I ordered at November 25 and I received…
I ordered at November 25 and I received my order at December 3. I was surprised that delivery was very fast, because when I ordered it was black Friday. Thanks for extra presents and safely packed order.
Sem histórico de convites para avaliação
Bestilte sminke fra MAC som skulle være en bursdagsgave. De sendte pakken i god tid, men har glemt å gi Postnord opplysninger, noe som gjør at dem ikke får levert pakken ut til meg. Nå har det gått 5 dager på overtid. Pakken ligger i Trondheim, men det vil enda da tid før Postnord kan levere pakken min. Dette gjorde at jeg måtte ut å handle ny bursdagsgave, fordi pakken ikke kom frem i tide. Hvordan er det mulig å ikke legge ved riktig informasjon når de skal sende pakken!?
Prøvde å bestille varer den 17 desember for å benytte meg av rabatten som var da, handlingen ble bare avbrutt hver gang jeg skulle betale så jeg sjekket om det kanskje var noen problemer på min side. Etter å ha prøvd flere forskjellige kort, browsere, maskiner og kontaktet banken er konklusjonen at feilen ligger på deres nettside, så jeg sendte mail og ringte og fikk beskjed om at det ble sendt videre til teknisk avdeling. Det er nå 12 januar, 2 mail og 3-4 telefoner senere og problemet er der fortsatt og jeg har ikke hørt noe fra dem. Jeg ble lovet sist jeg ringte å få svar i løpet av et par dager, det er nå en uke siden. Jeg har gått glipp av så mange rabatter og bonuser mens jeg har ventet på at dette blir løst (ja jeg har prøvd på nytt hver gang) og vurdere å gi opp MAC for godt, for selv om jeg liker produktene så er det tydelig at de ikke vil ha meg som kunde.
Jeg bestilte en pakke 29. april, sendte epost til dem den 19. mai at jeg ikke fikk pakken ennå. De har ikke kontaktet meg angående pakken, så jeg tror at den bare ikke vil komme, siden det er 23. mai allerede... Jeg vil prøve hvertfall å få penger tilbake fordi jeg er skuffet over deres kundeservis (ingen respons og ingen levering :( ).
Edit: De kontaktet meg og hjalp meg med saken (med den første bestillingen). Jeg fikk penger tilbake, fordi pakken forsvant. Når jeg bestilte noe for andre gang fikk jeg det jeg bestilte, så generelt sier jeg at jeg er fornøyd :)

Resposta da Maccosmetics
Bestilte sminke i 27. April, tok det som en selvfølge at det var fremme til 17. Mai da de reklamerer med kort leveringstid. Snakker med en på kundesenteret 2 uker senere, han skal sjekke opp i det og gi meg tilbakemelding så snart de vet noe. Fortsatt ikke hørt noenting fra de.. Sendte Mail å hørte om jeg kunne avbryte kjøpet og få pengene tilbake, ikke hørt noe..
Sminken fra Mac er fin, men tydeligvis ikke lurt å gjøre det online..

Resposta da Maccosmetics
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.