Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert produkt med fantastisk smag der ikke virker syntetisk i modsætning til mange andre elektrolyt produkter. 10/10 herfra :)

Classificada 5 em 5 estrelas

LYTE er en gamechanger! 💧 Det smager fantastisk, også uden alt det unødvendige sukker og tilsætningsstoffer. Perfekt efter træning eller en lang dag på kontoret – jeg føler mig hurtigt mere hyd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god drik til både før og efter træning. Man får de vitaminer man har behov for intet sukker eller søde stoffer tilføjet. Kun ren vitaminer og virkelig god smag💪🏼 Kan stærk anbefale LYTE!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækker elektrolytdrik som har den helt rigtige smag samt virkning! Gode ingredienser, hvor man bare får lige hvad er nødvendigt 😍😍 10/10

Informações sobre a empresa

1. Distribuidor de bebidas gaseificadas
  2. Centro de fitness
  3. Clube de artes marciais
  4. Clube de corrida

Escrito pela empresa

Dansk tappet og produceret funktionel elektrolyt drikkevare. Hos LYTE tror vi på at det start hos en selv. Derfor er vores mission at hjælpe folk at blive en bedre version af sig selv, tår for tår.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

No Bs

No Bs - den bedste electrolyte drik jeg nogen sinde har smagt!

19 de abril de 2025

Resposta da LYTE

Hej Thomas, tak for dine fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Waow hvor er jeg glad for dåserne

Waow hvor er jeg glad for dåserne ! De smager sindsygt og er den bedste måde at erstatter elektrolyt tapperne !

11 de março de 2025

Resposta da LYTE

Hej Maurice - Tusind tak for de søde ord. Vi er super glade for at for du kan lide vores produkt og din støtte betyder meget!

Vores medarbejdere elsker dem

Vores medarbejdere elsker dem. Vi har en fast aftale med Lyte på kontoret. Eneste problem er at de ryger for hurtigt

26 de fevereiro de 2025

Resposta da LYTE

Tak for de fine ord. Det glæder os at de bliver taget godt i mod på jeres kontor :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er motiverende at drikke fordi man…

Det er motiverende at drikke fordi man præcis ved hvad der er i og at man ikke skyller en masse skidt ned i ens krop! Og så smager den oveni købet rigtig rigtig godt. Ingen klager herfra - klart anbefaling

7 de janeiro de 2025

Resposta da LYTE

Tak for de fine ord Yara. Vi er stolte over at kunne sige at en ambitiøs person som dig drikke LYTE!

Glad kunde

Glad kunde. Følte mig hydreret med rigtige elektrolytter, der vækkede mig efter arbejde så jeg var klar til træning. Har været rigtig glad for det engagerede team! :)

6 de dezembro de 2024

Resposta da LYTE

Tak for de fine ord Gustav. Vi er glade for at kunne bidrage med en mere hydreret hverdag!

10/10

Skønt produkt. Smager godt og virker efter hensigten. Der udover er det lækkert med en elektrolytdrik som er flot i emballagen i modsætning til konkurrenterne

Tak for de dejlige ord Mika. Det varmer! 🙌🏾

LYTE anmeldelse

Waooow siger jeg bare. Rigtig god service, top behandling hos LYTE og det skuffer på ingen måde. Har du lyst til at investere i dig selv så kan jeg klart anbefale LYTE. Hånden på hjertet så er jeg sgu lidt målløs over deres produkt.

20 de dezembro de 2024

Tak for de fantastiske ord Younes. Vi takker for støtten mange gange! 🙏

Fantastisk til hverdagen

Fantastisk til hverdagen, træning og en god omgang saunagus.

Super smag, ikke overgjort og lige tilpas med brus.

Klareste anbefalinger herfra

Tak for de fine ord Emil 🔥

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt.
Utrolig nem måde at få sine elektrolytter under og igen efter træning. Og så smager produktet bedre end alle andre på markedet !

27 de dezembro de 2024

Resposta da LYTE

Vi er stolte af at kunne hjælpe dig i din fodbold karriere og hverdag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lyte har gjort mine træninger meget…

Lyte har gjort mine træninger meget mere effektive. Efter en Lyte føles 5 km løb som ingenting. Udover det, smager det bare så lækkert og friskt med en blid brus og citrus smag med en smule sødme. Jeg har smagt mange forskellige electrolyter som smager alt for meget af salt man nyder det slet ikke og det skal bare ned, men intet som denne her, da den faktisk er en som jeg er begyndt at CRAVE fordi den smager så godt. Derudover kan jeg bare generelt virkelig godt lide LYTE’s content på Instagram og podcasts på Spotify. Så jeg vil sige TAK TAK TAK TAK til jer fra Lyte, I gør mit liv nemmere💝

Resposta da LYTE

Vi er super glade for at høre om din oplevelse med LYTE. Tak for de søde ord! 🙏

LYTE er en gamechanger

LYTE er en gamechanger! 💧

Det smager fantastisk, også uden alt det unødvendige sukker og tilsætningsstoffer. Perfekt efter træning eller en lang dag på kontoret – jeg føler mig hurtigt mere hydreret og energisk.

Klar anbefaling til alle, der ønsker en sund og velsmagende elektrolytdrik!

9 de dezembro de 2024

Kære Mikkel,
Tak for at tage tiden til at skrive de fine ord, det er vi glade for 💪!

Jeg Købte Lyte

Jeg Købte Lyte , da jeg troede på hvad de sagde vedr. investeringen i dig selv og de fordele der er ved at holde dig hydreret.

Det har vist sig at være en gamechanger for mig og jeg drikker 1-2 om dagen istedet for fx sodavand/energidrikke.

Tak for det!

7 de novembro de 2024

Hej Magnus!
Det er en stor fornøjelse at vide, at vi bidrager til dit mål om at blive en bedre og sundere version af dig selv 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har prøvet en del energidrikke før

Jeg har prøvet en del energidrikke før, men Lyte er klart en favorit! 💧 Den smager super let og frisk, og så er det fedt at vide, at jeg får noget godt for kroppen med alle de electrolyter, i stedet for de klassiske energidrikke fyldt med alt muligt. Nu bruger jeg den både til træning og lange arbejdsdage – en rigtig gamechanger! 🏋️‍♂️💻 Og så er det bonus, at der står nogle super seje gutter bag projektet. Kan klart anbefales! 👏

9 de outubro de 2024

Hej Yousef.

Tusinde tak for de gode ord 🙏

Bh.
LYTE TEAM 💧

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais