Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet

Den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg var inde i butikken for at købe et grosgrainbånd på 12 meter. Desværre skete der en fejl, og da jeg kom tilbage til butikken for at høre, om jeg kunne returnere det, var svaret et klart nej – på trods af at båndet ikke var klippet til, da det var hele 12 meter. Ingen fleksibilitet og ingen forklaring på hvorfor. SÅ utroligt dårlig service. Handla aldrig her!!!

16 de dezembro de 2025

Rod og kaos

Købte en Kai 7000 serie saks på nettet , havde nr også videre , knap 1400kr da jeg modtog den , stod der på fakturaen et nr og saksen et andet, plus prisen på saksen (prismærket) 1100kr

Tog personligt til kbh for at bytte , det første der møder en er håndskrevne skilte hvor der står ? Varer byttes ikke, og tages ikke retur
Den venlige pige ved kassen , bliver noget forskrækket over fejlen . Og ender med at give pengene tilbage
Køber senere saksen andet sted til 690kr
Hvilket rodet og mærkelig oplevelse , de modtog også kun kontanter

19 de dezembro de 2024

Det er da for vildt.

Det er da for vildt.. jeg var inde og få skiftet en slider i en lynlås.. 150 kr.. da jeg kommer hjem falder slideren af samme dag.. jeg ringer derind.. og beder dem om at få pengene tilbage.. så jeg kan få lavet det andet sted da jeg bor ret langt fra dem... det nægter de og insisterer på at jeg så skal komme derind.. da jeg så kommer derind.. konstaterer de at der er en tand løs i lynlåsen.. så en udskiftet slider ville aldrig have virket alligevel.. hold nu kæft en amatør bix.. dårlig service, uimodtagelig over for kritik.. fatter ikke at hvis alle kunder kun kommer én gang.. så er det op af bakke.. dårlig dårlig dårlig dårlig dårlig dårlig butik

4 de abril de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Jeg fik ikke den varer jeg havde bestilt og betalt for. Jeg får ikke svar på mine e-mails om at returnere den forkerte lynlås. Utilfredstillende.

23 de março de 2019
Classificada 3 em 5 estrelas

Forsendelse absolut ikke OK

Jeg købte for et par dage siden noget satinbånd til min datters dåbskjole. Jeg var noget overrasket over at skulle betale 40kr i Porto, men det var der jo ikke noget at gøre ved, jeg skulle jo bruge det bånd :-) da jeg så modtager "pakken" er den sendt som et ganske almindeligt brev med et frimærke på til 8kr!!!!
Så føler man sig virkelig taget ved næsen....

12 de novembro de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais