Lyreco Sverige AB Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundservice och otroligt snabb leverans! Jag råkade ut för ett systemfel där fel produkt skickades till mig. När jag kontaktade kundservice fick jag ett snabbt, professionellt och my... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestäälde moppstativ (plattan för moppgarnet) Ni var dom enda som sålde dessa styckevis, inte som alla andra som absolut skulle sälja i 5-pack. Snabb leverams, posten hann inte ut för leverans på k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de materiais para escritório
  2. Loja de mobiliário de escritório
  3. Loja de materiais para escritório
  4. Loja de roupas de segurança e de trabalho
  5. Papelaria

Lyreco-koncernen är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser. Lyreco har varit ett privatägt företag sedan 1926, och har ständigt anpassat sig till utvecklingen på arbetsplatser genom sitt ständiga fokus på att skapa bästa möjliga kundupplevelse, starka partnerskap med välrenommerade leverantörer och effektiv logistik. När du beställer från Lyreco ingår alltid 30 dagars öppet köp och fri retur. Handlar du för mer än 895 kr (exkl. moms) bjuder vi även på frakten. Lägger du din beställning före kl: 15.00, skickar vi din beställning redan samma dag.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

24 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundservice och otroligt…

Fantastisk kundservice och otroligt snabb leverans!

Jag råkade ut för ett systemfel där fel produkt skickades till mig. När jag kontaktade kundservice fick jag ett snabbt, professionellt och mycket vänligt bemötande. De tog direkt ansvar för situationen, ordnade en ersättningsorder utan kostnad och lät mig dessutom behålla den felaktiga produkten.

Det som imponerade mest var att den korrekta väskan levererades redan dagen efter. Jag behövde den akut till jobbet, och tack vare deras snabba hantering kunde jag använda den precis när jag behövde den.

Så här ska kundservice fungera – snabb, lösningsorienterad och med kunden i fokus. Ett stort tack till hela teamet för ett fantastiskt arbete. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommenderar dem varmt till andra!

23 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Förtags köp som du får betal själv

Ingen stjärna blir det för det här företaget. Skulle beställa lite prylar till företaget. Logga in med förtagskontot och beställde som vanligt. MEN fick en faktura på mitt privata KLARNA konto?????. . Enda svaret var att efter som jag inte beställt något på ett år så gör det så. Så jag vill varna alla för att handla av Lyreco Sverige AB

12 de fevereiro de 2026

Undermåliga varor

Vi är en förening som köpte en dokumentförstörare för över 3000kr som slutade fungera efter strax två år!! Vi mötes av kalla handen från Lyreco om garantin. Otroligt dålig kvalité på deras produkter kan man bara konstatera.....

13 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vill du ha problem? Handla Lyreco!

Jag trodde Lyreco var ett seriöst företag. Efter att ha lagt företagets första order blev man snart varse om att det så inte var. Jag beställde hemleverans. Alla paket hamnade hos Ica. Första delleveransen ringde jag kundtjänst som ärligt sa att det blev fel och att om övriga leveransen kom till Ica så skulle jag ringa. Jag ringde och fick då minsann höra att det var ingen hemleverans bokad av mig, vilket dom sa i fredags. Har ni tid att hålla på med sånt här så varsågod! Beställ från Lyreco. Aldrig mer för mig.

12 de maio de 2025

Fruktansvärt dåligt

Beställde varor till skola. Dom skickade MYCKET mer men envisades gång på gång att dom skickat rätt. Sen kom räkningar för allt som vi inte beställt och väntar fortfarande på att dom ska hämta upp sina varor och stryka de extra räkningarna.
(Kan även tilläggas att man vill lägga över skulden på mig som beställare då jag inte loggat in utan beställt som gäst, vilket jag inte tycker bör ha någon
betydelse, utan man bör ändå skicka rätt varor 🤷‍♀️)

11 de dezembro de 2024

Beställde toners

Beställde toners. Bråttom eftersom jag har ett företag. Lovades 2 dagars leverans. Fick fakturan snabbt via mail. Inga toners ännu efter en vecka. Inget svar från deras kundtjänst. Postnord vet ingenting. Byter till annan leverantör direkt eftersom det alltid är strul.

23 de outubro de 2024

Köpte ett dekorationsträd

Köpte ett dekorationsträd. Trodde det var ett skämt. Svart tejp över hela trädet, ingen instruktion som visar hur vi ska göra. Vi börjar ta bort den svarta tejpen varpå trädet faller sönder, vita kablar blir synliga etc. Kort sagt, lurendrejeri. Varning, köp inget dekorationsträd från denna firma. Bortkastade pengar, vi packar ihop allt i skickar tillbaka eländet. Illa att sådant får förekomma i Sverige.

1 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Håller ej vad som utlovats

Beställt en Dammsugare Nilfisk VP 930 den 7/7-2024
Vid beställningen så visade LYRECO att denna fanns i lager, beställde även dammsugarpåsar. Fick leveransbesked om dammsugarpåsar dagen efter dvs den 8/7. Var då i kontakt med LYRECOs kundtjänst som sa att leverans sker efter 7 dagar. Då det fortfarande inte kom någon dammsugare ringde jag åter kundtjänst som nu säger att leverans ska ske den 23/7 vilket jag planerar in då jag har semster.
Men då det tigare som utlovats ringer jag idag 22/7 för att kontrollera att lev ska ske imorgon så får jag ett nytt svar!!!! Nu är leveransen flyttad till den 1/8 :(
Personen jag pratar med på kundtjänst säger bara att det är så och efter klagan från mitt håll så säger han att "jag kan skriva en notis".
Nu är jag inte jälpt av Notiser utan jag står med en trasig dammsugare och Lyreco verkar inte vilja lösa detta på något sätt eller kompensera mig. De bryr sig inte om att de får en missnöjd kund.
Försäljningschefen Stefan har lite att jobba med....

22 de julho de 2024

Hej Dick!

Tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att leveransen av din Nilfisk VP 930 har blivit försenad och att kommunikationen från vår sida inte har varit tydlig. Jag förstår frustrationen över att ha fått flera olika besked, och det är något vi måste förbättra.

Mvh,
Lyreco Sverige AB

Classificada 1 em 5 estrelas

Kronofogden istället för vänlig påminnelse

En försenad faktura blev en ränta på 60kr, men istället för att skicka ut en faktura/påminnelse om det så gick de till kronofogden istället. I fortsättningen blir det definitivt en mera kundvänlig leverantör istället för Lyreco!!

27 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Utan medgivande har de börjat skicka…

Utan medgivande har de börjat skicka mig oönskad spam om erbjudande på varor per sms som man sedan måste avregistrera sig från

25 de abril de 2024

Hej John

Tack för din feedback. Jag beklagar att du har mottagit oönskade SMS från oss. Det är absolut inte vår avsikt att skicka kommunikation utan ditt medgivande. Vi kommer omedelbart att se till att du tas bort från våra utskickslistor, så att detta inte händer igen.

Mvh,

Lyreco Sverige AB

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde ljusvax på en måndag innan kl…

Beställde ljusvax på en måndag innan kl 15 och det skulle skickas samma dag. Fick aldrig någon bekräftelse om beställning, frågade samma dag om bekräftelse men fick ändå ingen. 2 dagar senare fortfarande inget. Skrev och frågade vad som händer, då var ordern spärrad men jag hade ändå fått faktura och ingen som sagt något om det till mig. Sämst!

5 de fevereiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Dom enda som säljer moppstativ (garnplattan) styckevis

Bestäälde moppstativ (plattan för moppgarnet)
Snabb leverams, posten hann inte ut för leverans på kvällen, så jag hämtade paketet på paketterminalen dagen efter.
Jag är nöjd.

2 de fevereiro de 2024

Resposta da Lyreco Sverige AB

Tack Simon för ditt fina omdöme, önskar dig en fortsatt fin dag.

/Magnus, Lyreco

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde produkter för ett belopp som…

Beställde produkter för ett belopp som gjorde mig berättigad till en hemlig gåva - och vad fick jag? Jo, en liten förpackning med Mascara! Det minsta man kan begära är att gåvor som skickas är könsneutrala!

2 de janeiro de 2024

Resposta da Lyreco Sverige AB

Hej tråkigt att du är missnöjd. Vi arbetar hela tiden på att bli bättre. Kontakta gärna vår kundservice på 033-20 65 75 eller mejla till SEkundservice@lyreco.com så kan vi hjälpa dig vidare.

/Magnus, Lyreco

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.