LYNX Beleggen Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je travaille avec Lynx, parceque aucun autre broker belge ne vous propose un book level 2, une exécution et un pricing aussi bon. La plateforme vous propose de nombreux outils tel que des screener,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector de bolsa

Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.

Courtier en ligne LYNX

Spécialisé dans l’investissement boursier en ligne, le courtier LYNX propose des logiciels de trading fiables, ainsi qu'un service clientèle situé en Belgique. Investissez avec un coup d'avance.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

211 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal onbetrouwbaar.

Totaal onbetrouwbaar.
U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je kosten maakt waar je dan niks mee kunt.Dikke scam.
Kan zelfs het geld op mijn account niet terugkrijgen. Centjes erop zetten 2 minuten werk... maar daarna ben je alles kwijt want terugkrijgen gaat niet gebeuren

4 de maio de 2026
logótipo da LYNX Beleggen

Resposta da LYNX Beleggen

Beste meneer Van De Craen,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw eerste indruk zo negatief is geweest. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

We willen graag verduidelijken dat aanvullende verificatiestappen wettelijk verplicht zijn en deel uitmaken van onze onboardingprocedure.

Wat we hierbij belangrijk vinden om te benadrukken, is dat wij deze ochtend uw allereerste e‑mail hebben ontvangen met opmerkingen of vragen en daar binnen het uur inhoudelijk op hebben gereageerd om samen met u naar een oplossing te kijken. We helpen u dus graag verder en nemen uw situatie serieus.

We nodigen u dan ook uit om het contact met ons voort te zetten via e‑mail, zodat we kunnen bekijken welke stappen nog nodig zijn en u verder kunnen ondersteunen.

Met vriendelijke groeten,
LYNX

Classificada 3 em 5 estrelas

Omslachtig

Lastige valutaconversies. Lynx.be maakt gebruik van services "interactive brokers".

13 de outubro de 2025
logótipo da LYNX Beleggen

Resposta da LYNX Beleggen

Beste Kurt,

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het terugboeken van uw geld en de omzetting van valuta. We waarderen uw feedback over de gebruiksvriendelijkheid van de site en de taal.

U kan op ons Service Center de nodige Nederlandstalige uitleg terugvinden.
Valuta omzetten: https://www.lynx.be/service/trading-en-orders/orders/valutaconversie/
Terugboeking: https://www.lynx.be/service/storten-en-overboeken/terugboeking/

U kan ons ook altijd bereiken tussen 8u30-18u via mail, chat of telefoon (09 223 23 20).

Met vriendelijke groeten,
Het team van LYNX

Classificada 4 em 5 estrelas

Aangenaam platform

Aangenaam platform. Veel producten beschikbaar (small caps)
Valuta omzetten is goedkoop. Minimum fee voor aandelentransactie aan de dure kant... (bv Zwitserland: 15CHF)

5 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

TWS systeem…

Wat ik heel vreemd vindt is dat iedereen zeer positief is en er niemand iets over het TWS systeem te melden heeft. Ik gebruik dit systeem al zeer lang en vaak gebeurt het dat als je de instellingen opslaat dit niet gebeurt dit is zeer storend vooral als je meerdere grafieken met lijnen gemaakt hebt, kan je weer opnieuw beginnen. Het gebeurt ook vaak dat als je grafieken b.v de 5 minuten neemt en je tekent hier lijnen in dat deze verspringen. Ik hoor graag van andere klanten of dit herkenbaar is of dat ik de enigste ben met dit probleem.

16 de fevereiro de 2025