"Du er en supermand 🥰❤️ Virkelig nice Kim 🎁🎄 Tak for tanken! 🪁🏄🏼 OG initiativet til handle!!" Dette er et eksempel på respons til Kim når har giver en af mine kite en super behandling! Aldr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Arbejdet blev udført hurtigt og i høj kvalitet. Jeg kan anbefale dem.😀
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Lynæs Kiterepair laver alle typer reparationer på kitesurfing kites, wings, barer, boards mv. Vi påtager os andre reparationsopgaver, f.eks. syning af presseninger, telte, mv. Lynæs Kiterepair underviser desuden i kitesurfing og tilbyder også fotosessions af kitesurfing i Lynæs og omegn
Informações de contacto
Funkisvej 5, 3390, Hundested, Dinamarca
- +4542596070
- info@lynaeskiterepair.dk
- lynaeskiterepair.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Arbejdet blev udført hurtigt og i høj…
Arbejdet blev udført hurtigt og i høj kvalitet. Jeg kan anbefale dem.😀
Outstanding service!!
Hurtig service og flot arbejde
Super service og hjælpsomhed
...Den hjælpsomhed og super service som Lynæs kiterepair levere er bare guld værd. Du kan altid ringe og få råd og deres reparationer er helt i top. Jeg fik en revne i LE. Og den reparation var næsten ikke til at se.
Virkelig virkelig godt håndværk
Virkelig virkelig godt håndværk. Dejligt at de kan lave alt og give gode råd
De er hurtige effektive og dygtige.
De er hurtige effektive og dygtige.
De hjælper gerne med gode råd og vejledning.
Har gode og fornuftige priser.
Den bedste begynder undervisning.
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, at få vores lufttelt repereret,
Og teltet syet så fint igen, meget godt arbejde.
troværdige og ærlige
Supergod og tryg kommunikation. Meget ærlige og troværdige, og jeg følte altid, at de ville min kite det bedste i forhold til pris og reparation. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til mine kitevenner, og jeg vil få lavet mine kites hos dem i fremtiden.
Super godt håndværksmæssigt arbejde og…
Super godt håndværksmæssigt arbejde og langt lavere pris end hos de store konkurrenter
Du er en supermand 🥰❤️
"Du er en supermand 🥰❤️
Virkelig nice Kim 🎁🎄
Tak for tanken! 🪁🏄🏼 OG initiativet til handle!!"
Dette er et eksempel på respons til Kim når har giver en af mine kite en super behandling! Aldrig har der været et problem efter en reparation eller udskiftning af blære, eller andet. Topkarakterer herfra!
Super hurtig service, ærlig, autentisk og mest af alt er Kim og hans Team MEGET fokuseret på at få dig hurtigt flyvende igen!! 🪁🙂↕️😎
Suuveeræænt.
Super og hurtig service!
professionel reparation til skarp pris
Teltdugen på mit store bomuldstelt blev flænset i vinden - Ringede til Kim fra Kiterepair. 3 dage efter hentede jeg teltet nu med en professionel reparation - til en skarp pris. Super service. / hilsner Frederik Blichfeldt
Fornøjelse endnu engang
Min kite gik desværre flad, i slutningen af min session. Gudskelov kom Kim mig til undsætning på spottet og sørgede for, at jeg fik min kite med på ferie ugen efter, trods fejl fra leverandøren.
Super hurtig og effektiv
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.