Informações sobre a empresa

4. Empresa de construção de deques
  5. Empreiteiro de cercas
  6. Fornecedor de paredes de retenção

Escrito pela empresa

Jeg udfører alle typer opgaver inden for anlægsfaget og trækker på mange års erfaring, der har givet mig en bred vifte af kompetencer. Det gør mig godt rustede til at løse jeres opgaver med høj kvalitet og præcision. Mine erfaring dækker blandt andet: Belægning og brolægning Trapper i beton og natursten Støttemure og opsætning af hegn i flere materialer Træarbejde, herunder terrasser, skure, carporte, shelters, gangbroer (spang) og terræntrapper i både træ og genbrugsplast Etablering af affaldsøer, herunder fuldt nedgravede affaldsbeholdere, fra forberedelse og projektstyring til nedgravning, montering og afsluttende belægning samt oprydning

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Kanon samarbejde

Vi har anvendt Lynge Teilskov som underentreprenør på nogle af vores opgaver og ser Stefan som en særdeles kompetent og professionel partner. Vi er 100% trygge ved at anvende ham, da han leverer et perfekt resultat og en enormt høj service overfor vores kunder såvel som os.

Emil B
Direktør ved ASLUND ApS

26 de fevereiro de 2026

Flot og professionelt hegnarbejde

Vi er meget tilfredse med det flotte hegn, som blev sat op ved vores sommerhus.
Hegnet blev præcis som vi ønskede, og kvaliteten er i top. God kommunikation og professionelt udført arbejde. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

30 de janeiro de 2026

Stor anbefaling herfra.

Vi har fået såvel havearbejde som opførelse af hegn udført Lynge Teilskov og har altid været meget tilfredse med hans arbejde. Vi kommer helt sikkert til at henvende os til Stefan næste gang, vi har et projekt ved vores sommerhus.

28 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan på det varmeste anbefale Stefan

Kan på det varmeste anbefale Stefan! Overholdt alle vores aftaler ift. mødetid, og svarede super hurtigt på min henvendelse til at begynde med. Fornuftig pris og super flot resultat - Han skal helt sikkert også lægge vores indkørsel :-)

Kæmpe anbefaling herfra!

22 de agosto de 2025

Verdens bedste indkørsel!

Efter kloakseparering havde vi brug for at få omlagt vores indkørsel, der var skæv, ukurant og kedelig. Stefan forstod med det samme vores ønsker, og inkorporerede nogle af de gamle belægningssten i et smukt design, som vi aldrig selv havde kunnet forestille os. Han påtog sig opgaven at koordinere med andre håndværkere, for at komme frem til et resultat vi stadig er dybt imponerede over, og så endda til en helt utroligt fair pris! Vi anbefaler ham uden forbehold!

9 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais