Snel de juiste uitleg en contact met de…
Snel de juiste uitleg en contact met de firma
Machineseeker, uw gespecialiseerde zoekmachine voor gebruikte machines. Vergelijk prijzen en vind goedkope gebruikte machines.
Reino Unido
Snel de juiste uitleg en contact met de firma
Snel een goede machine gevonden voor een eerlijke prijs
ik krijg gericht zoekresultaten op mijn aanvragen. Deze zijn ook goed gestruktureerd
krijg eigenlijk altijd snel mijn gevraagde offertes
en er is altijd veel aanbod
Bij een aanvraag voor informatie op een machine krijg je snel antwoord.
Als je een machine gezocht hebt krijg je regelmatig een update bij nieuwe aanbiedingen.
Nam persoonlijk contact op ipv auto-reply mail
We hebben ons borduurmachine via Machineseeker.nl verkocht en dat is ontzettend vlot en veilig verlopen. Het platform werkt handig en overzichtelijk, waardoor we snel in contact kwamen met serieuze geïnteresseerden. De communicatie met potentiële kopers verliep betrouwbaar en zonder gedoe. Kortom: een gebruiksvriendelijke en veilige manier om machines te verkopen. Aanrader voor iedereen die zorgeloos wil verkopen.
Aanbod is gevarieerd.Vragen met betrekking tot product worden snel beantwoord.
Machineseeker was een eye-opener voor het vinden en ook leren kennen van brouwapparatuur. Aanrader!
snelle reacties , vind ik belangrijk
verder erg overzichtelijk allemaal
Je kan snel vinden wat je nodig
hebt
En reacties zijn snel
De antwoorden waren altijd correct en volledig.
Ze zijn goed in hun website promoten. Want je wordt bijna gestalkt door de vele mailtjes en sms jes.
Het is erg vervelend je koopt ook niet dagelijks een machine maar krijgt wel dagelijks 3 mailtjes.
Tot nu toe is alles goed gegaan. Vriendelijk contact.
Heel gemakkelijk om de juiste machine te vinden. Er is een groot aanbod met genoeg informatie om de beste keuze te maken. Ik ga dit vaker gebruiken
Handige website als ik mijn volgende heftruck will kopen.
Pas op. Zonder het te beseffen zit je met een paar klikken op hun website vast aan een jaarabonnement als je een account aanmaakt. Dit bereiken ze door middel van kleine lettertjes. Met het gedwongen jaar kun je niet eens veel doen.
En je kunt er niet onderuit. Er is geen mogelijkheid om dit te bespreken. Ook is er geen Nederlandse tak van het bedrijf die je te woord kan staan. Als je besluit niet te betalen, sturen ze onvriendelijke berichten dat je moet gaan betalen.
Na het jaar dat ze je hebben opgelicht, kun je eindelijk je abonnement opzeggen. Net als vele andere mensen heb ik er een zeer slechte ervaring met dit bedrijf gehad.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.