kun 1 ting jeg savner. Jeg har købt i farven “Natur” men jeg synes jeg mangler en størrelse imellem gæste- og badehåndklæde. Det lille er for småt til at komme om håret og det store er bare for stort at balancere rundt med. Lidt ærgeligt at jeg bliver nød til at finde en anden leverandør pga det. Håber at de vil lave om på det.
Hurtigt svar og Hurtigt levering.
Hurtigt svar og Hurtigt levering.
Super lækker strandhåndklæder
Kan varmt anbefales
Købte 2 store smukke badelagner som jeg knuselsker. Lækre, bløde, tykke og de smukkeste farver.
Super fin service ovenikøbet.
God service, smukke håndklæder.
Smukke håndklæder, der gjorde lykke som gaver til teenagere. Lyser op i badeværelset med de mange farver. Super service. Dejligt med beskrivelse af produktion og nærhed til forhandler. Har købt flere gange.
Fantastisk kundeservice og lækre håndklæder
Sjældent har jeg oplevet en lille virksomhed være så imødekommende og hjælpsom og yde så fantastisk en service som LYKÏA. Tilfredsheden med 2 håndklæder var ikke i top, men det fik Trine og Emre hurtigt rettet op på med deres super gode service.
Hurtig levering og nu endnu flere lækre og flotte håndklæder klar til brug.
Tusind tak for en endnu en god oplevelse med LYKÏA
Øv for en skuffelse
Uh, sikke en stor skuffelse.
Smukke ser de ud men..
de tørrer ikke ordentligt men efterlader kroppen lettere fugtig.
Gælder også de små håndklæder til hænder og ansigt.
Vi har fulgt alle regler om hvordan man behandler nye håndklæder og har mange skønne og dyre mærker men ingen opfører sig som dette mærke.
Vi købte to sæt.. men er bestemt ikke tilfredse.

Resposta da LYKÏA
Hurtig og god service
Hurtig og god service, pragtfulde håndklæder kan varmt anbefales
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.